o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Harbour Grand Kowloon

20 Tak Fung Street, Whampoa Garden,, Hung Hom, Hong Kong (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Harbour Plaza Hong Kong Hotel
Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Entrada Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Piscina Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Vestíbul Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Vestíbul Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Cafeteria Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Exterior de l’hotel Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Gimnàs Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Gimnàs Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Sala de reunions Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Entrada Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació suite Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Piscina
Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Piscina Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Piscina Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Piscina Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Spa Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bufet lliure Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bufet lliure Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Bufet lliure Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Restaurant Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació suite Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Sala de reunions Harbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació suite
Àrea Hung Hom Nombre d'habitacions: 554
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,2

de 933 comentaris

Relació qualitat preu
7,8
Ubicació
7,7
Actuació del personal
8,5
Estat de l'hotel/higiene
8,7
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,6
Menjar/menjador
7,8
Tots els comentaris (933)
Organitza per:
Erika F. Viatger de Negocis Spain, 2 d'octubre de 2014
Muy bien

Instalaciones, vistas al puerto, personal
7,7
El personal es muy atento y amable. La habitacion amplia y comoda, buen desayuno,muy buenas vistas al puerto. La piscina es espectacular, en general las intalaciones son muy buenas. Está a 5 min de la estacion de tren.
Martin V. Famílies amb infants petits Bolivia, 18 d'agost de 2013
Buen Hotel

Buen disenho general del hotel,
6,3
Estancia agradable, es mi segunda vez en este hotel y siempre nuen servicio. Existe demoras en el Check in. Creo que deberian incluir el servicio de wifi gratis en todo el hotel, lamentablemente lo cobran por separado.
Osvaldo J. Viatger de Negocis Chile, 18 d'abril de 2010
Viaje de Negocios

Buena ubicacion,limpio,buenas habitaciones
8,7
un muy buen hotel,buena ubicacion aun estando lejos del centro,pero con buen medio de transporte al centro por parte del hotel,el restaurant bufet un poco aburrido siempre lo mismo,comidas se repiten y siempre en el mismo lugar de presentacion,da la impresin de haber comido ya varias veces de lo mismo,no hay mucha creatividad,al contrario del restaurant qu esta afuera.,buena recepsion atentos y solucionan problemas,buena atencion de la gente que recibe en la entada del hotel
David P. Viatger de Negocis United States of America, 19 de novembre de 2014
Good

Good location
8,7
Krys P. Grups United Kingdom, 12 de novembre de 2014
Once probablt great, now a little dates

Location, foyer, staff
7
I'm sure this hotel would have been an amazing place 20 years ago but is definately in need of a refurb. The rooms were smelly (the first one stank of smoke although it was non-smoking - it was stale smoke that was probably engrained in the carpets and walls from years ago when it was smoking) so we moved to another room but this room had an old musky smell. The swimming pool at the top was again something that when new would have been very impressive but now the glass is that green colour you see at an aquarium. Amazing location and really nice staff - just needs some money spent on it to restore to former glory
Stephen S. Parelles Australia, 10 de novembre de 2014
Value for money Can't beat the view

The view down the harbour was exceptional no other hotel can match that The roof top pool was exceptional not other hotel has that. removed but close to shopping centres or 10 min walk if inclined
9,7
Exceeded expectations Club facilities were enjoyed by all but lacked a vies Highly recommend and regular free Schutze service to Peninisular takes all the stress away
Tsang W. Parelles Hong Kong, 8 de novembre de 2014
Wedding hotel

Room condition, nice staff and decoration
8,7
Hugo T. Viatger de Negocis Malaysia, 6 de novembre de 2014
ENTERTAINMENT AND NIGHTLIFE

nice, big room,
8
Anthony P. Parelles Australia, 6 de novembre de 2014
awesome

value for money. superb room. shuttle bus is very very good
10
We had a great stay Really enjoyed Spotless hotel Location is spot on Away from hustle bustle ...yet 5 mins on shuttle bus to nathan rd Staff are very good Highly recommend
Keeron T. Famílies amb infants petits Canada, 28 d'octubre de 2014
Close, but not a full 5 stars

Staff, lobby and roof top views, free shuttle bus to Tsim Sha Tsui
7
We arrived at the Harbour Grand and were pleasantly delighted that we had been upgraded to a bigger family room as opposed to just a regular harbour view room. With all the photos of the hotel we saw online, we were expecting to see the infamous Hong Kong harbour from our room, but instead we had a view of the much quieter and less scenic part of it. That was ok...but at the price we paid, I really expected 'the view'. Out room had a much smaller TV that we imagined and the carpets were a little stained in and around the doors of the room. It also smelled slightly of left over cigarette...not overpowering just lingering. The bathroom was big, but not as luxurious as other 5 stars we has previously been in. The toilet was small and in a cramped corner of the bathroom. As this was our 10 year honeymoon return to Hong Kong, we were greeted with a very nice bottle of wine and some fresh fruit which was a real plus from the staff. The hotel itself was really out of the way of Kowloon and ultimately, I think we would have fared better had we stayed in another 5 star place closer to the avenue of stars. This for us was more like a high 4 or 4.5 star hotel.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Harbour Grand Kowloon Hong KongHarbour Grand Kowloon Hong Kong - EntradaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PiscinaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - HabitacióHarbour Grand Kowloon Hong Kong - VestíbulHarbour Grand Kowloon Hong Kong - VestíbulHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hong Kong - CafeteriaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Exterior de l’hotelHarbour Grand Kowloon Hong Kong - GimnàsHarbour Grand Kowloon Hong Kong - GimnàsHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Sala de reunionsHarbour Grand Kowloon Hong Kong - EntradaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació suiteHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PiscinaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PiscinaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PiscinaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - PiscinaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - SpaHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Bufet lliureHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Bufet lliureHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Bufet lliureHarbour Grand Kowloon Hong Kong - RestaurantHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació suiteHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Sala de reunionsHarbour Grand Kowloon Hong Kong - Habitació suite


AS-AGWEB-3C08