Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Seminyak, Bali, Indonèsia 80361 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Sarinande Hotel Bali - Habitació Sarinande Hotel Bali - Habitació Sarinande Hotel Bali - Aliments i begudes Sarinande Hotel Bali - Habitació Sarinande Hotel Bali - Platja Sarinande Hotel Bali - Habitació Sarinande Hotel Bali - Piscina Sarinande Hotel Bali - Bany Sarinande Hotel Bali - Habitació Sarinande Hotel Bali - Restaurant Sarinande Hotel Bali - Habitació Sarinande Hotel Bali - Voltants Sarinande Hotel Bali - Interior de l’hotel Sarinande Hotel Bali - Voltants Sarinande Hotel Bali - Recepció
Àrea Seminyak Nombre d'habitacions: 26
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,8

de 82
comentaris

Relació qualitat preu
8,0
Ubicació
7,8
Actuació del personal
8,4
Estat de l'hotel/higiene
7,9
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,9
Menjar/menjador
7,0
Tots els comentaris (82)
Organitza per:
Miguel M. Parelles Spain, 4 de setembre de 2013
Personal muy desagradable.

Está bien situado
3,3
Es un hotel normal. Calidad precio normal pero tiene un personal bastante desagradable que hacen que desaconseje el hotel por completo. Se pueden encontrar cosas al lado por el mismo precio y con mucho mejor servicio.
Informar d'aquesta ressenya
Philipp K. Parelles Austria, 2 d'agost de 2015
Nice little hotel next to the beach

Location, friendly staff and great breakfast
9
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Informar d'aquesta ressenya
Philip B. Parelles New Zealand, 16 de juliol de 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Informar d'aquesta ressenya
Mats M. Famílies amb infants grans Sweden, 18 de juny de 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Informar d'aquesta ressenya
Dianne P. Viatgers en solitari Australia, 6 de juny de 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Informar d'aquesta ressenya
Mark L. Viatgers en solitari Australia, 18 de maig de 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Informar d'aquesta ressenya
Tsjibbe J. Parelles Netherlands, 17 de maig de 2015
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Informar d'aquesta ressenya
Mark L. Viatgers en solitari Australia, 16 de maig de 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Informar d'aquesta ressenya
Mark L. Viatgers en solitari Australia, 13 de maig de 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Informar d'aquesta ressenya
Kellie W. Famílies amb infants grans Australia, 12 de maig de 2015
Pleasant stay

1. It was the perfect distance away from the main streets that you didn't hear the noise, particularly of a night. 2. The rooms were very clean and comfortable. 3. The pool was perfect.
8,3
My best friend and my 15 year old son and I, stayed here for a week this May. We were presently surprised that what we saw online, was what we received. The staff were really nice, the pool was nice and deep, clean and the perfect temp. (There is also a shallow area for just sitting or young children). Each morning we had breakfast and it was always varied in some way, although my son was a big fan of the made to order pancake area. It was basically a 3 minute walk to the beach, and then a 4/5 minute walk into the main part of Seminyak. A couple of things that could make the stay a little better: * put a kettle with cups and coffee etc in the rooms. * put hairdryers in the room (we had to ask for one, and then it was only 400 Watt which was pretty useless) * your guests don't need to be harassed by the drivers each morning at breakfast, trying to get us to book a trip each day. *Provide your guests with a refreshing welcome drink & a wet cool towel on arrival, as the humidity and heat are a bit overwhelming on the first day.
Informar d'aquesta ressenya

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Sarinande Hotel BaliSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - Aliments i begudesSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - PlatjaSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - PiscinaSarinande Hotel Bali - BanySarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - RestaurantSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - VoltantsSarinande Hotel Bali - Interior de l’hotelSarinande Hotel Bali - VoltantsSarinande Hotel Bali - Recepció


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A07