Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Express Inn - Cebu

M.J. Cuenco Avenue corner Pope John Paul II, Ciutat de Cebu, Cebu City, Filipines 6000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Restaurant Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Vestíbul Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Vestíbul Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Restaurant Express Inn - Cebu Cebu City - Bany Express Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotel Express Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotel
Express Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotel Express Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotel Express Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotel Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació Express Inn - Cebu Cebu City - Habitació
Àrea Ciutat de Cebu Nombre d'habitacions: 84
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

7,0

de 523
comentaris

Relació qualitat preu
7,4
Ubicació
7,7
Actuació del personal
7,1
Estat de l'hotel/higiene
6,9
Comoditat de l'habitació/Nivell
6,7
Menjar/menjador
6,0
Tots els comentaris (523)
Organitza per:
Lubomir L. Parelles Slovakia, 9 de gener de 2013
Muy bien

cerca de bus terminal
7,7
buen calidad por este precio.cerca de todo que es necesario.
Ryan F. Parelles Philippines, 20 de juliol de 2015
Budget Hotel

Location, value for money and helpful staff
7
Location is good and very accessible by taxi and jeepneys (local transportation). Near SM Mandaue, around 10 minutes walk from the hotel. Cleanliness is ok and staff were helpful. If you don't plan to stay in the hotel and spend most of your time outside, this hotel would be just fine.
Todd M. Famílies amb infants petits United States of America, 19 de juliol de 2015
Okay hotel good location.

Location clean rooms and cheap
6
Good location and rooms were nice. Hotel as a whole is a bit rundown and feels cramped. Not a bad hotel for the price I would stay again given the price!
Emily B. Famílies amb infants petits Philippines, 18 de juliol de 2015
Staff are not considerate....bad experience..

Accesssible other wise no more
8
Bad day
Stephen L. Viatgers en solitari Australia, 16 de juliol de 2015
Not that good

no 1 thing
6
It was ok will not stay again
Steven S. Famílies amb infants petits Philippines, 14 de juny de 2015
Affordable.. But with a sad cost

Accessible to major city destinations, affordable rooms
5
Despite some positive reviews, overall, our experience with the hotel staff was somewhat negative. We had confirmed reservations for two family rooms. We even verified the reswrvation the night before. Sadly, one of our reserved family rooms was downgraded to a deluxe room. Nobody informed us ahead that there was a double booking and that they had to give the family room to another client. When confronted with the problem, none of the staff would accept accountability. The manager or supervisor wasnt even available for clarification/complaint. I just couldnt fathom the fact that we had paid reservations and prior conifrmation and that they would just give out our room due to double booking. No one from the staff could give me a valid explanation for the problem and no supervisor was available to make the necessary adjustment for our discomfort. My rating for customer service and problem handling is very poor. Im saddened with the availability of their supervisor and the false promises given by their receptionists
Tammarut S. Viatger de Negocis Thailand, 28 de maig de 2015
I will not com back this hotel again
3,3
I will not com back this hotel again Hotel is near SM mall Staff is alway busy and over active But never to have any reflect with customer in front my room no drinking warter and blanket 3 night. Wifi is not functioning I must call staff for reset every day.
Rene V. Viatgers en solitari Philippines, 24 de maig de 2015
Just the location

Location, simple, and fair price
6,3
Location is the buying power of Express Inn. WiFi connection is weak to none. For 3 days and 3 nights stay, room was never cleaned even when we left the 'Make up room' sign. No replenishment of amenities, no changing of towels and sheets. TV sound is not clear.
Yuh S. Famílies amb infants petits Malaysia, 19 de maig de 2015
Nice Hotel

Overall is good, friendly staff
7,3
James V. Parelles Australia, 17 de maig de 2015
Express Inn - Cebu
4,3
The hotel is on a corner and the fumes from idling cars, trucks stunk our room out. The air conditioning was noisy as well.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Express Inn - Cebu Cebu CityExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - RestaurantExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - VestíbulExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - VestíbulExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - RestaurantExpress Inn - Cebu Cebu City - BanyExpress Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotelExpress Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotelExpress Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotelExpress Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotelExpress Inn - Cebu Cebu City - Interior de l’hotelExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - HabitacióExpress Inn - Cebu Cebu City - Habitació


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A02