Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Hong Kong Kings Hotel

303 Jaffe Road, Wan Chai, Hong Kong, Wanchai, Hong Kong (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Entrada Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació
Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Habitació Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bany Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bany Hong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior de l’hotel
Àrea Wanchai Nombre d'habitacions: 98

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Suficient

6,6

de 1064 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
6,8
Ubicació
7,6
Actuació del personal
6,5
Estat de l'hotel/higiene
6,5
Comoditat de l'habitació/Nivell
6,4
Menjar/menjador
5,8
Tots els comentaris (1064)
Organitza per:
Roberto P. Viatger de Negocis Spain, 23 de setembre de 2015
Camas como piedras.

Ubicación.
4
Tuvimos que pedir un Upgrade debido al tamaño de las habitaciones. La standard tienen 12 m2. Cada noche nos costaba de suplemento 500 HKD, de haberlo sabido nos hubiéramos ido a otro hotel. El otro aspecto es que cuando nos sentamos en la cama parecía que te habías sentado directamente sobre una tabla. Me gustan los colchones duros pero esto es para faquires. Y, si vas de trabajo y necesitas descansar y dormir en una buena cama es la peor elección. Por otra parte, con el suplemento que pagamos nos podríamos haber ido a otro hotel mejor. Y Hong Kong está muy bien comunicado por metro (ver tarjeta Octopus), por lo tanto, la proximidad del Hotel al Palacio de Congresos no merece la pena en absoluto.
Informar d'aquesta ressenya
Gonzalo F. Parelles Chile, 5 de juliol de 2013
Buena ubicacion y precio para Hong Kong Island

Ubicacion precio
8
Bien, no hay contacto con el personal, pero limpian el cuarto todos los dias
Informar d'aquesta ressenya
Antonio A. Viatger de Negocis Spain, 17 de setembre de 2012
Bien hubicado pero habitación sin ventana

Buen trato, bien localizado.
5,3
La habitación no tenía ventana, y este dato no lo aportaba la reserva de Agosa, se debería indicar siempre. Por lo demás es un hotel vertical con los servicios en diferentes plantas. Lo reserve de urgencia porque me había quedado colgado en HK. Tampoco esta muy limpio.
Consells per al viatge: No lo aconsejaría, aunque es posible que otras habitaciones estén bien. El lugar es muy céntrico a una parada de Central station. Esta muy cerca del Consulado de España. El Consul es muy desagradable.
Informar d'aquesta ressenya
Silvana N. Parelles Romania, 17 de gener de 2016
Great location and good value

location, location, location
7,7
The hotel served its purpose perfectly. We were in Hong Kong on an extended layover and wanted to be in the heart of the city - this is exactly what The Kings Hotel provides. A short walk from the MTR (either Wan Chai or Causway - it is between the two) and close to some great restaurants and pubs... I can't comment on the food or dining as we never ate there hence my "average' (3) rating. Many reviews of this hotel had complained about the hard beds - we love a hard bed so we were keen - but we found that the beds are super hard! But actually provided a good nights sleep!! so no problem there. The room is small but it does have a good shower and clean bathroom. This is a good base to tour the city from.
Informar d'aquesta ressenya
Waruna M. Famílies amb infants petits Australia, 15 de gener de 2016
Stay one night in Kings Hotel

Location, Value for money, Clean
7
We stayed one night in Kings Hotel last week. The hotel was ok for the price we paid. We had some trouble finding the reception when we arrived. You have to go via lift to get to the main hotel lobby. There was no sufficient notice. Our room was standard and nothing to complain. Staff is not that helpful at all. Hotel location was good.
Informar d'aquesta ressenya
Maneerat S. Viatger de Negocis Thailand, 12 de gener de 2016
Toilet at the lobby is too dirty to welcome guest.

Location and not so far from the convention center
4,7
Good location
Informar d'aquesta ressenya
Rajarajan S. Viatger de Negocis India, 10 de gener de 2016
Not bad

Not bad
6,7
Not bad. Over rated...
Informar d'aquesta ressenya
Nelson B. Famílies amb infants petits Philippines, 6 de gener de 2016
very unfriendly hotel staffs

the location
3,3
very bad.....! nobody greeted us when we checked in and when we checked out. Upon arrival at the lobby area, I have to ask all the 3 ladies sitting at the reception table who can I talk to regarding how to check in. Nobody even bother to say "good morning sir, may I help you". They just immediately ask me to give 500 HK Dollars for the deposit then gave me the key and that's it. No explanation on how to go to my room, if there's wifi connection etc. No complimentary water inside the room, room appearance look very nice in the photos but are actually old in reality. Nothing to watch in the television if you are non-chinese speaking person as most channels are local channels (in chinese). Finally on our check-out, after getting our hotel deposit, the receptionist didnt even say (thank you for coming) or any words that would make you feel trying to come back to their hotel.
Informar d'aquesta ressenya
Chi K. Famílies amb infants petits Hong Kong, 3 de gener de 2016
e

Modern Room, Large Toliet, Convinient locatiom
8
NIL
Informar d'aquesta ressenya
Gilmer G. Famílies amb infants petits Venezuela, 2 de gener de 2016
It won't be a second stay

Location, frequent cleaning.
5
Not good in my opinion inclusive been a budget hotel, comfort is an issue, mattress from bed are hard like a wood, you will feel your back as injured in the morning. Internet sucks, there were guest next rooms quite loudly parting during night times, we complaint and no one did a thing. There is not laundry available at the hotel, you need to find external laundry services. The staff at the lobby it is not much friendly, they don't speak much English. I believe the staff requires to understand how to deal with multiple culture visitor and guest. The best rate I can give is the location, it is close to the metro and many attractions in Hong Kong and Kowloon.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Hong Kong Kings Hotel Hong KongHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - EntradaHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BanyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BanyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior de l’hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior de l’hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BanyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior de l’hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - VestíbulHong Kong Kings Hotel Hong Kong - RecepcióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - VestíbulHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Exterior de l’hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - HabitacióHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BanyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - VestíbulHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Interior de l’hotelHong Kong Kings Hotel Hong Kong - BanyHong Kong Kings Hotel Hong Kong - Bany


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A01