Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Century Park Hotel

599 Pablo Ocampo Str., Malate, Manila, Filipines 1004 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Vestíbul Century Park Hotel Manila - Interior de l’hotel Century Park Hotel Manila - Recepció Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Piscina Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Gimnàs Century Park Hotel Manila - Gimnàs Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Habitació Century Park Hotel Manila - Habitació suite Century Park Hotel Manila - Bufet lliure
Century Park Hotel Manila - Cafeteria Century Park Hotel Manila - Cafeteria Century Park Hotel Manila - Cafeteria Century Park Hotel Manila - Cafeteria Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Restaurant Century Park Hotel Manila - Interior de l’hotel Century Park Hotel Manila - Saló de ball Century Park Hotel Manila - Saló de ball Century Park Hotel Manila - Sala de reunions Century Park Hotel Manila - Habitació
Àrea Malate Nombre d'habitacions: 500
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Relació qualitat preu
7,2
Ubicació
7,7
Actuació del personal
7,4
Estat de l'hotel/higiene
7,2
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,4
Menjar/menjador
7,2
Tots els comentaris (1663)
Organitza per:
Juan P. Parelles Spain, 20 d'abril de 2014
Desgastado, cutre y algo desagradable

La recepción
4
Es un hotel que pinta fabuloso y te desengaña totalmente. Fotos totalmente retocadas. No han renovado las habitaciones, la limpieza es muy pobre... ¡todo es cutre excepto la recepción y un restaurante! Con cariño porque el personal fue muy atento, pero no lo recomendaría nunca
Informar d'aquesta ressenya
Tang W. Viatger de Negocis Hong Kong, 23 de juliol de 2015
Review of Century Park Hotel

1. courteous hotel staff, 2. location. 3. good wifi
7,3
it as alright, but there 2 things that we were uncomfortable about- first we were not informed that the hotel is under renovation, the second thing it is the first time we have a room located next to a helicopter landing pad.
Informar d'aquesta ressenya
Ahmed B. Parelles Egypt, 22 de juliol de 2015
Very good

Staff food location
9,7
Informar d'aquesta ressenya
Maria U. Viatgers en solitari United States of America, 17 de juliol de 2015
Very satisfied. I go every month

bed, service, food
10
fabulous experience
Informar d'aquesta ressenya
Paul S. Viatgers en solitari United States of America, 15 de juliol de 2015
ok

near airport , staff friendly food good
8,7
stayed here before everything god except for some reason while they were doing construction everywhere they charged double go figure
Informar d'aquesta ressenya
Katsuji I. Viatger de Negocis Japan, 13 de juliol de 2015
Not 5 star

Good location, with Pool, enough space
4,7
Very old hotel forget the position of 5 stars. I have an ache on my knee after surgery operation. I can't keep to stand long time. But it tooks more than 20 minutes to make me wait. No one tries to welcome me. The location is good near Shopping Plaza, and nice pool at ground floor. Hotel room was enough big. But cockroach came out, hotel towels were more than 5 years old, no hot water in shower, the level of breakfast was B-. I may reserve another hotel. The most worse point was no smile and sanitation from hotel men and women.
Informar d'aquesta ressenya
Taegeon Y. Viatgers en solitari South Korea, 12 de juliol de 2015
Had great time staying there!

Room, staff, food
9,7
I really liked staying in this hotel, and i will definetely go back there for sure. got a free room upgrade. Nice
Informar d'aquesta ressenya
Roger B. Parelles United States of America, 11 de juliol de 2015
A pleasant stay

Location staff comfort
8
We are return customers to this hotel as we enjoy it here. Great location for us with s friendly staff. It's a nice older building reasonably well kept. We're happy again with our stay but I wish they would clean or replace the dirty carpet in the rooms. We will return !
Informar d'aquesta ressenya
Kiok L. Viatger de Negocis Singapore, 10 de juliol de 2015
Hotel is so...so

Good is big, sufficient amenities, location not too bad
6
The hotel is old, and is in need of a major renovation. Fortunately, work is being done in the hotel to give it a face-lift. The hotel is overall big, with all the necessary amenities. Some cheap restaurants around, including fast-food joints. Taxis are easily available. Big shopping mall next to hotel.
Informar d'aquesta ressenya
Dominic O. Viatger de Negocis India, 3 de juliol de 2015
Average hotel

location, shopping, nightlife
6,7
Stay was comfortable, staff was friendly, food was ok, but the room condition was average, furniture and toilet fittings are old. as i checked into the room i had Housekeeping redo my bed as the sheet was dirty and also seemed very old. i think this hotel needs a serious renovation to match the 5 star rating.
Informar d'aquesta ressenya

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Century Park Hotel ManilaCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - VestíbulCentury Park Hotel Manila - Interior de l’hotelCentury Park Hotel Manila - RecepcióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - PiscinaCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - GimnàsCentury Park Hotel Manila - GimnàsCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - Habitació suiteCentury Park Hotel Manila - Bufet lliureCentury Park Hotel Manila - CafeteriaCentury Park Hotel Manila - CafeteriaCentury Park Hotel Manila - CafeteriaCentury Park Hotel Manila - CafeteriaCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - RestaurantCentury Park Hotel Manila - Interior de l’hotelCentury Park Hotel Manila - Saló de ballCentury Park Hotel Manila - Saló de ballCentury Park Hotel Manila - Sala de reunionsCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - VestíbulCentury Park Hotel Manila - Sala de reunionsCentury Park Hotel Manila - CafeteriaCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - GimnàsCentury Park Hotel Manila - Aliments i begudesCentury Park Hotel Manila - Aliments i begudesCentury Park Hotel Manila - Aliments i begudesCentury Park Hotel Manila - Aliments i begudesCentury Park Hotel Manila - Aliments i begudesCentury Park Hotel Manila - Sala de reunionsCentury Park Hotel Manila - Exterior de l’hotelCentury Park Hotel Manila - EntradaCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - HabitacióCentury Park Hotel Manila - Saló de ballCentury Park Hotel Manila - Saló de ball


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3B05