Cada vegada que un client d'Agoda surt d'un hotel li enviem un correu per demanar-li que escrigui un comentari sobre la seva estada. Els comentaris només es poden enviar d'aquesta manera.Cada comentari ha de tenir l'aprovació del nostre equip de contingut abans de publicar-lo al web d'Agoda.Per tant, a diferència del que passa en molts altres webs de viatges, TOTS els comentaris d'Agoda estan acreditats i són autèntics.
Introduïu les vostres dates per veure la disponibilitat d'aquest hotel

Whitsunday Terraces Resort

5 Golden Orchid Drive, Platja Airlie, Whitsundays, Austràlia (Mostra el mapa)

reserveu ara!

Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Exterior de l’hotel Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació suite Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació suite Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Balcó/terrassa Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Pub Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Pub Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Voltants Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Voltants Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Voltants Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Interior de l’hotel
Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Voltants Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Balcó/terrassa Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Interior de l’hotel Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Interior de l’hotel Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Cuina Whitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina
Àrea Platja Airlie Nombre d'habitacions: 46

Comentaris de clients recents

Selecciona el tipus de viatgers

 

7,3

de 121
comentaris

Relació qualitat preu
7,4
Ubicació
8,7
Actuació del personal
7,3
Estat de l'hotel/higiene
6,7
Comoditat de l'habitació/Nivell
7,3
Menjar/menjador
6,1
Tots els comentaris (121)
Organitza per:
Jose A. Grups Spain, 30 d'octubre de 2012
Vistas impresionantes

Las vistas
6
Primero de todo no es un hotel es un estudio, amplio y luminoso con todo lo necesario para empezar tu estancia, luego es a ti de comprar lo que te haga falta jabon, papel higienico etc. No te lo renuevan ni te hacen las camas ni limpian las habitaciones, eres tu quien lo hace, cosa que nos confundió al principio Una cosa deficiente es la limpieza de las habitaciones, no sé si las limpian despues de que la gente se vaya, porque no estaban muy limpias Las camas son confortables un poco blandas para mi gusto
Sightseeing/Attractions Tip: Buen lugar para hacer excursiones
Informar d'aquesta ressenya
Peter L. Parelles Australia, 14 de juny de 2015
great

location friendly & helpful staff great food
8
great
Informar d'aquesta ressenya
Josephin L. Parelles Australia, 11 de juny de 2015
Wouldn't recommend, room old, needs work

Location,view, friendly staff
4,7
Would not go again we had a room that interconnected with another room which we didn't know people and paper thin walls we could hear other guests felt like no privacy ..room old and dated needs to be renovated ..good view of ocean.
Informar d'aquesta ressenya
Russell T. Parelles New Zealand, 28 de maig de 2015
More a hostel than resort...

The view.
3,7
Late arrival and the studio room was unclean, hairs in the bathroom, dripping dirty taps, old mismatched furnishings and more. Totally substandard accommodation. My after-hours complaint secured another studio room which had at least been painted in recent years. I addressed my complaints to the Terraces manager who noted my concerns. The pool and bar area is open to the locals and backpackers, my opinion is the place is more a hostel than a resort.
Informar d'aquesta ressenya
Cathie H. Parelles Australia, 16 de maig de 2015
Relaxed Getaway

Location, friendly staff and facilities
9
The resort was very well priced and located near Everythng. Staff were friendly and very helpful. Views were amazing. Room was comfortable and clean.
Informar d'aquesta ressenya
Snezana K. Grups Australia, 12 de maig de 2015
Whitsunday Terraces resort

Location, clean sheets and towels
7,7
Informar d'aquesta ressenya
Emma B. Grups Australia, 10 de maig de 2015
Alright

Close to everything, lovely staff
5,7
Our room was terrible. Right over the bar and we had a lot of trouble sleeping. The reception wasn't open for us to request another room.
Informar d'aquesta ressenya
Ehsan S. Parelles Australia, 8 de maig de 2015
The best location

1:swimming pool and spa 2: friendly staff 3: the pool side bar
7
Informar d'aquesta ressenya
Marie A. Viatgers en solitari Australia, 27 d'abril de 2015
Good value for location

Location, own bar and staff
8,3
Pleasantly surprised at the standard of the room for the price I got. Large spacious suite with awesome view over Airlie. The Anchor Bar at the hotel is friendly and again has an awesome view. There is a bit of a hill to climb but by Airlie standards it's not too bad considering there is a bar at the top to refresh at. Good stay overall and the staff were very accommodating - thanks for the early check in and late check out.
Informar d'aquesta ressenya
Melissa M. Viatgers en solitari Australia, 18 d'abril de 2015
my stay

view, location, wildlife
7,7
Peaceful,
Informar d'aquesta ressenya

reserveu ara!

Afanyeu-vos, disponibilitat limitada!

Whitsunday Terraces Resort WhitsundaysWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Exterior de l’hotelWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - HabitacióWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - HabitacióWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - HabitacióWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació suiteWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Habitació suiteWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Balcó/terrassaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PubWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PubWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PiscinaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PiscinaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PiscinaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - VoltantsWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - VoltantsWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - VoltantsWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Interior de l’hotelWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - HabitacióWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - HabitacióWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - VoltantsWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Balcó/terrassaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Interior de l’hotelWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Interior de l’hotelWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PiscinaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - PiscinaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - HabitacióWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - CuinaWhitsunday Terraces Resort Whitsundays - Piscina


Agoda.com forma part de The Priceline Group, líder al món en viatges en línia i serveis relacionats.

AS-AGWEB-3A01