o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

The Nap Patong Hotel

5/55 Hadd Patong Road, Patong, Phuket, Tailàndia (Mostra el mapa)

reserveu ara!

The Nap Patong Hotel Phuket - Vestíbul The Nap Patong Hotel Phuket - Restaurant The Nap Patong Hotel Phuket - Piscina The Nap Patong Hotel Phuket - Instal·lacions recreatives The Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotel The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació
The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació The Nap Patong Hotel Phuket - Habitació
Àrea Patong Nombre d'habitacions: 91
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Notable

8,7

de 3265 comentaris

Relació qualitat preu
8,5
Ubicació
8,7
Actuació del personal
9,0
Estat de l'hotel/higiene
9,1
Comoditat de l'habitació/Nivell
8,8
Menjar/menjador
8,2
Tots els comentaris (3265)
Organitza per:
Carlos M. Parelles Spain, 9 d'agost de 2013
Correcta

El diseño, las habitaciones y el entorno
8
Cesar R. Parelles Spain, 22 de juny de 2013
Aceptable

Buena piscina, buen desayuno, amplitud de habitacioon
7
No corresponde a las puntuaciones que se le da, al menos desde mi opinion. Limpieza en habitaciones bastante justa para pasar, y tengo fotos que lo justifican. Bastante caro para lo que realmente es, al menos para mi opinion. Piscina amplia, aunque se cuela gente agena al hotel y no hacen nada por evitarlo. Buen desayuno, balcon agradable,baño amplio. Malo: agua sin presion en la ducha, limpieza muy muy justita, internet prehistorico.
Yucheng L. Grups China, 5 de maig de 2013
房间设施完备,干净整洁,值得推荐。

房间设施,卫生,服务水平
8,7
Alejandro A. Grups Spain, 15 d'agost de 2012
Un oasis alternativo a los resorts masificados de

Remanso de tranquilidad en el mejor distrito de Phuket, zona tranquila para dormir a 2 minutos caminando de la playa.
10
Un hotel distinto con una tranquilidad encomiable. El la locura de Phuket se agradece un lugar con habitaciones muy confortables, limpio y un comedor para el desayuno de película, ademàs del desayuno en sí propio de un hotel de 5 estrellas. Piscina perfecta, ambiente juvenil y familiar pero alternativo. Nada de que con los resorts llenos de turistas.
Hotel Feature Tip: La habitación estandar es suficuentemente buena. No hace falta la moonlight que tiene dos terrazas pero en Phuket el calor hace que no utilices ninguna.
David Z. Grups Spain, 22 de juliol de 2011
Buena Ubicación

Servicio, limpieza
8
hotel moderno con buenas instalaciones.destacaría el servicio y la limpieza, así como la atención del personal. en general es recomendable y la relación calidad precio aceptable. el buffet del desayuno es un poco escaso y la piscina del hotel muy muy pequeña.
Rebeca M. Parelles Spain, 13 de juny de 2011
Hotel moderno y con buenos servicios

Muy nuevo, buen servicio, habitaciones completas con mini bar gratuito, cercano a la playa
10
Es un hotel completamente nuevo, con muy buenas y modernas instalaciones, las habitaciones amplias y cómodas con mini bar incluido en el precio, desayuno buffet muy completo, cercano a la playa.
Claudia O. Parelles Chile, 14 de març de 2011
Muy buen hotel cerca de la playa

Moderno y a 100 metros de la playa
9,7
Buen desayuno, moderno y limpio. Ademas no es ruidoso, muy recomendable.
Sightseeing/Attractions Tip: Cerca de todo
Amanda T. Parelles Australia, 14 d'abril de 2015
Comfortable stay

Location, comfort, facilities
7,7
All in all, we enjoyed our 12 night stay. Upon checking in (after a long flight at 2am) we were advised that the hotel pool was being repaired and would not be available until near the end of our stay. We were very disappointed to say the least, however after we complained we were upgraded to a nicer room and then magically the pool was available the very next evening (I think too many guests must've complained!!). The hotel breakfast had a good selection and was okay as far as hotel breakfasts go. The pool was lovely- not very deep and on the warmish side but must be hard to keep cool in 35 degree heat! I think the hotel could benefit from offering more service poolside as it's not super easy to order refreshments. The room was spacious and comfortable, bed was firm but I prefer it that way. Drying rack on the balcony was great for hanging out wet swimwear. There is a DVD player in the room but the hotel does not offer any movies to rent which was annoying as it does state this in the room hotel guide, and our last day was during Songkran so we were stuck in our room with no movie to watch. All in all the hotel is lovely and the staff are very helpful and accommodating. Would recommend, great location.
Foo S. Parelles Malaysia, 14 d'abril de 2015
My stay at the Nap Patong

staff is friendly, breakfast is nice, room is comfortable
7,7
It was very fun during the Songkran day when there was a ceremony to celebrate the new years.
Joon B. Parelles Malaysia, 13 d'abril de 2015
Cozy spacious room.

Spacious room, near to the beach and walking distance to shopping and food dining.
7,3
I love the spacious room and nice and peaceful at night. The only complaints were the water was not warm when having a bath and wifi is sporadic at times. The wifi was working fine during the first night but later I could not connect at all. I choose this hotel because I am attending Phuket Bike Week and so near the beach where it was held. Location to shopping and dining is nearby, just walking distance away. If you are going to Bangla Street it just walking distance. Staff is very helpful when I needed a taxi to the airport during the 1st day of Songkran. I hope the hotel will provide a small table for working the laptop because there was none in the room. No doubt we could use the balcony where there is a bench and table.

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

The Nap Patong Hotel PhuketThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - PiscinaThe Nap Patong Hotel Phuket - Instal·lacions recreativesThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - HabitacióThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - Vil·laThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - GimnàsThe Nap Patong Hotel Phuket - PiscinaThe Nap Patong Hotel Phuket - PiscinaThe Nap Patong Hotel Phuket - SpaThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotelThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - RestaurantThe Nap Patong Hotel Phuket - VestíbulThe Nap Patong Hotel Phuket - Exterior de l’hotel


AS-AGWEB-3C04