Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Sarinande Hotel

Jl. Sarinande No. 15, Camplung Tanduk, Seminyak, Bali, Indonèsia 80361

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,8

de 85 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
8,0
Ubicació
7,8
Actuació del personal
8,4
Estat de l'hotel/higiene
7,9
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,9
Menjar/menjador
7,0
Tots els comentaris (85)
Organitza per:
Miguel M. Parelles Spain, 4 de setembre de 2013
Personal muy desagradable.

Está bien situado
3,3
Es un hotel normal. Calidad precio normal pero tiene un personal bastante desagradable que hacen que desaconseje el hotel por completo. Se pueden encontrar cosas al lado por el mismo precio y con mucho mejor servicio.
Informar d'aquesta ressenya
Raphael E. Parelles Germany, 4 de gener de 2016
Pleasant stay in Seminyak, Bali

Great day trips with friendly drivers; nice pool which offers also shadow places below the palms; friendly helpful staff
7,3
Pleasant stay in Seminyak, Bali in Sarinande Hotel. The beach is quite near with a short walk of 5min. But we preferred to stay usually at the hotel pool as it offers also shadow places under the palms. The staff and the drivers were very friendly and helpful! Thanks for the great stay which we had during new year!
Informar d'aquesta ressenya
Philipp K. Parelles Austria, 2 d'agost de 2015
Nice little hotel next to the beach

Location, friendly staff and great breakfast
9
It was our first day in Bali and we wanted to relax after our long flight. Sarinande Hotel was the perfect place for that. A 2 min walk and you are at the beach, which is less crowded than in Kuta and Legian. The breakfast buffet was off the top and the the one dinner we had was okay. The only negative aspect of our room was its location within the hotel right next to a busy street so it was very noisy at night. Would recommend it to anybody!
Informar d'aquesta ressenya
Philip B. Parelles New Zealand, 16 de juliol de 2015
Relaxed clean old world atmosphere

Beautiful garden peaceful friendly staff
7,3
Very good
Informar d'aquesta ressenya
Mats M. Famílies amb infants grans Sweden, 18 de juny de 2015
Sarinande

Perfect location, Fantastic personnel
8,7
Great as always!!
Informar d'aquesta ressenya
Dianne P. Viatgers en solitari Australia, 6 de juny de 2015
Well priced hotel

Position staff rooms
8,3
Great place to stay, well priced and close to the beach lovely staff
Informar d'aquesta ressenya
Mark L. Viatgers en solitari Australia, 18 de maig de 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Informar d'aquesta ressenya
Tsjibbe J. Parelles Netherlands, 17 de maig de 2015
Sarinande Hotel

great location friendly staff good breakfast
8
Informar d'aquesta ressenya
Mark L. Viatgers en solitari Australia, 16 de maig de 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Informar d'aquesta ressenya
Mark L. Viatgers en solitari Australia, 13 de maig de 2015
OK

Staff, food and cleanliness
7,7
It is a comfortable hotel. I have no complaints
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
Sarinande Hotel BaliSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - Aliments i begudesSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - PlatjaSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - PiscinaSarinande Hotel Bali - BanySarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - RestaurantSarinande Hotel Bali - HabitacióSarinande Hotel Bali - VoltantsSarinande Hotel Bali - Interior de l’hotelSarinande Hotel Bali - VoltantsSarinande Hotel Bali - Recepció


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3B08