Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Sheraton Laguna Guam Resort

470 Farenholt Avenue Tamuning, Tamuning, Guam (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suite Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bany Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Pub Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ball Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ball Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sala de reunions Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Sala de reunions Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ball Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ball Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vestíbul Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Voltants Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vista Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bany Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Exterior de l’hotel Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restaurant Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Bufet lliure
Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Piscina Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restaurant Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vista Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Vista Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Interior de l’hotel Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Exterior de l’hotel Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiu Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Piscina Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suite Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suite Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Restaurant Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Interior de l’hotel
Àrea Tamuning Nombre d'habitacions: 318

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Molt bé

7,7

de 443 comentaris

0 resenyes en Català

Relació qualitat preu
7,8
Ubicació
6,7
Actuació del personal
8,1
Estat de l'hotel/higiene
8,0
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,3
Menjar/menjador
7,3
Tots els comentaris (443)
Organitza per:
Motohiko N. Parelles Japan, 30 de novembre de 2015
ロケーションさえレンタカーでクリアすれば良いホテル

スタッフの対応が良く部屋をアップグレードしてくれた。
7,3
Informar d'aquesta ressenya
Erlinda M. Famílies amb infants petits United States of America, 10 de gener de 2016
FOOD and COMFORT

Good food at Lacascada, Clean, and Friendly Staff Members
9,7
We had a great time staying at Sheraton. Food, Value for Money, Nice room, Nice pool, friendly staff. I rate all that I listed a 5. The only 4 rating would be the location. Your would have to drive or take a short bus trip to Tumon where most other hotels are located.
Informar d'aquesta ressenya
Alexandre C. Viatger de Negocis China, 18 de desembre de 2015
Ok but No medicin available

Clean, modern, nice
7,3
Informar d'aquesta ressenya
Joo Y. Parelles South Korea, 3 de desembre de 2015
Affordable stay considering a 5star hotel in guam

Infinity pool, quietness, friendly staff
7,3
A bit old but still a pleasant stay with good ocean view and hotel facilities. Only that it was quite distant from the main tumon beach and only had a one way tram operating, but still most of the svc was convenient.
Informar d'aquesta ressenya
Hyoungwook K. Parelles South Korea, 26 de novembre de 2015
Peaceful, but quite old

Infinite pool, peaceful, nice oceanview room
7,7
There is everything you need, but the condition of hotel and room is quite old.
Informar d'aquesta ressenya
Ronald R. Viatger de Negocis United States of America, 7 de novembre de 2015
Sheraton Guam Review

Friendly, courteous and helpful staff, very good free wi-fi internet connection and romm comfort was very good.
9,3
Informar d'aquesta ressenya
Tommy J. Famílies amb infants grans Sweden, 17 d'octubre de 2015
This is not 5star but 3+ star hotel! Great staff

Great staff, nice pool area, great room view
5,3
it was ok! I was disappointed because we paid for a 5star hotel but this hotel, with so old gym, limited of restaurant and very old room interior wasent value for money. We also couldn't relax at hotel area because of the limited choice of restaurant. It is just a Japanees styl food( president food) and a buffe restaurant in this big hotel. The bar ofcours has a bar food too! We would like to change our hotel if we could get back our money for this hotel. The best thing with this hotel is the nice room view and det wonderful and kind staff. Thank you Jonah for changing of our room! Thanks a lot and it helped me to enjoy litel bit more of our stay. Loved it the room view, pool and lobby area.
Informar d'aquesta ressenya
Jiyeon K. Famílies amb infants petits South Korea, 11 d'octubre de 2015
delay, no answer, AC not worked, very old room

big, sea side, shuttle
3,3
It was my worst hotel in my life. I stayed club suite that AC was not working well so I request twice for fixing. First day card key was not wokring (other room) Second day my check in time was delayed one hour. Staff said just "sorry" and they didnt gimme feedback even room was ready. Baby cried, I was so upset. After enter room... AC was not working well. I just slept..cause I didnt want to say complain..however next day I could not stand anymore.. Whatever.... If u think here.. Ur money is important. Dont waste ur time and money for these kinds of trash things. Life is short. Also travel is short. Think that! Time is important.
Informar d'aquesta ressenya
Mario W. Viatgers en solitari United States of America, 23 de setembre de 2015
wonderful hotel

location. to attractions. great wired Internet. many hotel activities.
8,3
Best hotel I've stayed in a long time. Wonderful view and wonderful staff.
Informar d'aquesta ressenya
Hyunjoo P. Viatgers en solitari South Korea, 20 de setembre de 2015
staying at sheraton guam

swimming pool / lobby / ...
7
Informar d'aquesta ressenya
1 d'1 opinió
 

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Sheraton Laguna Guam Resort Guam - Exterior de l’hotelSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - BanySheraton Laguna Guam Resort Guam - PubSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ballSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ballSheraton Laguna Guam Resort Guam - Sala de reunionsSheraton Laguna Guam Resort Guam - Sala de reunionsSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ballSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló de ballSheraton Laguna Guam Resort Guam - VestíbulSheraton Laguna Guam Resort Guam - VoltantsSheraton Laguna Guam Resort Guam - VistaSheraton Laguna Guam Resort Guam - BanySheraton Laguna Guam Resort Guam - Exterior de l’hotelSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - Bufet lliureSheraton Laguna Guam Resort Guam - PiscinaSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - VistaSheraton Laguna Guam Resort Guam - VistaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Interior de l’hotelSheraton Laguna Guam Resort Guam - Exterior de l’hotelSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - PiscinaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - Interior de l’hotelSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - ComoditatsSheraton Laguna Guam Resort Guam - VistaSheraton Laguna Guam Resort Guam - ComoditatsSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - BanySheraton Laguna Guam Resort Guam - BanySheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - ComoditatsSheraton Laguna Guam Resort Guam - ComoditatsSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - RestaurantSheraton Laguna Guam Resort Guam - BotiguesSheraton Laguna Guam Resort Guam - GimnàsSheraton Laguna Guam Resort Guam - SpaSheraton Laguna Guam Resort Guam - SpaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Exterior de l’hotelSheraton Laguna Guam Resort Guam - RecepcióSheraton Laguna Guam Resort Guam - VestíbulSheraton Laguna Guam Resort Guam - VestíbulSheraton Laguna Guam Resort Guam - VistaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PiscinaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PiscinaSheraton Laguna Guam Resort Guam - PiscinaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Centre de negocisSheraton Laguna Guam Resort Guam - Centre de negocisSheraton Laguna Guam Resort Guam - Aliments i begudesSheraton Laguna Guam Resort Guam - Aliments i begudesSheraton Laguna Guam Resort Guam - Aliments i begudesSheraton Laguna Guam Resort Guam - CafeteriaSheraton Laguna Guam Resort Guam - CafeteriaSheraton Laguna Guam Resort Guam - CafeteriaSheraton Laguna Guam Resort Guam - ComoditatsSheraton Laguna Guam Resort Guam - HabitacióSheraton Laguna Guam Resort Guam - HabitacióSheraton Laguna Guam Resort Guam - VistaSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Habitació suiteSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - Saló executiuSheraton Laguna Guam Resort Guam - Vista


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3B01