nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Koupelna 56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna 56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 155
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 165 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,3
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,9
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (165)
Seřazeno podle:
Zaimah Z. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 19. října 2014
Good buffet breakfast

Breakfast, service and staff
7
Buffet breakfast is really good although not so many choices but enough to make us full and satisfy. The room is ok but the tv channel were limited and the local tv cannot watch really clear; even our home is better. Overall nice stay at this hotel.
Yik M. Obchodní cestující Malaysia, 17. října 2014
Value for money

Good location, clean and new
6
Chan H. Páry Malaysia, 7. října 2014
Second Stay

Breakfast, attentive staff and clean.
8,3
It was my second stay in this hotel. The hotel still clean and tidy, and the breakfast is a plus with the budget price. The only problem I faced was the poor wifi connectivity, it was always on connect and disconnect condition which piss me off. However, the staff allowed me to change room for better wifi connectivity which I not keen on. The room is relatively small but with this kind of price what else to expect. Overall experience still feel good.
Angelina E. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 6. října 2014
56 hotel

Nice staff, can get breakfast for 2, clean
9,3
Worth the money
Peck T. Jednotlivci Malaysia, 5. října 2014
Value for money

Cleanliness, comfort and friendly staff.
7,3
Nice. Happy. But air cond very noisy.
Mohd Z. Jednotlivci Malaysia, 28. září 2014
Great Hotel

Clean, Comfort, Feel Luxury
8
Overall it was a good stay at the hotel. The room especially the bathroom is clean & tidy. There is element of luxury feels once you step inside the hotel and its room despite being rated 3-star hotel. Good combination of colours and does help to boost your mood. There is also extra water tap inside the bathroom for Muslims to perform water absolution, really appreciate this. Great hotel at affordable price.
Wong F. Páry Malaysia, 28. září 2014
Comfort and clean

Location, dining & shopping
10
Comfort and nice hotel
Wong F. Páry Malaysia, 28. září 2014
NIce & comfort

Shopping, dining, relaxing
10
Long S. Obchodní cestující Malaysia, 26. září 2014
Very new and value for money

New, value for money
8,3
comfortable room and value for money
Weng L. Obchodní cestující Malaysia, 20. září 2014
urus niaga

lokasi
8
ok

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Koupelna56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A07