o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Hotel Aryaduta Medan

Jalan Kapten Maulana Lubis No.8, Centre de Medan, Medan, Indonèsia 20112 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Aryaduta Hotel
Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscina Hotel Aryaduta Medan Medan - Piscina Hotel Aryaduta Medan Medan - Recepció Hotel Aryaduta Medan Medan - Vestíbul Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Bany Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Bany Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Bany Hotel Aryaduta Medan Medan - Pub
Hotel Aryaduta Medan Medan - Cafeteria Hotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ball Hotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ball Hotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ball Hotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunions Hotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudes Hotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudes Hotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudes Hotel Aryaduta Medan Medan - Comoditats Hotel Aryaduta Medan Medan - Habitació Hotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotel
Àrea Centre de Medan Nombre d'habitacions: 200
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Excel•lent

8,1

de 977 comentaris

Relació qualitat preu
8,0
Ubicació
8,2
Actuació del personal
8,1
Estat de l'hotel/higiene
8,2
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,1
Menjar/menjador
7,6
Tots els comentaris (977)
Organitza per:
Antonio X. Viatger de Negocis Spain, 13 de juny de 2014
Comodo, limpio y muy bien ubicado

Comodo, limpio y muy bien ubicado
9,3
Muy buena ubicacion. Cerca de la estacion de tren que comunica con el aeropuerto. Las habitaciones necesitan reformas, el restaurante esta muy bien. Muy recomendable para viaje de negocios
Sucipto A. Parelles Indonesia, 18 de setembre de 2014
Comfortable Stay at Luxury Hotel

Location, Nice Pool and 2 Nights Deal Price
8
Hendrik T. Viatger de Negocis Indonesia, 18 de setembre de 2014
Staying 2 nights

Swimming pool, ambience, staff
7,3
Yusri Y. Famílies amb infants petits Malaysia, 18 de setembre de 2014
very good.My room was upgraded to Premier.

Food
9
Very good except for my request for an iron from night but only delivered on next morning; after 3 times requested.
Anthony P. Viatger de Negocis Indonesia, 16 de setembre de 2014
Aryaduta Review

Room design, Pool, Privacy
6,7
Room lanes are too long.. kinda tiring to walk from elevator to room. the mall beside has nothing... almost an abandoned mall.. during my 2 nights, bed cover smelt like someone's sweat... the next day, a different guy's sweat smell... as i was really tired, i couldn't be bothered to complain about the bed cover...
Norsalenawaty M. Parelles Malaysia, 16 de setembre de 2014
To improved on F&B service / choices of food

Staff are good, room are clean and location is very strategic
7
Overall are good but before choosing this hotel, I have got an idea of the hotel via review in trip advisor. One of the review was about the F&B service especially the breakfast. I shall agreed with the review that the breakfast serving was not at par being a 5 star hotel in town. I have to asked for coffee for 5 times during bfast, food was not being replenish when it is only 915am whereby the bfast ended at 1030am. Buffet counter was messy and for 3 nights I was there, they are serving almost the same bfast food choice. Coffee during bfast was terrible! The head of F&B or even the GM should look into the bfast issue seriously. I am a hotelier myself so little things could be a highlight for me.
Bruce J. Viatgers en solitari United States of America, 14 de setembre de 2014
A Very Relaxing Holiday

Ambiance, Staff, and Dining Opportunities
9,3
I had a very pleasant and relaxing holiday at the Aryaduta. It is a very conmfortable hotel to stay in and there is little need to leave if you are on holiday.
Andrian H. Viatger de Negocis Indonesia, 13 de setembre de 2014
Good hotel in Medan

Location, value and room
8
First time staying Aryaduta, have to say i'm impressed with this hotel. Sitting next to the pool sort of brings me to Bali. Just a moment to escape everything else
Suhadi S. Viatger de Negocis Singapore, 9 de setembre de 2014
experience in medan

service, cleanliness, frendly staff
5,3
no complaint
Wie S. Viatger de Negocis Indonesia, 9 de setembre de 2014
excellentfood

food.room.staff
9,7
Very nice

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Hotel Aryaduta Medan MedanHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - PiscinaHotel Aryaduta Medan Medan - RecepcióHotel Aryaduta Medan Medan - VestíbulHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - BanyHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - BanyHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - BanyHotel Aryaduta Medan Medan - PubHotel Aryaduta Medan Medan - CafeteriaHotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ballHotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ballHotel Aryaduta Medan Medan - Saló de ballHotel Aryaduta Medan Medan - Sala de reunionsHotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudesHotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudesHotel Aryaduta Medan Medan - Aliments i begudesHotel Aryaduta Medan Medan - ComoditatsHotel Aryaduta Medan Medan - HabitacióHotel Aryaduta Medan Medan - Interior de l’hotel


AS-AGWEB-3A08