o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Towns Well Hotel

No 6-6A Calcada das Verdades, Ciutat de Macau, Macau (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Towns Well Hotel Macau - Interior de l’hotel Towns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotel Towns Well Hotel Macau - Voltants Towns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotel Towns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotel Towns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotel Towns Well Hotel Macau - Restaurant Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Entrada Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Entrada Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Aliments i begudes Towns Well Hotel Macau - Vista Towns Well Hotel Macau - Bany
Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Recepció Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació Towns Well Hotel Macau - Habitació
Àrea Ciutat de Macau Nombre d'habitacions: 58

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

Bo

7,0

de 904 comentaris

Relació qualitat preu
7,1
Ubicació
8,4
Actuació del personal
6,6
Estat de l'hotel/higiene
7,1
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,1
Menjar/menjador
5,8
Tots els comentaris (904)
Organitza per:
Alice H. Grups Malaysia, 16 de setembre de 2014
Good for those on budget

Location, value, comfort
8,7
We are a group of 12 people. We chose this on reading some of the other reviews. Indeed hotel is clean and tidy. There were a few other cheaper hotels, we avoided them when we read reviews some cases of toilet blockage. That's the worse thing to happen in the room you'd be sleeping in.
Alice H. Grups Malaysia, 16 de setembre de 2014
Value for money and clean

Value, location
9,3
We are a group of 12 people. We chose this on reading other reviews. Indeed hotel is clean and tidy. We had two triple room, each with a single room. Comfortable enough. Not expecting too much for the price we pay.
Alice H. Grups Malaysia, 16 de setembre de 2014
Happy group of 12 people

Location, value, comfort
8,7
We are a group of 12 people. We chose this on reading other reviews. We found the hotel clean and tidy. We book a few triple rooms, twin and double rooms. Some of us have a bed to ourselves, some of us share a double bed. All up comfortable enough. We weren't expecting too much space knowing the price we pay. Staff are helpful and friendly. Benefit is we spoke the local language.
Pang S. Parelles Singapore, 14 de setembre de 2014
big room

close to shopping.big clean room
6,3
overall not bad. but difficult to catch a cab. you must have a pair of strong leg if you wants to stay here.
Chean Y. Famílies amb infants grans Singapore, 10 de setembre de 2014
Good location

Good location, cheap and simple
6,7
Khong G. Famílies amb infants grans Singapore, 10 de setembre de 2014
Touch & Go accommodation

very close to tourist attraction area
6,7
Generally no so good however facilities in the room is next to zero. Should provide two pillows instead of one. Mattress is actual like sleeping on the cardboard. No cold storage box.
Choo H. Parelles Malaysia, 9 de setembre de 2014
Generally fair

In the centre of tourist area
4,7
The room rate is high and the Room is small for the rate paid for. Inconvenient in getting a taxi.
Ko C. Grups Singapore, 8 de setembre de 2014
Great location only

location, location, locationm nothing else is great
5,3
Room is tiny. Air-con hidden in the box, therefore it is not cold. No frills hotel. Location is great, walking distance to lots of places - St Paul's ruins, shopping street
Ko C. Grups Singapore, 8 de setembre de 2014
Location Location Location

Only location is great
5,7
not much to comment
Tan H. Famílies amb infants grans Singapore, 6 de setembre de 2014
Staff are not so friendly

location is good and conenient
4,7
no comments

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Towns Well Hotel MacauTowns Well Hotel Macau - Interior de l’hotelTowns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotelTowns Well Hotel Macau - VoltantsTowns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotelTowns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotelTowns Well Hotel Macau - Exterior de l’hotelTowns Well Hotel Macau - RestaurantTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - EntradaTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - EntradaTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - Aliments i begudesTowns Well Hotel Macau - VistaTowns Well Hotel Macau - BanyTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - RecepcióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - HabitacióTowns Well Hotel Macau - Habitació


AS-AGWEB-3A05