Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

MGM Macau

Avenida Dr. Sun Yat Sen NAPE, Ciutat de Macau, Macau

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable

8,6

de 707 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
8,0
Ubicació
8,5
Actuació del personal
8,9
Estat de l'hotel/higiene
9,2
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,7
Menjar/menjador
8,1
Tots els comentaris (707)
Organitza per:
Cruz J. Parelles Mexico, 22 de setembre de 2015
MGM Macau

Atención,moderno,comodidad
10
El hotel esta súper bueno la atención fue muy buena todo está perfecto lo único que en lo personal le faltó es que en el casino no tenga mesa de póker no soy muy conocedor en el tema pero no entendí eso por todo lo demás esta muy bien
Informar d'aquesta ressenya
Ka K. Parelles Hong Kong, 15 de febrer de 2015
真正5星級

人流不多,奢華時又能放鬆
8,7
Informar d'aquesta ressenya
Victor B. Grups Spain, 13 de setembre de 2012
Hotel Espectacular. Limpieza mejorable.

Habitaciones muy grandes y cómodas. Buena localización.
8
Hotel espectacular con numerosas facilidades. Limpieza mejorable. Plantilla muy cordial y atenta. Desayuno imprescindible.
Restaurant Tip: Visitar Imperial Court.
Informar d'aquesta ressenya
Jessica C. Viatgers en solitari Singapore, 21 de maig de 2016
Excellent service and clean hotel
6,3
Staff were very friendly and helpful (especially those at the concierge and reception desk). They were able to communicate in fluent English and the hotel is conveniently located. Would definitely recommend the hotel.
Informar d'aquesta ressenya
Aurelia M. Grups France, 25 d'abril de 2016
Disapointed ! Not a 5 stars hotel standards
4
I booked one night with 3 breakfasts at MGM Macau to surprise my friends. First thing that bothered me, in our absence the staff entered in our room to "clean" even if we didn't ask for it.. Then we had to take the ferry the next morning at 7AM in order to catch a flight in HK for the Philippines and we wanted to enjoy the great breakfast that we paid before the departure and a long travel day but what a surprise to learn that the breakfast starts at 7AM in a 5 stars hotel and not around 6AM like the other ones.. The hotel wasn't flexible about the fact to exceptionnally have the breakfast in our room before 7AM, they wanted us to pay for 3 new breakfasts room service and last they didn't want to reimburse us about the money we paid for the breakfast that we can't have.. I picked this hotel, for a 5 stars hotel experience for my friends it was their first time but they felt disapointed.. I took the package on agoda with the breakfast in purpose because I knew that we will have a very long day travelling.. I did many 5 stars hotel and they always try their best to fit your need but at MGM Macau they don't care about us. Still wanted to have my money back about the breakfast..
Informar d'aquesta ressenya
Chingshyan Y. Viatger de Negocis Taiwan, 24 d'abril de 2016
Good
6
Good
Informar d'aquesta ressenya
Chingshyan Y. Viatger de Negocis Taiwan, 23 d'abril de 2016
Good
5,3
Good
Informar d'aquesta ressenya
Rizki A. Viatger de Negocis Indonesia, 16 d'abril de 2016
Great!
6,7
Everything is superb!
Informar d'aquesta ressenya
Chawalit R. Famílies amb infants petits Thailand, 14 d'abril de 2016
Luxury place but service could be improved
5
Only staffs at reception are great, luxury bath room amenities( Molton brown), breakfast is just average
Informar d'aquesta ressenya
Isabelle C. Parelles Singapore, 4 d'abril de 2016
Good hotel and service
6
Everything was pretty good except that the check in is very slow. Their non smoking rooms are only available at 2pm and even when we waited till then they did not inform us that the room wasn't ready. location wise it is very conveniently located near Senado square and the other big casinos like lisboa etc.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
MGM Macau MacauMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - VestíbulMGM Macau Macau - VestíbulMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - BanyMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - Habitació suiteMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - BanyMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - BanyMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - PiscinaMGM Macau Macau - Habitació suiteMGM Macau Macau - CuinaMGM Macau Macau - HabitacióMGM Macau Macau - BanyMGM Macau Macau - Habitació suiteMGM Macau Macau - Habitació suiteMGM Macau Macau - VestíbulMGM Macau Macau - SpaMGM Macau Macau - JardíMGM Macau Macau - SpaMGM Macau Macau - GimnàsMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - VestíbulMGM Macau Macau - Sala de reunionsMGM Macau Macau - Saló de ballMGM Macau Macau - Saló de ballMGM Macau Macau - Exterior de l’hotelMGM Macau Macau - Saló de ballMGM Macau Macau - Saló de ballMGM Macau Macau - Aliments i begudesMGM Macau Macau - Saló de ballMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - RestaurantMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - RestaurantMGM Macau Macau - RestaurantMGM Macau Macau - RestaurantMGM Macau Macau - Interior de l’hotelMGM Macau Macau - Interior de l’hotel


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3B03