o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Centre de Medan, Medan, Indonèsia 20112 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscina Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscina Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepció Hotel Aryaduta Medan Medan - Vestíbul Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Bany Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Bany Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Bany Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub
Hotel Aryaduta Medan Medan - Cafeteria Hotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ball Hotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ball Hotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ball Hotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunions Hotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudes Hotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudes Hotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudes Hotel Aryaduta Medan Medan - Comoditats Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotel Hotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotel
Àrea Centre de Medan Nombre d'habitacions: 200
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

8,0

de 1195 comentaris

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
8,3
Actuació del personal
8,0
Estat de l'hotel/higiene
8,2
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,1
Menjar/menjador
7,6
Tots els comentaris (1195)
Organitza per:
Antonio X. Viatger de Negocis Spain, 13 de juny de 2014
Comodo, limpio y muy bien ubicado

Comodo, limpio y muy bien ubicado
9,3
Muy buena ubicacion. Cerca de la estacion de tren que comunica con el aeropuerto. Las habitaciones necesitan reformas, el restaurante esta muy bien. Muy recomendable para viaje de negocios
Ron L. Parelles United States of America, 29 d'abril de 2015
Aryaduta

Nice room, staff and food
8,7
The furniture in the dining room was dirty and stained from 8 years of use since opening. The staff were wonderful
Eric C. Viatger de Negocis Indonesia, 28 d'abril de 2015
an ok hotel

Great location, loved the staff performace, great meals for breakfast
7,7
I think the bed is not comfortable at all, i book twin bed, and it should be comfort for five stars hotel. but the bed is not comfortable. i expect more from 5 stars hotel. everything else was great.
Laura A. Parelles France, 25 d'abril de 2015
Really confortable Hôtel

room, food, staff
10
We stayed 2 nights in this hôtel and 1 full day as my fiancé was sick. It gave hime the opportunity to recover in this really good and confortable bed room with amazing view on the city. The TV with a good choice of channels was really convenient for us, same as the room service with an excellent dinner! The breakfast buffet is really big with a LARGE choice to start your day well! The staff at the reception was helpful to organise our transfer to the Lake Toba. I definitely recommend this hotel and will stay there again. A French-South African couple traveler.
Aryanto R. Famílies amb infants grans Indonesia, 17 d'abril de 2015
Nice hotel with a descent rate in Medan

Location, room type and ancient places around
10
It was so nice having had 2 nights stay in Aryaduta Medan
Maruwandi Y. Parelles Indonesia, 12 d'abril de 2015
This hotel was one of the 5 stars hotel in medan

food good swimming pool and near from the entertainment centre
8
Good Living
Novie O. Viatgers en solitari Indonesia, 8 d'abril de 2015
Old room

Not to clean
6,3
Okay
Christine Y. Grups Indonesia, 6 d'abril de 2015
Awesome stay! :)

The room is very comfortable and clean. The staffs are very warm hearted
8,7
It was awesome and pleasant at the same time. Will definitely come back to stay in this hotel again if i have a chance
Yunia S. Viatgers en solitari Indonesia, 3 d'abril de 2015
Nice

Good,nite,cofort
6
Mohd A. Viatger de Negocis Malaysia, 2 d'abril de 2015
excellent hotel

good breakfast, good location and clean
8
Excellent

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcióHotel Aryaduta Medan Medan - VestíbulHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - BanyHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - BanyHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - BanyHotel Aryaduta Medan Medan - PubHotel Aryaduta Medan Medan - CafeteriaHotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ballHotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ballHotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ballHotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunionsHotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudesHotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudesHotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudesHotel Aryaduta Medan Medan - ComoditatsHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - VestíbulHotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - Exterior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - RestaurantHotel Aryaduta Medan Medan - VestíbulHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - Exterior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunionsHotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunionsHotel Aryaduta Medan Medan - ComoditatsHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - VestíbulHotel Aryaduta Medan Medan - ComoditatsHotel Aryaduta Medan Medan - Exterior de l’hotelHotel Aryaduta Medan Medan - RestaurantHotel Aryaduta Medan Medan - VestíbulHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - RestaurantHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - RestaurantHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - EntradaHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunions


AS-AGWEB-3B04