Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Cebu City Marriott Hotel

Cardinal Rosales Ave.,, IT Park, Cebu City, Filipines 6000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Marriott Hotel
Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Bany Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Pub Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Sala de reunions Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Sala de reunions Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Saló de ball Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Comoditats Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Saló de ball Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació
Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurant Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Piscina Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Vista Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Vestíbul Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Habitació Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Recepció Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Gimnàs Cebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurant
Àrea IT Park Nombre d'habitacions: 301

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable

8,5

de 693 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
7,8
Ubicació
9,2
Actuació del personal
8,5
Estat de l'hotel/higiene
8,5
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,6
Menjar/menjador
8,1
Tots els comentaris (693)
Organitza per:
Francisco S. Parelles Spain, 19 de maig de 2013
Hotel aceptable, por debajo de su nombre

Situación, desayuno buffet
6,3
En realidad el hotel, las habitaciones, necesitan una reforma urgente.. Se ha quedado desfasado y bastante por debajo de la calidad que se espera de un hotel de esta cadena. Las habitaciones están un poco obsoletas y el olor a moho, por culpa de la humedad del clima Filipino, es demasiado persistente (otros hoteles de esta misma ciudad no tienen ese problema de olores) Por supuesto, lo mejor del hotel es la ubicación, con comunicaciñon directa con Ayala Center. La piscina, siendo optimistas y positivos, no llega a servir ni como piscina infantil. Eso y nada viene a ser lo mismo.
Informar d'aquesta ressenya
Timothy W. Viatgers en solitari United Kingdom, 21 de desembre de 2015
No Longer a Five Star Hotel

Location, staff the bed.
8
The hotel is now looking distinctly tired, my bathroom was very old fashioned with the original bath which had no effective plug for it! The room walls to the corridor are paper thin and one hears everything! The buffet for although of excellent quality is stone cold, overlooked and dry because it hangs around for hours on end, only the food stations in the island and the occasional joint are properly hot and freshly cooked. Other buffets, the Manila Sofitel and the Hsangri LA do it much better. However the staff are fabulous, the pool is good and the location brilliant.
Informar d'aquesta ressenya
Pearl P. Viatger de Negocis Philippines, 18 de desembre de 2015
nice location

location, staff, cleanliness
8
Informar d'aquesta ressenya
Gary M. Viatgers en solitari United States of America, 17 de desembre de 2015
Always Good

Staff Location Room Comfort
8,7
Always a pleasant stay. The staff are professional and friendly, the location is ideal next to Ayala, room service quick and hot, the rooms comfortable and spacious. Will be back!
Informar d'aquesta ressenya
Ambrocio K. Viatger de Negocis Philippines, 9 de desembre de 2015
Excellent hotel

Location, cleanliness & staff service
10
Comfortable stay in bed he hotel though just 1 day. Just beside Ayala center. Very clean and very nice staff service
Informar d'aquesta ressenya
Alan K. Parelles Philippines, 6 de desembre de 2015
Nice hotel with strategic location

Prompt staff services,good fud and location
8,3
Informar d'aquesta ressenya
Sharon G. Famílies amb infants petits Australia, 29 de novembre de 2015
Good quality 4 star hotel

location, nice room, 2 double beds
7
This is a nice hotel but I would not describe it as 5 stars. There were small things wrong with our room, facilities were just ok and the staff were not very helpful. I was surprised no one even helped us with our bags and I am pregnant travelling with two young kids. I liked that there were 2 great double beds in the room which works well for families. What I didn't like was that there was a band playing and it was very loud and that they rung us saying that there had been a complaint that we were making too much noise when we had just walked into the room! It was hard to feel welcome after that. I get that they should pass on complaints but maybe there is a better way to handle that when they knew we had literally just checked in.
Informar d'aquesta ressenya
Ysabel G. Viatger de Negocis Philippines, 28 de novembre de 2015
Location

Location, security, cleanliness
9,7
Hotel centrally located in Cebu City. Beside Ayala Mall- supermarket, drug store, cinema, high end food and shopping. Hotel was very clean. Lobby shop had amazing jewellry designs to bring home. Taxi was easy to get. Breakfast was a feast! Pool and gym adequate. All in all, I was very happy.
Informar d'aquesta ressenya
Debra C. Viatgers en solitari Singapore, 21 de novembre de 2015
Friendly staff

Prompt service, good food (breakfast included), responsive and attentive to needs
10
Wonderful experience
Informar d'aquesta ressenya
Fook M. Viatger de Negocis Singapore, 18 d'octubre de 2015
Business trip

Location, cleaniness and internet
9
I had been staying in this hotel for many times. However for this trip during my morning breakfast time, as they had many customers in the morning as I am along one person, once I had leave my table to go an take some fruits, immediately my table was cleared (this was very efficient) but they also give away my table to a new customer just within 1 to 2 mins time. - This is not so good.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Cebu City Marriott Hotel Cebu CityCebu City Marriott Hotel Cebu City - BanyCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - PubCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - PubCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu City - Sala de reunionsCebu City Marriott Hotel Cebu City - Sala de reunionsCebu City Marriott Hotel Cebu City - Saló de ballCebu City Marriott Hotel Cebu City - ComoditatsCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu City - Saló de ballCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - RestaurantCebu City Marriott Hotel Cebu City - PiscinaCebu City Marriott Hotel Cebu City - VistaCebu City Marriott Hotel Cebu City - VestíbulCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - HabitacióCebu City Marriott Hotel Cebu City - RecepcióCebu City Marriott Hotel Cebu City - GimnàsCebu City Marriott Hotel Cebu City - Restaurant


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3B08