nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B

Hock Lee Center, Hotel Tower, Jalan Datuk Abang Abdul Rahim, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93450 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : 360 Urban Resort Hotel (Tower B)
360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Apartmá 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Lobby 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Lobby
360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Recepce 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Interiér hotelu 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Vchod 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazén 360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazén
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 95
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 554 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,1
Poloha
7,2
Personál
8,0
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,5
Všechna hodnocení (554)
Seřazeno podle:
Kenneth Y. Obchodní cestující Malaysia, 22. října 2014
Not much to ask for. Just needed a clean room

clean, internet, air conditioning
6
Not much to ask for. Just needed a clean room and good air conditioning. The location is great as its just walking distance to my office.
Lim J. Jednotlivci Malaysia, 6. října 2014
Kuching Visit

Clean, Washing Machine, Dryer, Super single bed
6,7
I booked the room with breakfast, and I asked for my breakfast vouchers when I arrived but they say the vouchers will be delivered to my room. However, I never received the vouchers and never used them. When I check out, I told the receptionist about it, but she informed me that the vouchers were issued. Since I had already fully paid via Agoda, I could not get a refund. The dining hall lights were also not working and I called for maintenance TWICE but it never came to fix it. So I never had the chance to admire the pretty lighting. Other than the above, the visit was good, room was spacious and well conditioned. Staff had service with a smile and housekeeping was efficient. It would be good if the hotel could inspect on the breakfast voucher issue.
Linchen W. Obchodní cestující Malaysia, 5. října 2014
best location

best location, best rate, good service
7,3
the rate is good only the tv channel is lazy, the room facility no well maintain,the kitchen is lazy and dirty, the location is good
Ka H. Obchodní cestující Malaysia, 24. září 2014
Comfortable

Comfortable, clean and friendly staff
6
Overall teh hotel is ok.
Burhan S. Obchodní cestující Malaysia, 23. září 2014
comfortable and good environment for meeting

Facilities, location and environment
7,7
Basically i'm enjoying during stay in this hotel
Luqman N. Obchodní cestující Malaysia, 13. září 2014
good

affodable
8
Stanley S. Obchodní cestující Singapore, 11. září 2014
No fantistic

No
4,7
Room was smelly.
Tengku A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 1. září 2014
Best

Location. Price. Comfort
9
Salinawati S. Obchodní cestující Malaysia, 28. srpna 2014
pleasant stay

nice and clean room, friendly staff
7
pleasant stay
Poh T. Obchodní cestující Singapore, 23. srpna 2014
Poorly maintain hotel

nothing is good to mention about...
4,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Apartmá360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Pokoj pro hosty360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Lobby360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Lobby360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Recepce360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Interiér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Vchod360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Balkón/terasa360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazén360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazén360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Bazén360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Fitness prostory360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Fitness prostory360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Restaurace360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Restaurace360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Exteriér hotelu360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Vyhlídka360 Urban Resort Hock Lee Center - Tower B Kuching - Vyhlídka


AS-AGWEB-3A01