Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Ciutat de Cebu, Cebu City, Filipines 6000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Hotel Pier Cuatro Cebu City - Bany Hotel Pier Cuatro Cebu City - Bany Hotel Pier Cuatro Cebu City - Entrada Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Vestíbul Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Restaurant Hotel Pier Cuatro Cebu City - Saló de ball Hotel Pier Cuatro Cebu City - Sala de reunions Hotel Pier Cuatro Cebu City - Exterior de l’hotel Hotel Pier Cuatro Cebu City - Saló de ball Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació
Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació
Àrea Ciutat de Cebu Nombre d'habitacions: 82

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

7,4

de 837
comentaris

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
7,3
Actuació del personal
7,2
Estat de l'hotel/higiene
7,4
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,7
Menjar/menjador
7,0
Tots els comentaris (837)
Organitza per:
Alfredo L. Viatgers en solitari Philippines, 8 de gener de 2015
Its clean.

Es ordenado y limpio, la ubicación de lo contrario es no obstante en un barrio (de acuerdo con los taxistas y el personal no es seguro) No es ideal para alojarse si usted no tiene su propio coche y qu
5,3
good
Informar d'aquesta ressenya
Christian C. Parelles Spain, 9 de desembre de 2012
Las características del hotel se ajustan a su prec

Buen precio, Karaoke en la planta superior con alto volúmen y no hay nada cerca.
6,7
En la planta superior hay un karaoke que no ayuda a coger el sueño. Para ir a cualquier lugar (comer, cenar,puerto o aeropuerto, etc.) hay que coger taxi.
Informar d'aquesta ressenya
James L. Viatgers en solitari United States of America, 23 de juliol de 2015
Ok for the price

Fast wifi in room, free breakfast, cheap room.
6
Nice. But there were no windows and the room was a bit small. The staff is very friendly and very good. The only complaint I have is the location. It's in the middle of nowhere. So you really have to cab it everywhere instead of maybe walking.
Informar d'aquesta ressenya
Robelyn C. Viatger de Negocis Philippines, 18 de juliol de 2015
So so

staff
6
I stayed on the second floor. I was not expecting much since its a budget hotel. I just cannot take the fact that they are allowing their bar to do videoke until 1am. Its was so loud that I can hear in from my room. You only have 2 choices if your staying ont he lower floors:1 endure the videoke or 2 fight with the loud TV from adjacent rooms and videoke by turning-up the volume of your tv. I booked 2 nights but after enduring the first night I checked out the following day.
Informar d'aquesta ressenya
Leong W. Parelles Malaysia, 14 de juliol de 2015
A good stay

Staffs are friendly & helpful. The room is clean. Easy to get taxi & jeepney.
7,7
Good. Had a good stay.
Informar d'aquesta ressenya
Franziska H. Parelles Germany, 13 de juliol de 2015
Decent

Seevice, buffet breakfast, close to pier
7
The room was not as modern as the lobby,but ok. The meals were not very tasty,but that could be my personal taste - the choices were multiple!
Informar d'aquesta ressenya
Steve M. Parelles United States of America, 17 de juny de 2015
GOOD FOR THE $$

LOCAL,CLEAN,PRICE
8
HOTEL IS GREAT FOR BEING CLOSE TO PEER...(FERRY)...PRICE IS VERY FARE.....
Informar d'aquesta ressenya
Emilia B. Viatgers en solitari Philippines, 13 de juny de 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Informar d'aquesta ressenya
Manu G. Parelles Canada, 12 de juny de 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Informar d'aquesta ressenya
Min H. Parelles South Korea, 8 de juny de 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Informar d'aquesta ressenya

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Hotel Pier Cuatro Cebu CityHotel Pier Cuatro Cebu City - BanyHotel Pier Cuatro Cebu City - BanyHotel Pier Cuatro Cebu City - EntradaHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - VestíbulHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - RestaurantHotel Pier Cuatro Cebu City - Saló de ballHotel Pier Cuatro Cebu City - Sala de reunionsHotel Pier Cuatro Cebu City - Exterior de l’hotelHotel Pier Cuatro Cebu City - Saló de ballHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu City - Habitació


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3B06