o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Pullman Hanoi Hotel

40 Cat Linh Street, Dong Da District, Districte Dong Da - Temple de la Literatura, Hanoi, Vietnam (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Anteriorment : Pullman Hanoi Hotel – Managed by Accor Group
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Entrada Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Vestíbul Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Vestíbul Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Instal·lacions recreatives Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunions Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Saló executiu Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior de l’hotel Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior de l’hotel Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunions Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació
Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Saló executiu Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior de l’hotel Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunions Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior de l’hotel Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Gimnàs Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Restaurant Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Aliments i begudes Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Aliments i begudes Pullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació
Àrea Districte Dong Da - Temple de la Literatura Nombre d'habitacions: 242
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bo

7,9

de 250 comentaris

Relació qualitat preu
7,8
Ubicació
7,5
Actuació del personal
8,2
Estat de l'hotel/higiene
8,3
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,2
Menjar/menjador
7,5
Tots els comentaris (250)
Organitza per:
Kunal M. Viatger de Negocis India, 23 de gener de 2015
Value Stay

Room, Price and Friendly Staff
8
Stay was pleasent
Goh Y. Viatger de Negocis Singapore, 22 de gener de 2015
Comfortable stay

Comfortable bed, Big Room
7,7
I have stayed so many nights in this hotel, dont get the feel of returning home, like other hotels offered me. Nowadays,the staff forgot the welcome drinks.
Sang V. Viatger de Negocis Australia, 21 de gener de 2015
Staff, clean room and location

Staff clean room and location
8
Pleasant stay
Edwin T. Viatger de Negocis Singapore, 16 de gener de 2015
First Time At The Pullman Hanoi

Location, Comfort, Service
9
I frequent Hanoi for work and this is the first time i am staying at the Pullman, mainly because i was holding a seminar in the same hotel. The decision was definitely not regretted, the hotel is clean, nice location, great service and convenient too. It is good to have english speaking staff in the hotel, and the Pullman was just fantastic. Having explored various other hotels in Hanoi, i am definitely going to considering staying at the Pullman again during my next visit.
Siu P. Viatger de Negocis Hong Kong, 15 de gener de 2015
A hotel with reasonable price

Nice people, good location, food was good
6,3
Derrick T. Viatger de Negocis Singapore, 14 de gener de 2015
Old Hotel with a touch of class

Cafe, People and Room Size
6,3
Room is not too bad overall. People is good and friendly. Just that the washroom is not up the date and rather lousy in terms of water pressure and shower cover.
Goh Y. Viatger de Negocis Singapore, 31 de desembre de 2014
Comfortable room

Big room, clean, effective staff
7,7
Comfortable
Linxi L. Parelles New Zealand, 30 de desembre de 2014
Better than expected

Staff, room
9
This hotel was much better than the 7.-something aggregate review score indicated here. Complimentary minibar, hospitable and friendly staff, and we liked their environmental accountability - instead if just telling travellers to use less fresh towels etc, they actually plant trees if towels aren't used, what a better incentive! No complaints whatsoever, the reception staff as well deserve special mention for their attention to our needs.
Chong H. Famílies amb infants grans Singapore, 18 de desembre de 2014
All hotel staff are very friendly and helpful

Hotel staff, Gym, Lobby
8,3
I stayed 4 nights in Dec at Pullman Hanoi. Hotel's location is not very convenient, but cheap taxi can take you any where easily. All the hotel staff are very helpful and extremely friendly. Though I don't quite agree with the 5-star rating, I still think this is a very good hotel.
Allan S. Viatger de Negocis Hong Kong, 12 de desembre de 2014
Great business hotel in hanoi

Clean, good location, modern design
7,7
Will stay every time when I go to Hanoi!

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Pullman Hanoi Hotel HanoiPullman Hanoi Hotel Hanoi - EntradaPullman Hanoi Hotel Hanoi - VestíbulPullman Hanoi Hotel Hanoi - VestíbulPullman Hanoi Hotel Hanoi - Instal·lacions recreativesPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunionsPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Saló executiuPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior de l’hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior de l’hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunionsPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - Saló executiuPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior de l’hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunionsPullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior de l’hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - GimnàsPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Aliments i begudesPullman Hanoi Hotel Hanoi - Aliments i begudesPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - Sala de reunionsPullman Hanoi Hotel Hanoi - GimnàsPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - HabitacióPullman Hanoi Hotel Hanoi - Exterior de l’hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - RestaurantPullman Hanoi Hotel Hanoi - Interior de l’hotelPullman Hanoi Hotel Hanoi - Habitació


AS-AGWEB-3C02