o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Conrad Macao-Cotai Central

At Sands Cotai Central, Taipa / Cotai, Macau (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Conrad Macao Hotel
Conrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació Conrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació Conrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació suite Conrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació suite Conrad Macao-Cotai Central Macau - Bany Conrad Macao-Cotai Central Macau - Bany Conrad Macao-Cotai Central Macau - Bany Conrad Macao-Cotai Central Macau - Bany Conrad Macao-Cotai Central Macau - Vestíbul Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sala de reunions Conrad Macao-Cotai Central Macau - Gimnàs Conrad Macao-Cotai Central Macau - Gimnàs Conrad Macao-Cotai Central Macau - Gimnàs Conrad Macao-Cotai Central Macau - Bany Conrad Macao-Cotai Central Macau - Spa Conrad Macao-Cotai Central Macau - Voltants
Conrad Macao-Cotai Central Macau - Saló de ball Conrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació suite Conrad Macao-Cotai Central Macau - Entrada Conrad Macao-Cotai Central Macau - Spa Conrad Macao-Cotai Central Macau - Vestíbul Conrad Macao-Cotai Central Macau - Saló de ball Conrad Macao-Cotai Central Macau - Sala de reunions Conrad Macao-Cotai Central Macau - Centre de negocis Conrad Macao-Cotai Central Macau - Exterior de l’hotel Conrad Macao-Cotai Central Macau - Bany Conrad Macao-Cotai Central Macau - Cafeteria Conrad Macao-Cotai Central Macau - Restaurant
Àrea Taipa / Cotai Nombre d'habitacions: 636

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,8

de 821 comentaris

Relació qualitat preu
8,5
Ubicació
8,7
Actuació del personal
9,3
Estat de l'hotel/higiene
9,4
Comoditat de l'habitació/Nivell
9,2
Menjar/menjador
7,9
Tots els comentaris (821)
Organitza per:
Jose E. Famílies amb infants petits Mexico, 5 de gener de 2014
Excelencia a tu servicio para descansar en Macao

1. El personal (La atención y el servicio que brindan es excelente!!!) 2. Sus Instalaciones (Son amplias y seguras, estan bien distribuidas, se encuentran en buen estado y limpias) 3. Su ubicacion
10
Lap K. Parelles Hong Kong, 21 d'agost de 2014
Conrad Cotai

Food, Pool, Hotel condition
9,7
Fantastic
Lee P. Famílies amb infants petits Hong Kong, 19 d'agost de 2014
Nice environment, spacious room and surprise gifts

Responsive staff, good service, spacious room
9
The room is spacious. The most impressive point was that the Hotel gave us a birthday cake (as one of my family members was having his birthday during the stay) on his birthday for free (which caught us by surprise)! The cake tasted really good too! Everything was perfect except the swimming pool (in which I consider that to be too small). The overall impression that we have for this Hotel is really good!
Syafiq S. Viatgers en solitari Singapore, 14 d'agost de 2014
A Six Star luxurious stay

Truly the epitome of the CONRAD brand, huge rooms, bathrooms and simply simply FIRST CLASS service. Totally every penny. Theres a free shuttle service to and from the ferry terminal.
10
Beautifully luxurious and simply FIRST CLASS standard. Magnificient hotel, truly represents the CONRAD brand.
Ho N. Viatger de Negocis Hong Kong, 5 d'agost de 2014
AAA

Service,Clearing,Light
7,3
Lai F. Famílies amb infants grans Hong Kong, 4 d'agost de 2014
Live up to the name "Conrad"

Attentative staff, Stealth Wealth aura, Sealy mattress
8,7
Conrad's always been a favorite hotel brand of us. We were not disappointed by Conrad Cotai, which, together with Sheraton and Holiday Inn, comprises the Sand Cotai. The only couple of things we have issue with are: the room didn't look 52 sq.m. as it claimed; the banana-shaped swimming pool is quite user unfriendly.
Lai F. Famílies amb infants grans Hong Kong, 4 d'agost de 2014
Same grouop of guests [pls see below review]

[Please see below review]
9
[Please see below review]
Kwong Y. Parelles Malaysia, 24 de juliol de 2014
Disappointed

Shopping location, free shuttle from ferry and close to Venetian
7,7
Upon checked in, we were told our room will be having a City view instead of pool view, but the staff asked if we are willing to pay AUD 100 for extra to upgrade to a suite (we already paid AUD 350 per night through Agoda). We agreed for the extra charge. Upon arriving at the room, we realised it did not have a city view, just a pool view. We were tempted to ask for a change but as we were only staying for a night and we were too tired, we just couldn't care less.
Wong S. Famílies amb infants grans Malaysia, 23 de juliol de 2014
Comfortable and good location..

Staff,location,rooms
9,3
Overall great experience
Chumin C. Famílies amb infants grans Taiwan, 22 de juliol de 2014
Conrad Macao-Cotai Central

good
7,7

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Conrad Macao-Cotai Central MacauConrad Macao-Cotai Central Macau - HabitacióConrad Macao-Cotai Central Macau - HabitacióConrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació suiteConrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació suiteConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - VestíbulConrad Macao-Cotai Central Macau - Sala de reunionsConrad Macao-Cotai Central Macau - GimnàsConrad Macao-Cotai Central Macau - GimnàsConrad Macao-Cotai Central Macau - GimnàsConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - SpaConrad Macao-Cotai Central Macau - VoltantsConrad Macao-Cotai Central Macau - Saló de ballConrad Macao-Cotai Central Macau - Habitació suiteConrad Macao-Cotai Central Macau - EntradaConrad Macao-Cotai Central Macau - SpaConrad Macao-Cotai Central Macau - VestíbulConrad Macao-Cotai Central Macau - Saló de ballConrad Macao-Cotai Central Macau - Sala de reunionsConrad Macao-Cotai Central Macau - Centre de negocisConrad Macao-Cotai Central Macau - Exterior de l’hotelConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - CafeteriaConrad Macao-Cotai Central Macau - RestaurantConrad Macao-Cotai Central Macau - PiscinaConrad Macao-Cotai Central Macau - PiscinaConrad Macao-Cotai Central Macau - CafeteriaConrad Macao-Cotai Central Macau - BanyConrad Macao-Cotai Central Macau - VestíbulConrad Macao-Cotai Central Macau - HabitacióConrad Macao-Cotai Central Macau - Exterior de l’hotelConrad Macao-Cotai Central Macau - HabitacióConrad Macao-Cotai Central Macau - VestíbulConrad Macao-Cotai Central Macau - Gimnàs


AS-AGWEB-3B06