o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Hotel Polonia

Jalan Jendral Sudirman No 14, Centre de Medan, Medan, Indonèsia 20152 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Hotel Polonia Medan - Interior de l’hotel Hotel Polonia Medan - Bany Hotel Polonia Medan - Interior de l’hotel Hotel Polonia Medan - Bany Hotel Polonia Medan - Interior de l’hotel Hotel Polonia Medan - Exterior de l’hotel Hotel Polonia Medan - Interior de l’hotel Hotel Polonia Medan - Piscina Hotel Polonia Medan - Restaurant Hotel Polonia Medan - Entrada Hotel Polonia Medan - Restaurant Hotel Polonia Medan - Restaurant Hotel Polonia Medan - Recepció Hotel Polonia Medan - Recepció Hotel Polonia Medan - Pub Hotel Polonia Medan - Sala de reunions
Hotel Polonia Medan - Bany Hotel Polonia Medan - Piscina Hotel Polonia Medan - Sala de reunions Hotel Polonia Medan - Sala de reunions Hotel Polonia Medan - Restaurant Hotel Polonia Medan - Aliments i begudes Hotel Polonia Medan - Instal·lacions recreatives Hotel Polonia Medan - Gimnàs Hotel Polonia Medan - Gimnàs Hotel Polonia Medan - Bufet lliure Hotel Polonia Medan - Gimnàs Hotel Polonia Medan - Gimnàs
Àrea Centre de Medan Nombre d'habitacions: 194
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Bo

7,0

de 98 comentaris

Relació qualitat preu
7,0
Ubicació
7,5
Actuació del personal
7,2
Estat de l'hotel/higiene
6,7
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,0
Menjar/menjador
6,4
Tots els comentaris (98)
Organitza per:
Francesc V. Parelles Spain, 27 d'agost de 2013
Buena relación calidad-precio

Comida excelente, piscina limpia, buena relación calidad-precio
8,3
Aspectos positivos: Comida excelente, piscina limpia, buena relación calidad-precio Aspectos negativos: algunas cucarachas pequeñas en la habitación, inglés pobre del personal del restaurante (aunque bueno en el personal de recepción)
Ivo F. Grups Indonesia, 21 d'octubre de 2014
too old, smell not good, wont come again, sorry..

only because its location.
3,7
Room, furniture, smell too old, and the towel...somekind 'kusam'..., the aircondition very noisy. Agoda told its about 28 sqm, I dont think so it is..
Mariancon S. Parelles Indonesia, 10 d'octubre de 2014
Polonia hotel is an old hotel

Only location good for this hotel
5,3
As a 4-star hotel, room furnitures should be better and the room should be clean. The food was not tasty, flavor Medan can be a plus value for this hotel.
Yousef A. Viatgers en solitari Saudi Arabia, 3 d'octubre de 2014
quite

just the staff was great
6
the hotel is too late. and poor of 4 stars services,, i just give up to 2 or 3 stars maximum,, i just like the staff they are really friendly and helpful, the hotel is quite, spacious room, but really old hotel and not recommend it for visiting and relaxing.. just 1 business day is maximum to stay i think,, i spend 3 nights but not really looks like 4 stars hotels, and the elevator out off order. just 2 elevator working from 4, and at morning there is a crowded in lobby and elevator also because the meeting room in 7th floor i think. i think i will not come back again.. but just give 5 stars to the staff.
Siti A. Grups Malaysia, 1 d'octubre de 2014
good location..helpful and honest staff

location, rate and facilities
8,7
Excellent. Recommended to all either individual traveller, family or group.
Wong W. Viatger de Negocis Malaysia, 28 de setembre de 2014
cheaper but only for stay without better

old hotel, not proffesional staff, just for sleep.
4,7
this hotel got swimming pool & gym room.just all the thing is old already. 1st day when check in the staff mention to me got port for the internet since i'm asking for the Wifi. But at the end there are don't have any port there, just the telephone port which need to pay. Even it got wifi but the signal very low even the router just in front of the room. Staff even no bothering us for it, just come in to see and say don't have. On last day, the staff even come to our room and ask us is we going to check out but the that time just only 10am!!(feel like the staff want us to go) All facility very old , entertainment building on left side and restaurant inside hotel is been closed for long time. Not recommend to stay here if you wish having a good day..
Rina G. Viatger de Negocis Indonesia, 19 de setembre de 2014
price is good

location, price and clean
6,7
Good
Lily S. Viatger de Negocis Indonesia, 3 de setembre de 2014
ctre of twn and veri nice place

clean friedly and vaable
7,3
nothing to comlai nice hotel
Johan H. Viatger de Negocis Indonesia, 28 d'agost de 2014
comfort

clean
6,7
Easy access for taxi and. Overall is value to stay.
Murugan R. Famílies amb infants grans Malaysia, 22 d'agost de 2014
cheap and nice

fast check in, fast wifi and room clean
8,7
the room was nice, wifi was fast n good connections, room clean, good location near to city center, price cheap and overall good !

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Hotel Polonia MedanHotel Polonia Medan - Interior de l’hotelHotel Polonia Medan - BanyHotel Polonia Medan - Interior de l’hotelHotel Polonia Medan - BanyHotel Polonia Medan - Interior de l’hotelHotel Polonia Medan - Exterior de l’hotelHotel Polonia Medan - Interior de l’hotelHotel Polonia Medan - PiscinaHotel Polonia Medan - RestaurantHotel Polonia Medan - EntradaHotel Polonia Medan - RestaurantHotel Polonia Medan - RestaurantHotel Polonia Medan - RecepcióHotel Polonia Medan - RecepcióHotel Polonia Medan - PubHotel Polonia Medan - Sala de reunionsHotel Polonia Medan - BanyHotel Polonia Medan - PiscinaHotel Polonia Medan - Sala de reunionsHotel Polonia Medan - Sala de reunionsHotel Polonia Medan - RestaurantHotel Polonia Medan - Aliments i begudesHotel Polonia Medan - Instal·lacions recreativesHotel Polonia Medan - GimnàsHotel Polonia Medan - GimnàsHotel Polonia Medan - Bufet lliureHotel Polonia Medan - GimnàsHotel Polonia Medan - GimnàsHotel Polonia Medan - CafeteriaHotel Polonia Medan - Saló executiuHotel Polonia Medan - ComoditatsHotel Polonia Medan - RecepcióHotel Polonia Medan - Interior de l’hotelHotel Polonia Medan - Interior de l’hotelHotel Polonia Medan - Bufet lliureHotel Polonia Medan - PiscinaHotel Polonia Medan - HabitacióHotel Polonia Medan - Aliments i begudesHotel Polonia Medan - Habitació suiteHotel Polonia Medan - VestíbulHotel Polonia Medan - Sala de reunionsHotel Polonia Medan - Aliments i begudesHotel Polonia Medan - HabitacióHotel Polonia Medan - HabitacióHotel Polonia Medan - Habitació suiteHotel Polonia Medan - Gimnàs


AS-AGWEB-3C05