o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Fraser Place Kuala Lumpur

Lot 163 No 10 Jalan Perak, KLCC, Kuala Lumpur, Malàisia 50450 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Bany Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepció Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Vestíbul Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Entrada Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Piscina Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Piscina Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Gimnàs Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala de reunions Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Entrada Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Piscina
Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Piscina Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala de reunions Fraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Recepció
Àrea KLCC Nombre d'habitacions: 316
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,5

de 2709 comentaris

Relació qualitat preu
8,5
Ubicació
8,9
Actuació del personal
8,6
Estat de l'hotel/higiene
9,0
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,9
Menjar/menjador
7,1
Tots els comentaris (2709)
Organitza per:
Ramon F. Grups Spain, 4 d'agost de 2014
Gran hotel, decepción en habitación triple

Ubicación, desayuno,
9,3
Vacaciones, de paso por la ciudad
Berta R. Parelles Spain, 17 de gener de 2014
estancia muy buena

la habitacion grande, baño y salon muy comodo
8
estancia muy agradable, habitacion muy comoda y baño muy grande.
Miriam V. Parelles Spain, 8 de maig de 2013
Un 10 en atención al cliente

Atención al cliente, spa y la amplitud de las habitaciones
9,3
Llegamos muy temprano después de un largo vuelo y nos ofrecieron el servicio de spa y piscina mientras limpiaban la habitación. Además de darnos la llave antes también nos dieron una habitación de categoría superior así que sólo tengo buenas palabras para este hotel
Francisco M. Parelles Spain, 19 de novembre de 2012
hotel centrico y con buen servicio

moderno y elegante
9,7
Excelente hotel en todos los sentidos: moderno,limpio,elegante una muy buena opcion y con un precio realmente atractivo,habitacion completisima con ducha y bañera asi como una limpieza extreema el servicio muy atento y agradable desde recepcion a mozos la ubicacion centrica y con buenas conexiones recomendable al cien por cien
Raul A. Parelles Spain, 23 de juliol de 2012
Hotel con muy buen servicio

Piscina con muy buenas vistas
7,3
El hotel esta situado en un lugar muy céntrico a tan solo 5 minutos de las Torres Petronas, en la zona hay casta te vida nocturna.
Ana R. Grups Spain, 30 de juny de 2010
Excelente ubicación, reciente inaguración del hote

Ubicación, a dos minutos andando de las torres Petronas y muy cerca de transporte publico, restaurantes al lado del hotel así como centros comerciales. Habitación amplia y camaas comodas.
7,7
Si os alojais en breve, que lo recomiendo, llevaros un mapa de ubicación para indicarselo al taxista,o bien el número de telefono, pues aún no lo conocen y la entrada del hotel está un poco escondida.
Lau B. Famílies amb infants petits Singapore, 18 de desembre de 2014
Improvements needed

Location is good. 24hours gym thumb ups 👍. The Refresh room is fantastic. The room is spacious and neatly designed.
7
I feel the hotel is overrated as a 5 stars rating hotel. Overall, I would have rated it as a 3.5 or 4 stars hotel. There are only three lifts servicing the building( B3 car park to 30 floor). Upon checking out, I waited for full ten mins just to get to the B3 carpark from the checking out counter at level 2. First day when I checked in, I requested for a additional bed, I waited for 30 mins despite several calls to house keeping and reception to expedite the process. Each time I was told to wait and they will call me back. Eventually I have to give up and cancel off my requested as we were in the hurry to go out. No apology is given though for the long wait. Maybe I should be advised about the waiting time for a request in a five star hotel. Free wifi is on and off. I needed to call for help 2 times from the staff to rectify the problem during the two days stay. Most importantly, I had a complete black out in my room on the second day. It took a full 30 mins for the power supply to be resumed. This is the first time I have ever experienced in a hotel stay.
Jeremiah C. Viatger de Negocis Singapore, 17 de desembre de 2014
Excellent stay

Cleanliness, spacious, luxurious
9
It was fantastic. Every was good except for the food. The range of food available is quite small during breakfast, which was the only downside.
Edgar T. Grups Singapore, 16 de desembre de 2014
Great Time at Fraser Place

Spacious, Close to the places of interest, Great service
9,3
Had a great time and a pleasant stay.
Nurulsyahidah D. Famílies amb infants petits Singapore, 16 de desembre de 2014
excellent stay for families

Breakfast, Amenities, Spacious and clean rooms
9,7
I was extremely satisfied with my stay there. Will go back again with families and friends definitely.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Fraser Place Kuala Lumpur Kuala LumpurFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - BanyFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - VestíbulFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - EntradaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PiscinaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PiscinaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - GimnàsFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala de reunionsFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - EntradaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PiscinaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PiscinaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Sala de reunionsFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - RecepcióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - PiscinaFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - HabitacióFraser Place Kuala Lumpur Kuala Lumpur - Habitació


AS-AGWEB-3C05