o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Metropark Hotel

Rua de Pequim No. 199, Ciutat de Macau, Macau (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Metropark Hotel Macau - Habitació Metropark Hotel Macau - Restaurant Metropark Hotel Macau - Restaurant Metropark Hotel Macau - Restaurant Metropark Hotel Macau - Sala de reunions Metropark Hotel Macau - Sala de reunions Metropark Hotel Macau - Piscina Metropark Hotel Macau - Comoditats Metropark Hotel Macau - Pub Metropark Hotel Macau - Vestíbul Metropark Hotel Macau - Entrada Metropark Hotel Macau - Habitació Metropark Hotel Macau - Habitació
Àrea Ciutat de Macau Nombre d'habitacions: 350
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,6

de 2190 comentaris

Relació qualitat preu
7,8
Ubicació
8,0
Actuació del personal
7,6
Estat de l'hotel/higiene
7,8
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,6
Menjar/menjador
6,9
Tots els comentaris (2190)
Organitza per:
German D. Famílies amb infants petits Spain, 3 de setembre de 2012
Hotel bien ubicado, muy cerca de todo, pero no me

Buena ubicación y relación Calidad-precio
8
El hotel está muy cerca de todas las atracciones turísticas y de la terminal de ferrys (tienen lanzadera gratuita cada hora), pero el servicio no me acabó de convencer, y que te cobren por conectarte al wi-fi (y no poco dinero) tampoco.
Alberto F. Viatgers en solitari Spain, 9 de juliol de 2011
Excelente ubicacion, habitacion grande

Buena ubicacion
8
Esta cerca de los Casinos, habitacion grande y limpia a buen precio. Buen trato por el personal. Desayuno aceptable. Al no tener casino en su interior es muy tranquilo. La piscina es aceptable, aunque yo no llamaria gimnasio a las 4 cosas que tienen. Nada negativo que destacar
Hong N. Grups Singapore, 1 de març de 2015
Not too bad

Location and staff
7
Location is quite good. Walking distance to other 5 stars hotels if you know the way. Room and washroom is fine. Lighting in the room should be brighter. I am staying in room 1903 which is near the lift. I can hear people laughing loudly during the day and the night.
Anik B. Grups Bangladesh, 20 de febrer de 2015
My thoughts

location, morning breakfast,
4,7
My experience was ok, nothing special, it was near 711 stores and lisbo casino, so thats one of the plus point... staff could barely speak English, the decoration in the rooms were not as appealing as a 4 star hotel shouold be, clean, but still ok... the shuttle bus service is just too long from the macau ferry terminal... would rate 3 stars
Yong Y. Parelles Singapore, 26 de gener de 2015
A

a
8
Hock M. Viatger de Negocis Malaysia, 21 de gener de 2015
Good location

Large and comfortable room
7,3
Very nice as usual.
Sherrylyn A. Parelles Philippines, 19 de gener de 2015
Value for money

Value for money, near shopping of preowned watches, clean
8
Good location, value for money
Wendy C. Parelles Hong Kong, 6 de gener de 2015
Bad staff service!

room was ok clean, location was good and convenient to shuttle.
5,3
Not a good experience. We arrived around 11am, but was told the room was not ready and to come back at 3pm. Came back at 3pm and still no room available! Staff was unfriendly and couldnt help. We waited another 30mins and had to put pressure on the staff before we could get a room on a lower level.
Marco T. Viatgers en solitari Italy, 30 de desembre de 2014
wasted money
3,3
I spent here only one night, I paid a lot but the hotel is not a 4 stars hotel! the room was small and not comfortable, I couldn't sleep because the room doesn't have any kind of soundproofing, you will hear every noises from others rooms, from street and from aisles. The position is not so bad, near some casino and not far from old centre. You can find better with little money more....
Dong M. Viatgers en solitari United States of America, 23 de desembre de 2014
decent hotel

no casino, location, price
7,3

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Metropark Hotel MacauMetropark Hotel Macau - HabitacióMetropark Hotel Macau - RestaurantMetropark Hotel Macau - RestaurantMetropark Hotel Macau - RestaurantMetropark Hotel Macau - Sala de reunionsMetropark Hotel Macau - Sala de reunionsMetropark Hotel Macau - PiscinaMetropark Hotel Macau - ComoditatsMetropark Hotel Macau - PubMetropark Hotel Macau - VestíbulMetropark Hotel Macau - EntradaMetropark Hotel Macau - HabitacióMetropark Hotel Macau - Habitació


AS-AGWEB-3A01