Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Kempinski Hotel Aqaba

King Hussein Street, Aqaba, Aqaba, Jordània 77110 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Habitació Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Balcó/terrassa Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restaurant Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Bufet lliure Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restaurant Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restaurant Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Restaurant
Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Pub Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Saló executiu Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Saló executiu Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Recepció Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Vestíbul Kempinski Hotel Aqaba Aqaba - Vestíbul
Àrea Aqaba Nombre d'habitacions: 200

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable

8,9

de 46 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
8,2
Ubicació
9,4
Actuació del personal
9,0
Estat de l'hotel/higiene
9,5
Comoditat de l'habitació/Nivell
9,3
Menjar/menjador
8,0
Tots els comentaris (46)
Organitza per:
Miguel M. Parelles Spain, 8 de juny de 2013
Fantastico

Personal,comodidad,todo en general
9,3
Genial,era nuerstro 25 aniversario y nos pusieron frutas y una preciosa tarta en la habitacion,el personal fue superb
Informar d'aquesta ressenya
Pablo C. Famílies amb infants grans Spain, 1 de gener de 2013
Excelente hotel en primera línea de playa

Edificio de gran estilo arquitectónico
10
Este hotel se encuentra ubicado en primera línea de playa del Mar Rojo. Se trata de un edificio muy moderno con una cuidadísima arquitectura en todos sus detalles tanto estructurales como decorativos. Los espacios interiores combinan modernidad y funcionalidad con una gran dosis de innovación. El servicio es bueno así como la restauración, aunque quizás la organización de eventos pueda ser mejorable.
Informar d'aquesta ressenya
Izhar R. Grups Australia, 15 de juliol de 2015
Beautiful modern hotel

Location luxury comfort
9,3
A lovely short stay in a wonderfully designed hotel its architecture is very eye pleasing Staff very attentive ,large room and beautiful pool and beach areas
Informar d'aquesta ressenya
Georgina H. Parelles United Kingdom, 20 de juny de 2015
Has potential, needs work

Location, responsive management
6,7
We stayed in Aqaba for a week, primarily to dive. The hotel is very conveniently located near many dive shops, including the one we had booked with. The hotel itself was a satisfactory stay, particularly as we booked it as a base, rather than somewhere we were going to stay all day to chill out. As the title of this says, service and for some of the F&B outlets, this hotel does not meet what we have come to know as Kempinski standard. The service and food in the Fish In restaurant was very good. The same can be said for the service in their spa , despite a slightly odd layout. That said, we provided feedback to the hotel and we were happy to get a response. They advised that they are undergoing staff training and hiring. The message we got was that they know that there are issues but they are working to fix them. My advice if you are going to book this hotel is to read the most recent reviews to get a good idea of what the service is like closest to your visit as this is a property that has great potential.
Informar d'aquesta ressenya
Adib Z. Famílies amb infants petits Israel, 26 d'abril de 2015
Awesome

Luxury relaxation staff
10
We had the most awesome stay, a truly memorable vacation with our first child.
Informar d'aquesta ressenya
Hans H. Famílies amb infants grans Germany, 17 d'abril de 2015
This hotel tastes like a hostel, but not 5 *****

View from balcony, great breakfast, very freindly service personnel
5,7
Hotel offered rooms with one king size or two double twin beds. The double twin beds are simple single beds only. The hotel is making money with adding extra beds. The room bars do not offer alcoholic drinks, no beer, only per order by room service. The kids pool water was milky and closed after we complaint on it. Even if there are zero people you are not allowed to take your 12 yr. child with you in the outdoor whirlpool. The red sea beach is full of sharp stones, also from crashed bricks, and worse a lot of broken glass. It´s dangerous to play football on it. The feeling of stay in this hotel was more of a youth hostel and never 5 stars for such money. I won´t book it again. Much more worth for the money was the Dead Sea Marriott hotel.
Informar d'aquesta ressenya
Maher A. Famílies amb infants grans Jordan, 26 de setembre de 2014
happy

good location , have a good beach , rooms and loopy exulant
9
Informar d'aquesta ressenya
Maher A. Famílies amb infants grans Jordan, 26 de setembre de 2014
happy

nice hotel.. location , food and beach
9
Informar d'aquesta ressenya
Ira D. Famílies amb infants grans United States of America, 29 d'agost de 2014
Beautiful hotel and friendly/attentive staff

Location; Service; Design
9,7
Great, relaxing. Would come again if in the area
Informar d'aquesta ressenya
Nasser A. Famílies amb infants petits Jordan, 14 de juny de 2014
It was a good hotel, but I didn't feel comfortably

Very nice beaches, clean, good breakfast
5
There were good hotel facilities, but I didn't feel comfortably because the hotel charched me I think they forced me to pay that. All of that because I have two children less than 8 years old.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Kempinski Hotel Aqaba AqabaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - HabitacióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Balcó/terrassaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestaurantKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Bufet lliureKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestaurantKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestaurantKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RestaurantKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PubKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Saló executiuKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Saló executiuKempinski Hotel Aqaba Aqaba - RecepcióKempinski Hotel Aqaba Aqaba - VestíbulKempinski Hotel Aqaba Aqaba - VestíbulKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Sala de reunionsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Sala de reunionsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Sala de reunionsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Sala de reunionsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - GimnàsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Sala de reunionsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - SpaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - SpaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - SpaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - BanyKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PiscinaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PiscinaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PiscinaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PiscinaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Exterior de l’hotelKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PlatjaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - PlatjaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - ComoditatsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - VistaKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Exterior de l’hotelKempinski Hotel Aqaba Aqaba - ComoditatsKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Exterior de l’hotelKempinski Hotel Aqaba Aqaba - Vista


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A03