Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Hotel Pier Cuatro

3rd Avenue, North Reclamation Area, Ciutat de Cebu, Cebu, Filipines 6000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Hotel Pier Cuatro Cebu - Bany Hotel Pier Cuatro Cebu - Bany Hotel Pier Cuatro Cebu - Entrada Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Vestíbul Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Restaurant Hotel Pier Cuatro Cebu - Saló de ball Hotel Pier Cuatro Cebu - Sala de reunions Hotel Pier Cuatro Cebu - Exterior de l’hotel Hotel Pier Cuatro Cebu - Saló de ball Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació
Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació Hotel Pier Cuatro Cebu - Habitació
Àrea Ciutat de Cebu Nombre d'habitacions: 82

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

7,4

de 831
comentaris

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
7,3
Actuació del personal
7,2
Estat de l'hotel/higiene
7,4
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,7
Menjar/menjador
7,0
Tots els comentaris (831)
Organitza per:
Alfredo L. Viatgers en solitari Philippines, 8 de gener de 2015
Its clean.

Es ordenado y limpio, la ubicación de lo contrario es no obstante en un barrio (de acuerdo con los taxistas y el personal no es seguro) No es ideal para alojarse si usted no tiene su propio coche y qu
5,3
good
Christian C. Parelles Spain, 9 de desembre de 2012
Las características del hotel se ajustan a su prec

Buen precio, Karaoke en la planta superior con alto volúmen y no hay nada cerca.
6,7
En la planta superior hay un karaoke que no ayuda a coger el sueño. Para ir a cualquier lugar (comer, cenar,puerto o aeropuerto, etc.) hay que coger taxi.
Emilia B. Viatgers en solitari Philippines, 13 de juny de 2015
Hotel Pier Cuatro review

They assist you in getting a taxi.
5
I am disappointed... The double lock in the room is not OK.. so there is only one lock. I need to check out at an earlier time for 4pm. I already informed the lobby receptionist that I will be checking out earlier and how am I going to avail my free breakfast. The lobby receptionist said that they will able to serve a bread and coffee . I got disappointed and they didn't serve it to me. I got scared also when I walked near the hotel because the bank near the hotel has a lot of street children and someone whistle on me. I hope that there is a staff also outside the hotel who will guard especially when the guest in the hotel is arriving so they can monitor safety with their guest especially when the guest just commute.
Manu G. Parelles Canada, 12 de juny de 2015
good for the price

price, clean
8
Overall was good, no complaints for the low price. Location is 20 min walk from pier 1. Neighborhood looks dodgy but we met some friendly people in the area. They are building a big mall close to the hotel, so neighborhood is probably going to start looking a bit nicer soon
Min H. Parelles South Korea, 8 de juny de 2015
quite place clean value for money

food, price, locattion
8
quite place clean value for money
Maria R. Parelles Philippines, 5 de juny de 2015
nice

clean, nice food, near at the port
7,7
it was good so far.. but the last time it was so noisy because of the fire alarm...!
Ann Z. Famílies amb infants petits Philippines, 15 de maig de 2015
good location

good location, budget hotel and good food
7,3
comfortable but didnt able to grant my request to have kettle in our room
Michele D. Famílies amb infants petits United States of America, 30 d'abril de 2015
bad

location,the hostes, the bar
2
one person
David J. Viatgers en solitari Australia, 29 d'abril de 2015
Good hotel

Staff rooms location
9
Been there many times like
Michal L. Parelles Poland, 25 d'abril de 2015
good location, fair value for money

location, staff performance, value for money
9

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Hotel Pier Cuatro CebuHotel Pier Cuatro Cebu - BanyHotel Pier Cuatro Cebu - BanyHotel Pier Cuatro Cebu - EntradaHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - VestíbulHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - RestaurantHotel Pier Cuatro Cebu - Saló de ballHotel Pier Cuatro Cebu - Sala de reunionsHotel Pier Cuatro Cebu - Exterior de l’hotelHotel Pier Cuatro Cebu - Saló de ballHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - HabitacióHotel Pier Cuatro Cebu - Habitació


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A04