o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Swan Inn

Jl. Monkey Forest, Ubud, Bali, Indonèsia 80571 (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Swan Inn Bali - Jardí Swan Inn Bali - Balcó/terrassa Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Bany Swan Inn Bali - Comoditats Swan Inn Bali - Aliments i begudes Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Exterior de l’hotel Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Interior de l’hotel Swan Inn Bali - Balcó/terrassa Swan Inn Bali - Bany Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Entrada Swan Inn Bali - Balcó/terrassa
Swan Inn Bali - Bany Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Jardí Swan Inn Bali - Balcó/terrassa Swan Inn Bali - Balcó/terrassa Swan Inn Bali - Interior de l’hotel Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Interior de l’hotel Swan Inn Bali - Habitació Swan Inn Bali - Jardí
Àrea Ubud Nombre d'habitacions: 9
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

7,4

de 204 comentaris

Relació qualitat preu
7,9
Ubicació
8,4
Actuació del personal
7,7
Estat de l'hotel/higiene
6,6
Comoditat de l'habitació/Nivell
6,9
Menjar/menjador
6,8
Tots els comentaris (204)
Organitza per:
Maria R. Parelles Spain, 9 de novembre de 2013
Buena ubicación, lo único a destacar

lo mejor la ubicación y el jardín, nada más
5
El hotel consta de varias habitaciones distribuidas en torno a un jardín muy bonito. Pudimos ver otras habitaciones que tenían muy buena pinta. Pero a nosotras nos metieron en un cuchitril, el baño (gracias que no había mucha luz)estaba desaliñado, la bañera no la limpiaban desde hace siglos. Las mantas y sábanas parecían de la guerra. La habitación no tiene llave, se atranca desde dentro con una barra, muy auténtico!jejej Lo mejor los banana pancake del desayuno y que se encuentra en el centro!! Al final nos quedamos 3 noches, pero porque íbamos de mochileras....
Reagan F. Famílies amb infants petits Australia, 15 de febrer de 2015
unclean sheets, dirty towels, no aircondition
3
Very bad experience
Jon T. Parelles Australia, 8 de febrer de 2015
oasis just off the main road

beautiful surroudings, very spacious and clean superior rooms, hot water
8,3
Overall was excellent, superior room is MUCH better than the standard and worth every dollar extra. The surrounding hotels and guesthouses charge double for pretty much the same thing. Keep in mind there isn't a swimming pool here, and with the humid hot weather, you might have the urge to jump into the pool at about 3pm.
Martinus P. Parelles Indonesia, 1 de febrer de 2015
Dirty, hidden, no park, mosquito, dark

Cheapest, bali design, nothing else
2
Not good, i cant sleep.. Mosquito. Dirty, smelly..dusty.. Oh no
Felix B. Viatger de Negocis Indonesia, 21 de gener de 2015
Good stay

Reasonable price, good service, basic room
8
Heidi B. Grups Australia, 17 de gener de 2015
adequate

location, friendly staff, breakfast
5,3
Fong Y. Viatgers en solitari Hong Kong, 9 de gener de 2015
Nice staying

Good location; reasonable price; nice staff
8
Good location; reasonable price; nice staff. But a bit noisy during our stay.
Carolyn S. Viatgers en solitari Singapore, 31 de desembre de 2014
awful. u need to be careful with reviews.
3,3
i booked for 4 days but wanted to leave immediately on arrival. i tolerated for 2 days and escaped to another property rated 3 stars but was actually 3 stars. u need to be careful with how you give out stars!! i would like a refund for the 2 days i did not use.
Tiew E. Famílies amb infants grans Malaysia, 22 de desembre de 2014
CHEAP Hotel can't expect too much!!!

Quiet, peaceful and Isolated hotel where you cannot find it!
5,7
A quiet, peaceful and isolated place where you will not find it, i'm sure about it! Dangerous street without light to the hotel. Poor staff who promised an airport transfer but no reply after that. Poor hotel hygiene, rasher developed after a night over there! After all, it is a cheap, nicely built room and near to attraction place such as Monkey Forest and Market. Experience it yourself?
Sally S. Viatgers en solitari United Kingdom, 16 de desembre de 2014
A little shabby but convenient

Location, WIFI, breakfast
6,7
Reasonably quiet, there is construction near some rooms but no heavy machinery. I'm an early riser so nothing that bothered me. Easy to walk to most places and nice to be off the Main Street so quiet at night. Good wifi. Breakfast light but sufficient AND brought to your terrace. Excellent value for money.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Swan Inn BaliSwan Inn Bali - JardíSwan Inn Bali - Balcó/terrassaSwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - BanySwan Inn Bali - ComoditatsSwan Inn Bali - Aliments i begudesSwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - Exterior de l’hotelSwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - Interior de l’hotelSwan Inn Bali - Balcó/terrassaSwan Inn Bali - BanySwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - EntradaSwan Inn Bali - Balcó/terrassaSwan Inn Bali - BanySwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - JardíSwan Inn Bali - Balcó/terrassaSwan Inn Bali - Balcó/terrassaSwan Inn Bali - Interior de l’hotelSwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - Interior de l’hotelSwan Inn Bali - HabitacióSwan Inn Bali - Jardí


AS-AGWEB-3B07