Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Radisson Blu Cebu

Serging Osmena Boulevard Corner Juan Luna Avenue, Ciutat de Cebu, Cebu City, Filipines 6000 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Radisson Blu Cebu Cebu City - Exterior de l’hotel Radisson Blu Cebu Cebu City - Habitació Radisson Blu Cebu Cebu City - Bany Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu City - Sala de reunions Radisson Blu Cebu Cebu City - Vestíbul Radisson Blu Cebu Cebu City - Piscina Radisson Blu Cebu Cebu City - Habitació Radisson Blu Cebu Cebu City - Exterior de l’hotel Radisson Blu Cebu Cebu City - Exterior de l’hotel Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiu Radisson Blu Cebu Cebu City - Spa Radisson Blu Cebu Cebu City - Saló de ball Radisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiu Radisson Blu Cebu Cebu City - Aliments i begudes
Radisson Blu Cebu Cebu City - Aliments i begudes Radisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiu Radisson Blu Cebu Cebu City - Interior de l’hotel Radisson Blu Cebu Cebu City - Comoditats Radisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiu Radisson Blu Cebu Cebu City - Vestíbul Radisson Blu Cebu Cebu City - Restaurant Radisson Blu Cebu Cebu City - Habitació Radisson Blu Cebu Cebu City - Comoditats Radisson Blu Cebu Cebu City - Sala de reunions Radisson Blu Cebu Cebu City - Habitació Radisson Blu Cebu Cebu City - Saló de ball
Àrea Ciutat de Cebu Nombre d'habitacions: 400
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable
Relació qualitat preu
8,6
Ubicació
8,9
Actuació del personal
9,1
Estat de l'hotel/higiene
9,2
Comoditat de l'habitació/Nivell
9,0
Menjar/menjador
8,4
Tots els comentaris (2951)
Organitza per:
Francisco S. Parelles Spain, 20 de gener de 2014
El mejor hotel de Cebu

Limpieza, moderno, tranquilo
9
Para mi el Radisson sigue siendo el mejor hotel de Cebu, tanto en valores absolutos como en relación calidad/precio.. Vale que no está situado al lado de Ayala Mall, que parece ser el centro neurálgico de cebú para los visitantes extranjeros... pero tiene al lado el SM City y dependiendo de las condiciones del tráfico se llega a Ayala en unos 10 o 15 minutos en taxi. Cada vez que viajo e Cebu intento alojarme aquí o en el Quest y estoy contento siempre con el trato recibido y la calidad del alojamiento.
Luis P. Grups Spain, 30 de juliol de 2013
Agradable

Comodidad, atención, desayuno
9,7
Francisco S. Parelles Spain, 29 de maig de 2013
Tal vez el mejor Hotel de Cebu

Relación precio/calidad, comfort
7,7
Creo que es el mejor Hotel de Cebu (he estado en otros y puedo comparar), de anera absoluta. pero en comparación calidad/precio es el numero 1, sin duda. Por poner alguna pega, una piscina más grande no le vendría mal, pero por lo demás es limpio, modernos y comfortable.
Francisco S. Parelles Spain, 24 de maig de 2013
El mejor hotel de Cebu

Moderno, limpio, relación calidad/precio
7,7
Desde mi punto de vista es el mejor hotel de Cebu. Situado al lado de un Centro Comercial (con acceso directo, es un hotel limpio, moderno, comfortable y muy cómo, con buena relación calidad/precio. Necesitaría una piscina más grande para ser completo, pero muy bien.
Juan M. Viatger de Negocis Argentina, 2 d'abril de 2013
100% recomendable

el staff del hotel es muy amable, las habitaciones son muy amplias y el desayuno buffet es muy variado
10
Juan R. Parelles Spain, 12 de gener de 2013
Ligera decepcion respecto a otros Radisson Blu

