o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Harolds Hotel

146 Gorordo Avenue, Corner Rosal Street, Lahug, Ciutat de Cebu, Cebu, Filipines 6000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Harolds Hotel Cebu - Exterior de l’hotel Harolds Hotel Cebu - Vestíbul Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Interior de l’hotel Harolds Hotel Cebu - Balcó/terrassa Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació
Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Habitació Harolds Hotel Cebu - Bany Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Pub Harolds Hotel Cebu - Pub Harolds Hotel Cebu - Pub Harolds Hotel Cebu - Restaurant Harolds Hotel Cebu - Saló de ball
Àrea Ciutat de Cebu Nombre d'habitacions: 90
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,5

de 1103 comentaris

Relació qualitat preu
8,6
Ubicació
8,2
Actuació del personal
8,9
Estat de l'hotel/higiene
9,0
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,7
Menjar/menjador
7,5
Tots els comentaris (1103)
Organitza per:
Jesus R. Parelles Spain, 10 de setembre de 2013
buen hotel/precio-bien situado-buena habitacion

precio-habitacion-desayuno
8,7
necesitábamos un hotel de paso, ya que nuestro avión aterrizó desde puerto princesa por la tarde.el aeropuerto se encuentra a unos 25 minutos más o menos del hotel, y el taxi te cuesta unos 400/500 peso ( 8 euros más o menos). ya que al día siguiente cogeríamos el fast ferry hacia tagbilaran.la sorpresa fue que el hotel es muy lindo, nuevo, habitación y vistas espectaculares y buen desayuno buffet.y el muelle para coger el barco muy cerquita, sólo pagamos al taxi 90 pesos filipinos ( menos de 2 euros).el personal muy atento. en fin, un hotel de muy buena calidad.
Francisco J. Viatger de Negocis Spain, 22 d'octubre de 2011
Buen Hotel, limpio y moderno

Limpieza, trato.
8
cerca del gran centro comercial de cebu city, si bien para moverse a cualquier lugar hace falta taxi. el hotel dispone de un buen desyuno, el trato del personal es amable. as instalaciones y las habitaciones son modernas, limpias, acogedoras. dispone de un gimnasio sencillo pero práctico.
Consells per al viatge: visitar iglesia del santo niño, si se desea visitar playas mejor malapascua que moalboal.
Poul M. Viatgers en solitari Denmark, 12 d'octubre de 2014
So disappointed !!

The food was good in the Roof Top restaurant.
5,3
I am disappointed. I only give my review if i feel that the present star rating is out of order. I was staying at Harolds one night, just to test it as i often travel to Cebu. Nice rooms. Lazy Staff ... Terrible service in the restaurant. There were 5 Staffweroking there and only 2 guests, but the staff found it much more funny to make jokes between themselves, than to give a proper service. The wifi was so slow that i even could not send any emails. Overall this hotel don't deserve the rating it has of now.
Andrew O. Viatgers en solitari United Kingdom, 7 d'octubre de 2014
clean and good value.

staff location and room all great bit traditional could do with a update
9,7
Hotel was generally good . Stayed in better and worse it's middle of the road .
Rizalito M. Parelles Philippines, 2 d'octubre de 2014
Great one night experience

Location was good as it is near to the mall and some if the great restaurants and bar in the area are just 5 - 10 minutes taxi from the hotel.
9,3
Jan P. Viatgers en solitari Malaysia, 2 d'octubre de 2014
comfortable hotel to relax

nice bed, good staffs, secured
7,7
It was good, only wifi in room getting weak compare to my earlier stay.
Michael M. Viatgers en solitari United States of America, 30 de setembre de 2014
THE BEST BREAKFAST IN CEBU!

the staff is the best,breakfast was superior & the room was most comfortable
10
I am ashamed & embarrassed that my medical condition gave the staff a very bad first impression. But,they are very professional and handled the situation calmly. I only wish I had the same opportunity to apologize and explain my behavior to the guests I offended,as I did to the staff. Without question, Harolds will be my hotel when in Cebu!
Tim W. Parelles United States of America, 30 de setembre de 2014
All good

location, staff, room.
7,3
Good as usual
Jay M. Viatgers en solitari United States of America, 29 de setembre de 2014
1st Timer

Customer Service, Cleanliness, Comfortable Beds
9,3
It was good... I will definitely consider it when I come back. The staff was friendly and accommodating. Bed was really comfortable with nice soft pillows... good experience for relaxing.
Susan C. Viatger de Negocis New Zealand, 28 de setembre de 2014
Very good

clean, friendly staff, good wifi
9,7
My 2 nights stay was pretty good, nice hotel. The only downside is the plastic kettle (cheap and nasty) as it was broken.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Harolds Hotel CebuHarolds Hotel Cebu - Exterior de l’hotelHarolds Hotel Cebu - VestíbulHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - Interior de l’hotelHarolds Hotel Cebu - Balcó/terrassaHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - HabitacióHarolds Hotel Cebu - BanyHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - PubHarolds Hotel Cebu - PubHarolds Hotel Cebu - PubHarolds Hotel Cebu - RestaurantHarolds Hotel Cebu - Saló de ballHarolds Hotel Cebu - Saló de ballHarolds Hotel Cebu - Saló de ballHarolds Hotel Cebu - Saló de ballHarolds Hotel Cebu - Sala de reunionsHarolds Hotel Cebu - Sala de reunionsHarolds Hotel Cebu - Sala de reunionsHarolds Hotel Cebu - Sala de reunionsHarolds Hotel Cebu - Sala de reunionsHarolds Hotel Cebu - Sala de reunionsHarolds Hotel Cebu - Centre de negocisHarolds Hotel Cebu - Gimnàs


AS-AGWEB-3A07