o

Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

V Causeway Bay

(Entrance is a golden door on Sugar Street) No. 9 Yee Wo Street, Causeway Bay, Hong Kong (Mostra el mapa)

reserveu ara!

V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Vestíbul V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Exterior de l’hotel V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Recepció V Causeway Bay Hong Kong - Habitació
V Causeway Bay Hong Kong - Bany V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Bany V Causeway Bay Hong Kong - Habitació V Causeway Bay Hong Kong - Habitació
Àrea Causeway Bay Nombre d'habitacions: 53
Wi-Fi gratuït

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

7,3

de 760 comentaris

Relació qualitat preu
6,9
Ubicació
9,0
Actuació del personal
7,3
Estat de l'hotel/higiene
7,6
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,2
Menjar/menjador
5,9
Tots els comentaris (760)
Organitza per:
Saul G. Viatger de Negocis Spain, 23 d'octubre de 2014
limpieza

si tiene algó de bueno, puede ser el minibar, lo unico de bueno que tenia era que gratis, pero no tenia casi nada, muy cerca del metro
2
las habitaciones muy pequeñas, reclamando al recepcionista consegui que me cambiara de habitación, un pelin más grande, suficiente para abrir la maleta. en la ventana tenia un sitio para dejar las gafas, ese sitio estaba lleno de pelos largos, i muchos... la ducha estaba atascada, donde saque un monton de pelo.. los ascensores cada uno a la suya, i hacia lo que le daba a la gana, si subiamos mas persona de diferentes plantas, a la tercera parada se volvia a bajar. no lo recomiendo a nadie, hay hoteles mucho más baratos y mejores que este.
Swee O. Parelles Malaysia, 26 de febrer de 2015
worth to stay at strategic location

location, convenience, price
7,3
deluxe room is slightly too small for 2 to stay. However, it is location at strategic location with very close to MTR and electric bus station. worth to choose as short stay.
Ka C. Parelles Hong Kong, 18 de febrer de 2015
very rude reception
3,7
Very bad experience. reception on the ground floor was very rude, Room is very small, water temperate isn't stable
Joerg A. Viatgers en solitari Switzerland, 17 de febrer de 2015
you can't be more central

location, close to MTR, shopping and Restaurants
6,3
poor WiFi, noise rooms and several false fire alarms
Sawitree K. Viatgers en solitari Thailand, 8 de febrer de 2015
This is the hotel that yiu should stay if...

Location, Service, Room
9,3
The location was great its only a few mins walk from Causeway bay station Surrounded by food and shops Starbucks are just there. The people there was super friendly and professional like a 5 stars hotel Only if you arrive early then 0800am or later than 0800pm you wont have reception to check in or out, only the security guard guy will be there for you for left luggage The room itself was a bit too small for couple or more but for only myself it was fine.
Carmen M. Parelles Macau, 5 de febrer de 2015
Feeling abd

Location, price acceptable only, no more
5
Located in a convenient location and the early shift staff are acceptable. However, I was actually celebrating my birthday in Hong Kong and stayed in this hotel. However, when I was looking for staff at night for help. The staff at first said it was not V Causeway Bay hotel and the 2nd time I call again the staff stated that I have called before and why I was calling again. What a ridiculous reply and his attitude was so bad. I tried to call again to look for the Hotel Manager to complain and another staff said he's not around and not willing to help. This is really an extremely bad experience ever in the same rate hotel I have stayed in Hong Kong or even the world. I definitely won't recommend this hotel to anyone else.
Mindjojo T. Viatger de Negocis Indonesia, 1 de febrer de 2015
not good value. worse reception service

good location
3,3
Not sleep well, too noisy
Pan O. Viatger de Negocis Hong Kong, 31 de gener de 2015
Cozy Hotel

Location, Room comfort & cleaness
7
I like the mini pantry in the room. The location is the best!
Pan O. Viatger de Negocis Hong Kong, 31 de gener de 2015
Comfortable room

Bed, Pillow, Location
7
Nice stay in V, this is my second time to stay here. Will come here again
Bee K. Grups Malaysia, 27 de gener de 2015
Price is abit pricy but location is good.

Location, quiet.
7
Stay was very g

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

V Causeway Bay Hong KongV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - VestíbulV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - Exterior de l’hotelV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - RecepcióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - BanyV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - BanyV Causeway Bay Hong Kong - HabitacióV Causeway Bay Hong Kong - Habitació


AS-AGWEB-3A05