Situacion cercana al puerto y al aeropuerto
5,7
En general esperaba algo mas de un Radisson Blu ya que conozco otros de la misma cadena. La piscina esta tan pegada a la carretera, que se respira el humo de los coches dentro del recinto. Me dio la impresion que el hotel tuvo tiempos mas gloriosos.
Consells per al viatge: Recomiendo Crimson Hotel con precio similar y mas cercano al aeropuerto.
Francisco S. Viatgers en solitari Spain, 28 de maig de 2012
Hotel que ofrece más de lo que realmente cuesta

Piscina. Mall. Desayuno
9,7
Un muy buen hotel desde mi punto de vista, cuya relación calidad/precio es muy favorable. Este Hotel costaría como mínimo el doble en cualquier otra localización. Tal vez Cebú, como ciudad se queda un poco corta y por eso los precios de las habitaciones son asequibles. Pero la calidad del hotel es la esperada o mejor. El buffet del desayuno es simplemente soberbio, la piscina es agradable, limpia y tranquila (al menos evidentemente durante mi estancia). Recomendable 100 por 100, si es que tienes previsto estar en Cebú.
Hector D. Viatgers en solitari United States of America, 24 de juliol de 2015
3 nights in Cebu

ambiance, staff friendliness, comfort
9,3
Great
William K. Famílies amb infants petits United States of America, 23 de juliol de 2015
Expensive hotel catering to businessman

Local to mall, service, comfort of room
8,3
My stay was great.....but view is of poor squatter area, city and streets are dirty, visitors must stay in hotel or mall to feel safe....swimming pool area was great...
Durand S. Parelles United States of America, 17 de juliol de 2015
Under impressed by Radisson Blue Cebu

proximity to SM Mall, hotel security, staff friendliness
5
This was a short stay and chose this hotel because it was the one I had originally chosen for my first trip to Cebu, but had to cancel due to earthquake damage to hotel a couple of years ago. Sadly, this hotel did not live up to reviews. While the location is convenient to SM Mall, staff is friendly, and security is excellent, I expected much more based on ratings and reviews. My stay did not live up to it. The bed was uncomfortable, shower not in best repair, poor indoor air quality, and overall room layout inferior to other hotels I have stayed at in Cebu. The breakfast buffet was geared more toward travellers from Korea and India than other countries. The front desk staff tried hard to upsell me at check-in despite being friendly overall. Also felt room service rates were inflated given rates at other properties with similar ratings in Cebu. I don't plan to stay at this hotel during future visits to Cebu. I expect better value for my money.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Radisson Blu Cebu Cebu CityRadisson Blu Cebu Cebu City - Exterior de l’hotelRadisson Blu Cebu Cebu City - HabitacióRadisson Blu Cebu Cebu City - BanyRadisson Blu Cebu Cebu City - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala de reunionsRadisson Blu Cebu Cebu City - VestíbulRadisson Blu Cebu Cebu City - PiscinaRadisson Blu Cebu Cebu City - HabitacióRadisson Blu Cebu Cebu City - Exterior de l’hotelRadisson Blu Cebu Cebu City - Exterior de l’hotelRadisson Blu Cebu Cebu City - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiuRadisson Blu Cebu Cebu City - SpaRadisson Blu Cebu Cebu City - Saló de ballRadisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiuRadisson Blu Cebu Cebu City - Aliments i begudesRadisson Blu Cebu Cebu City - Aliments i begudesRadisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiuRadisson Blu Cebu Cebu City - Interior de l’hotelRadisson Blu Cebu Cebu City - ComoditatsRadisson Blu Cebu Cebu City - Saló executiuRadisson Blu Cebu Cebu City - VestíbulRadisson Blu Cebu Cebu City - RestaurantRadisson Blu Cebu Cebu City - HabitacióRadisson Blu Cebu Cebu City - ComoditatsRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala de reunionsRadisson Blu Cebu Cebu City - HabitacióRadisson Blu Cebu Cebu City - Saló de ballRadisson Blu Cebu Cebu City - ComoditatsRadisson Blu Cebu Cebu City - VestíbulRadisson Blu Cebu Cebu City - Sala de reunions


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A06