o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Matahari Guest House

Jl. Tegal Wangi No 14, Kuta, Bali, Indonèsia 80361 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Matahari Guest House Bali - Exterior de l’hotel Matahari Guest House Bali - Vestíbul Matahari Guest House Bali - Vestíbul Matahari Guest House Bali - Habitació Matahari Guest House Bali - Habitació Matahari Guest House Bali - Habitació Matahari Guest House Bali - Bany Matahari Guest House Bali - Bany Matahari Guest House Bali - Exterior de l’hotel Matahari Guest House Bali - Habitació Matahari Guest House Bali - Habitació Matahari Guest House Bali - Botigues Matahari Guest House Bali - Botigues Matahari Guest House Bali - Sala de festes Matahari Guest House Bali - Platja
Àrea Kuta Nombre d'habitacions: 40
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Bo

7,0

de 1236 comentaris

Relació qualitat preu
7,7
Ubicació
8,1
Actuació del personal
7,0
Estat de l'hotel/higiene
7,0
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,0
Menjar/menjador
5,0
Tots els comentaris (1236)
Organitza per:
Jordi M. Parelles Spain, 28 d'abril de 2012
Buenas habitaciones, con aire acondicionado y tele

Ires acondicionado y muy buena ubicación en Kuta.
6,3
buena estancia en general, aunque hay que decir que el hostel es bastante ruidoso. esta justo en una calle principal de kuta y hay mucho tráfico. buen trato de los empleados.
Hotel Feature Tip: No hay wi-fi en la habitación.
Derek H. Viatgers en solitari Australia, 24 de juliol de 2014
Very good location great staff and good price.

Very good location great staff and good price
9
I will look forward to staying again next time.
Gary H. Grups Australia, 10 de juliol de 2014
It was a dirty noisy ,dirty bed linen&bedbugs
3
1 leaving it. 2 Forgetting about bed bugs 3 ability to write this. u cannot renovate rooms with bed mattress n tv still in room whilst grinding cement dust everywhere. Dust everywhere. Very itchy from bedbugs. Dirty, dusty noisy dive forget this hotel
Laurie C. Viatger de Negocis Australia, 14 de juny de 2014
good value and location

value location and facilities
6,7
please see my previous reviews as i have stayed here on numerous occasions
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 11 de juny de 2014
very pleasant in the main

good location.facilities,value
7
read my previous reviews of this hotel as i have stayed here on numerous occassions
Laurie C. Grups Australia, 8 de juny de 2014
Good location good value reasonably efficient staf

Location facilities value for money
6,3
I have reviewed this hotel on numerous occasions plse refer to them
Ivan S. Grups Indonesia, 29 de maig de 2014
Neat and comfort

Beaches
6,7
I feel comfort near the beach and central kuta.. C
Asma F. Famílies amb infants grans Malaysia, 29 de maig de 2014
30 stairs walk-up rooms

location
6,3
it was an okay only. we requested electric kettle for so many times and was only given after 2 days (apparently one of our group member took all the packets of coffees, sugars, etc. to the receptionist because no hot water to make the drinks). the hotel is still under renovation. rooms are 30 stairs up...
Laurie C. Grups Australia, 23 de maig de 2014
Disappointing with noisy renovations going on

I've always enjoyed it previously
6,7
Noisy as previously mentioned due to renovations going on
Laurie C. Viatgers en solitari Australia, 22 de maig de 2014
good value and very enjoyable

the location,good facilities,good value for money
6,7
please refer to my previous reviews as i have stayed here on numerous occassions

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Matahari Guest House BaliMatahari Guest House Bali - Exterior de l’hotelMatahari Guest House Bali - VestíbulMatahari Guest House Bali - VestíbulMatahari Guest House Bali - HabitacióMatahari Guest House Bali - HabitacióMatahari Guest House Bali - HabitacióMatahari Guest House Bali - BanyMatahari Guest House Bali - BanyMatahari Guest House Bali - Exterior de l’hotelMatahari Guest House Bali - HabitacióMatahari Guest House Bali - HabitacióMatahari Guest House Bali - BotiguesMatahari Guest House Bali - BotiguesMatahari Guest House Bali - Sala de festesMatahari Guest House Bali - Platja


AS-AGWEB-3C02