Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Grand Park City Hall Hotel

10 Coleman Street, Badi Marina, Singapur (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Grand Plaza Park Hotel City Hall
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudes Grand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudes Grand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudes Grand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudes Grand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudes Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapur - Spa Grand Park City Hall Hotel Singapur - Saló de ball Grand Park City Hall Hotel Singapur - Saló de ball Grand Park City Hall Hotel Singapur - Sala de reunions Grand Park City Hall Hotel Singapur - Exterior de l’hotel Grand Park City Hall Hotel Singapur - Gimnàs Grand Park City Hall Hotel Singapur - Centre de negocis Grand Park City Hall Hotel Singapur - Piscina Grand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació
Grand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació Grand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació Grand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interior de l’hotel Grand Park City Hall Hotel Singapur - Vestíbul Grand Park City Hall Hotel Singapur - Interior de l’hotel Grand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació Grand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació
Àrea Badi Marina Nombre d'habitacions: 333
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé
Relació qualitat preu
7,4
Ubicació
8,6
Actuació del personal
7,9
Estat de l'hotel/higiene
7,9
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,9
Menjar/menjador
7,2
Tots els comentaris (2675)
Organitza per:
Qionghui X. Viatgers en solitari China, 3 d'octubre de 2013
bien

servicio,seguridad,limpio
6
durante el tiempo que vivo en este hotel , me siento que el servicio de recepcionista es muy buena, son trabajadores muy amable ,cariñoso.
Julio I. Grups Spain, 29 de setembre de 2011
Buen hotel

buen baño, simpaticos, tranquilo
8
Esta cerquita de la zona de "jaleo", como a 10 minutos andando despacito, pero es tranquilo y silencioso, algo de lo que puedes olvidarte si te acercas playa abajo, no solo por los locales, si no por la mezquita (que dan la tabarra a media noche). Excelente servicio, las pizzas no estan mal pero tampoco te quitan el sentido. La habitacion era austera, pero amplia, limpia y confortable.
Yong S. Famílies amb infants petits Malaysia, 5 de juliol de 2015
Good Location

- location of the hotel made it more convenient .
7,7
Present and will come back again
Wiliam W. Famílies amb infants petits Indonesia, 28 de juny de 2015
Hospitality

Nice place
6,7
Cozy
Low S. Parelles Singapore, 28 de juny de 2015
will be back again..

Location, comfort and cleanliness
8,3
We have a wonderful stay at Grand park city hall. Everything was fine and we are happy with their service. If really want to pick bones inside an egg, the only issue will be the water pressure for the tap is pretty small.
Aashish P. Famílies amb infants petits India, 28 de juny de 2015
Great location

Location near attractions and MRT, restaurants nearby, Malls nearby
8,3
No complaints about anything, MRT accessibility was great with hardly 5 minute walk. Lots of restaurants in the hotel complex with happy hours for beverages. Only thing we did not like was Steam room and Sauna is only available if we take a spa treatment and they are pricey averaging Sing $ 150 + ! In my opinion this hotel will fall under 4.5 stars.
Heinz R. Viatger de Negocis Switzerland, 26 de juny de 2015
good location

good location staff performance nice lobby
7,3
it is ok smal rooms for 5*
Ngar Y. Viatger de Negocis Hong Kong, 26 de juny de 2015
hotel experience

Clean, grand, helpful staff attitude
7
House keeping has to step up in cleaning standard. Glasses are with strong detergent smell when use. replenishment of toiletry item is not complete. Room is very very cold even the temperature has adjusted. Feel comfort only when switch off.
Sii B. Parelles Malaysia, 25 de juny de 2015
Comments

Friendly staff, near to mrt, quiet at night and good for rest.
8,3
Enjoyable with staff that are friendly
Jianming X. Famílies amb infants grans China, 23 de juny de 2015
Value for money

Right in the city center, good service, good food.
7,7
Bus stop is right in front of the hotel, convenient to take bus to the museum, China town, Duck tour... We enjoyed very good food and service at the crystal club, we had most of the breakfast and supper there.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Grand Park City Hall Hotel SingapurGrand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudesGrand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudesGrand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudesGrand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudesGrand Park City Hall Hotel Singapur - Aliments i begudesGrand Park City Hall Hotel Singapur - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapur - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapur - SpaGrand Park City Hall Hotel Singapur - Saló de ballGrand Park City Hall Hotel Singapur - Saló de ballGrand Park City Hall Hotel Singapur - Sala de reunionsGrand Park City Hall Hotel Singapur - Exterior de l’hotelGrand Park City Hall Hotel Singapur - GimnàsGrand Park City Hall Hotel Singapur - Centre de negocisGrand Park City Hall Hotel Singapur - PiscinaGrand Park City Hall Hotel Singapur - HabitacióGrand Park City Hall Hotel Singapur - HabitacióGrand Park City Hall Hotel Singapur - HabitacióGrand Park City Hall Hotel Singapur - HabitacióGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interior de l’hotelGrand Park City Hall Hotel Singapur - VestíbulGrand Park City Hall Hotel Singapur - Interior de l’hotelGrand Park City Hall Hotel Singapur - HabitacióGrand Park City Hall Hotel Singapur - Habitació


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

SG-AGWEB-6B04