Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Mercure Welcome Melbourne

265 Little Bourke Street, Melbourne CBD, Melbourne, Austràlia (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Mercure Welcome Melbourne Hotel
Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudes Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restaurant Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restaurant Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Exterior de l’hotel Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudes Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudes Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restaurant Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudes Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Recepció Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació
Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restaurant Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Pub Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Recepció Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Restaurant Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Atraccions properes Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Atraccions properes Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Exterior de l’hotel Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació Mercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació
Àrea Melbourne CBD Nombre d'habitacions: 330

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,7

de 1778 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
7,7
Ubicació
9,2
Actuació del personal
7,6
Estat de l'hotel/higiene
7,4
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,4
Menjar/menjador
6,7
Tots els comentaris (1778)
Organitza per:
Maria S. Parelles Spain, 27 de gener de 2014
Tranquila e interesante

Ubicación, personal, precio
5,3
Está eN pleno centro, con parada de tranvía con las principales conexiones a todos los barrios, el shuttle de skybus al y desde el aeropuerto funciona bien. La relación calidad-precio, teniendo en cuenta que es Australia, está bien. El desayuno no vale gran cosa, pero, ya se sabe, comer en Australia... Como no te gastes un pastón en restaurantes de firma, todo es comida basura y franquicias. El personal es muy amable y servicial, te gestionan una reserva en un espectáculo, el alquiler de un coche, etc. La habitación más bien pequeña, sin vistas y con una tele pequeña y pobre iluminación. Eso sí, cómoda y limpia. Para internet en la habitación hay que pagar y no es barato. Mejor te vas a un Starbucks u otro establecimiento con wi-fi gratis. En general la hostelería en Australia es carísima para lo que ofrece. Pagas precios de 3-4 estrellas por lo que en España no pasaría de hostal.
Informar d'aquesta ressenya
Jose M. Parelles Spain, 1 d'octubre de 2013
Localización perfecta

Localización, precio, calidad
8,7
Localización perfecta, habitación con lo necesario, precio de la oferta perfecto
Informar d'aquesta ressenya
Sebastian B. Parelles Spain, 23 d'agost de 2013
Buena estancia

Su ubicación es perfecta. Está cerca de puntos de interés y el transporte público es bueno.
7,3
Informar d'aquesta ressenya
Pedro S. Viatger de Negocis Spain, 22 de novembre de 2012
hotel encantador y servicio cordial

ubicacion
8
hotel con muy buen trato personal a la llegada y salida y excelente ubicación. céntrico a nivel de negocios y turismo.
Informar d'aquesta ressenya
John F. Parelles New Zealand, 8 de febrer de 2016
location

location,staff friendly,comfort
8,3
great location,staff excellent,small rooms but comfortable
Informar d'aquesta ressenya
Patrick T. Parelles New Zealand, 6 de febrer de 2016
Melbourne Holiday in Central Hotel

2 best things were Central location, helpful staff and comfortable bed
8,3
Our stay was fine The checkout time was good too.
Informar d'aquesta ressenya
David K. Famílies amb infants petits Australia, 4 de febrer de 2016
Just 3 star. elevator broke down

Location location location
6,7
Just ok
Informar d'aquesta ressenya
Carolin M. Viatger de Negocis Thailand, 4 de febrer de 2016
Review

Dinner at bar, location,
7
Ok but the lifts werent working and the reception desk was often under resourced
Informar d'aquesta ressenya
Katie H. Parelles Australia, 27 de gener de 2016
Great location

Location convenient easy to travel
8,3
Informar d'aquesta ressenya
Darryl S. Viatger de Negocis Thailand, 20 de gener de 2016
I picked a bad time to visit

Location is super convenient; staff quite friendly and helpful
5,3
My visit coincided with the major tennis tournament, so all hotel rates were inflated. To be fair, this may account for my "not good value for the price rating". However, to be honest, I didn't find the condition or amenities at four-star level. Lobby, elevators and corridors somewhat dingy; the stucco ceiling in my room attracts dust and cobwebs, tiny bathroom with minimum consumables. A bar fridge extensively-stocked with 6 small capsules of milk (why bother - UHT milk doesn't go off). Tea and coffee sachets, stale biscuits. Not four-stars where I usually stay.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Mercure Welcome Melbourne MelbourneMercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudesMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestaurantMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestaurantMercure Welcome Melbourne Melbourne - PubMercure Welcome Melbourne Melbourne - PubMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - Exterior de l’hotelMercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudesMercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudesMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestaurantMercure Welcome Melbourne Melbourne - Aliments i begudesMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - PubMercure Welcome Melbourne Melbourne - PubMercure Welcome Melbourne Melbourne - RecepcióMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestaurantMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - PubMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - RecepcióMercure Welcome Melbourne Melbourne - RestaurantMercure Welcome Melbourne Melbourne - Atraccions properesMercure Welcome Melbourne Melbourne - Atraccions properesMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - Exterior de l’hotelMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - HabitacióMercure Welcome Melbourne Melbourne - Habitació


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3C07