o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Grand Park Orchard

270 Orchard Road, Orchard, Singapur 238857 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Grand Park Orchard Singapur - Vista Grand Park Orchard Singapur - Interior de l’hotel Grand Park Orchard Singapur - Vestíbul Grand Park Orchard Singapur - Vestíbul Grand Park Orchard Singapur - Cafeteria Grand Park Orchard Singapur - Pub Grand Park Orchard Singapur - Pub Grand Park Orchard Singapur - Piscina Grand Park Orchard Singapur - Saló executiu Grand Park Orchard Singapur - Saló executiu Grand Park Orchard Singapur - Habitació suite Grand Park Orchard Singapur - Habitació suite Grand Park Orchard Singapur - Habitació suite Grand Park Orchard Singapur - Habitació Grand Park Orchard Singapur - Habitació Grand Park Orchard Singapur - Habitació
Grand Park Orchard Singapur - Habitació suite Grand Park Orchard Singapur - Habitació suite Grand Park Orchard Singapur - Habitació suite
Àrea Orchard Nombre d'habitacions: 308
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,2

de 5127 comentaris

Relació qualitat preu
7,4
Ubicació
9,4
Actuació del personal
8,1
Estat de l'hotel/higiene
8,4
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,2
Menjar/menjador
7,3
Tots els comentaris (5127)
Organitza per:
Claudia S. Parelles Colombia, 27 d'abril de 2014
Muy buen sitio, bastante comodo y bien ubicado

Ubicación - limpieza - comodidad
8
En general fue muy positiva
Berta R. Viatger de Negocis Spain, 16 de març de 2014
excelente, buena atencion y servicio buenismo

centrico, habitaciones grandes y luminosas y muy buen desayuno
8
servicio del hotel muy bueno, la gente muy atenta y servicial.
Berta R. Viatger de Negocis Spain, 16 de març de 2014
muy comoda

el desayuno muy bueno, las habitaciones amplias y el baño muy luminoso
8
la estancia fue muy agradable, el personal muy atentos.
Sara G. Viatger de Negocis Venezuela, 14 de març de 2013
Muy agradable y servicial

La habitacion decorada estilo moderno, El internet Super rapido, El personal muy cordial
6,3
Realmente agradable aunque me parece que el precio estaba un poco alto...
Stella S. Famílies amb infants petits Malaysia, 1 de setembre de 2014
Great location, good concierge staff

Location, cleanliness , mini bar
6,7
Good, easy access to mrt and the location is great
Duc C. Parelles Vietnam, 31 d'agost de 2014
Good experience

Location, handy smartphone and staffs
8
Good
Kanchan S. Parelles Thailand, 31 d'agost de 2014
Awesome

location, comfortableness, food
8
pretty good, i have never written a review before but i would like to given a review on this one !love the hotel but could improve service and understanding between customer and staffs
Hau J. Parelles Malaysia, 31 d'agost de 2014
Great Location - Orchard Road

great location, friendly staff
9,3
Will choose Grand Park Orchard for my next trip to Singapore
Huong N. Famílies amb infants petits Vietnam, 30 d'agost de 2014
Ratings for Grand Park Orchard Hotel

Good location, good service and good price
9
This is my first trip to Singapore and my first stay in Grand Park Orchard. However, I was impressed with the service and conditions of the hotel. Staff are nice, friendly and helpful. The room price is also reasonable. I hope that next time if I visit Singapore again, I will stay in this hotel.
Dean V. Viatgers en solitari Australia, 29 d'agost de 2014
Comfortable

Friendly staff, nice bar, free local mobile phone to use
8,3
Not much of a view and bathroom a little pokey but overall comfortable. Well located.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Grand Park Orchard SingapurGrand Park Orchard Singapur - VistaGrand Park Orchard Singapur - Interior de l’hotelGrand Park Orchard Singapur - VestíbulGrand Park Orchard Singapur - VestíbulGrand Park Orchard Singapur - CafeteriaGrand Park Orchard Singapur - PubGrand Park Orchard Singapur - PubGrand Park Orchard Singapur - PiscinaGrand Park Orchard Singapur - Saló executiuGrand Park Orchard Singapur - Saló executiuGrand Park Orchard Singapur - Habitació suiteGrand Park Orchard Singapur - Habitació suiteGrand Park Orchard Singapur - Habitació suiteGrand Park Orchard Singapur - HabitacióGrand Park Orchard Singapur - HabitacióGrand Park Orchard Singapur - HabitacióGrand Park Orchard Singapur - Habitació suiteGrand Park Orchard Singapur - Habitació suiteGrand Park Orchard Singapur - Habitació suite


AS-AGWEB-3C04