Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Natai Beach Resort & Spa Phang Nga

55 Moo 6, Kok Kloi, Takuathung, Phang-nga, Khok Kloy, Phuket, Tailàndia 82140 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Maikhao Dream Resort & Spa Natai
Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Exterior de l’hotel Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació
Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Habitació Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Vestíbul Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Vestíbul Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina Natai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Piscina
Àrea Khok Kloy Nombre d'habitacions: 106

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable

8,2

de 189 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
8,3
Ubicació
7,5
Actuació del personal
8,6
Estat de l'hotel/higiene
8,7
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,7
Menjar/menjador
7,3
Tots els comentaris (189)
Organitza per:
Mario D. Parelles Spain, 20 de gener de 2014
fantastica estancia

lla atención del personal la ubicación,y el asistente manager mr F MIEL
10
todo fue muy bien nos dieron mejor habitación que la reservada,cualquier problema lo solucionaban enseguida,una gran estancia
Informar d'aquesta ressenya
Francisco G. Parelles Spain, 25 d'agost de 2012
hotel espectacular, muy cerca de una playa fantast

alejado de los principales puntos de interes
7,3
Perfecto hotel, habitaciones increibles, zonas comunes muy cómodas. Tan sólo que el hotel está alejado de los principales puntos de interes de alrededor
Informar d'aquesta ressenya
Jacqueline M. Parelles United Kingdom, 17 de gener de 2016
Expected better for what was paid and for 5-star's

The beach was clean, it was low season so was quite quiet at the hotel. Decor was relatively new.
4
I would suggest seriously reconsider booking this hotel. The breakfast buffet was rather slap-dash and most of the 'hot food' was cold, they had no measures to keep fly's off of the food that was set out, that was a quite off-putting. We booked for transportation from airport to hotel and back to the airport a week in advance, everything was confirmed. Upon our departure we were told that they had no cars available, and asked us to take a taxi and pay cash. This posed 3 problems. 1) As we were staying at the resort with no plans to venture out, it is also located in the middle of nowhere, we believed we could get everything we needed on the grounds charged to our room; we did not anticipate having cash on-hand. 2) We were told a week prior to our getting there that our transportation was ready and confirmed, otherwise why would we book in advance? 3) The principal of this is what's messed up, considering we did all we needed on our end to secure a car; the hotel asked us to change currency we did have to pay for our taxi, but at a rate they provided, which was, as you can guess, above regular exchange rates. We paid to have an Ocean Front Villa, which is one of their most expensive room types, comes with a rooftop jacuzzi. The jacuzzi didnt work, there was no running hot water, and the tub takes an hour and half to fill because the only tap available is one that runs like you would find in a sink. I rang up the front desk the morning after the night we arrived because only one device could log into the wifi in our villa, which in itself is ridiculous considering this is supposed to be a 5-star resort. I rang and no one was picked up the phone for 10 minutes. I didn't manage to get through at all and gave up trying to log-in. I was really unhappy with my stay there. It was overpriced for what it was, I have stayed at 5-star resorts, this is most definitely NOT a 5-star resort. Maybe 3-stars, its certainly priced closer to 5-stars though.
Informar d'aquesta ressenya
Damiano B. Famílies amb infants petits Italy, 1 de gener de 2016
Nice but not a 5 stars

Beach, beach, beach
4,7
Missing towels in the room and at the swimming pool. The staff wasn't really nice and prompt. The room was not clean, we woke up in the middle of the night with a big cockroach in our bed. We will not stay in this hotel next time
Informar d'aquesta ressenya
Michael C. Parelles United Kingdom, 2 de desembre de 2015
A Great get away

comfort relaxing and peaceful.
8
Beautiful and relaxing although very isolated
Informar d'aquesta ressenya
Yuen C. Parelles United Kingdom, 24 de novembre de 2015
Good Value for Money

Nice Room, Environment, attentive staff
9,7
We had an awesome stay and everything is perfect and good value for money!
Informar d'aquesta ressenya
Gurvinder A. Famílies amb infants petits United Kingdom, 24 de setembre de 2015
Fantastic hotel and great staff

Staff were really really good, from start to finish great hotel nice and relaxing
8,7
Fantastic highly recommended
Informar d'aquesta ressenya
U W. Viatgers en solitari Macau, 19 de setembre de 2015
A nice place for relax, but the location not good

nice place, good for relax, but far away from phuket
8,3
Because we booked from agoda, the price is nice for stay, the staffs of the hotel are very friendly, there have many class for free to join in the hotel, my friend and me joined the bicycle heritage tour, the guide is very great who need us rode around and gave us so much great experience. However the location of the hotel is so far away from phuket, we spent a lot of taxi fee from karon beach to there, it was expensive than the room rate,
Informar d'aquesta ressenya
David F. Viatgers en solitari Hong Kong, 31 d'agost de 2015
quiet place for relaxing

quiet place for relaxing
7,3
quite place for relaxing , hotel is good , we travel in group with both beach front house and pool room , we found that pool room is less expensive and better quality.Hotel good is expensive , but have a better value restaurant in 300meters walking from the beach.
Informar d'aquesta ressenya
David F. Viatgers en solitari Hong Kong, 31 d'agost de 2015
relaxing hotel

relaxing hotel
7
quite place for relaxing , hotel is good , we travel in group with both beach front house and pool room , we found that pool room is less expensive and better quality.Hotel good is expensive , but have a better value restaurant in 300meters walking from the beach.
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Natai Beach Resort & Spa Phang Nga PhuketNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Exterior de l’hotelNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - HabitacióNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - VestíbulNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - VestíbulNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PiscinaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - RestaurantNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - RestaurantNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - RestaurantNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - RestaurantNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - RestaurantNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - RestaurantNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - SpaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - SpaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - SpaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - SpaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - SpaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - GimnàsNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Club infantilNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Sala de reunionsNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Sala de reunionsNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Sala de reunionsNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Centre de negocisNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Instal·lacions recreativesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - BotiguesNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PlatjaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PlatjaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - PlatjaNatai Beach Resort & Spa Phang Nga Phuket - Platja


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3C07