nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Koupelna 56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna 56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 155
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,5

na základě 142 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,2
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,8
Pokojový komfort/standard
7,8
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (142)
Seřazeno podle:
Yong U. Obchodní cestující Malaysia, 7. září 2014
dirty floor

new,good location,parking
5
moderate feel
Wan I. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 4. září 2014
56 Hotel

Value for Money
8
Gracy R. Páry Malaysia, 3. září 2014
Good locAtion near to airport,staff is friendly

The food is tasty, got free wifi
7,3
Toh S. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 2. září 2014
best for family and friendly staff

good assistance
8
will stay here during my next trip to kuching.
Yoon C. Páry Malaysia, 2. září 2014
Online booking still room for improvement

great and helpful staffs, ease of parking, great location
7,7
Generally satisfied except booking of room using the hotel's own website needs some major improvement, have double-booked a couple of times because the UI was not user friendly, lack of interaction. Other than that, I have had very good experience with the hotel.
Khairul A. Obchodní cestující Malaysia, 1. září 2014
Good

Comfort Pillow, Clean, Value for Money
8,3
Very Good. Happy to stay at the Hotel again. Thanks.
Peijin H. Skupiny Singapore, 31. srpna 2014
good hotel ,clean comfort ,worth the money .

clean comfort ,cozy ,secure.
9
Mohd A. Páry Malaysia, 31. srpna 2014
Best budget hotel

Great room provided
9
It was superb. With great room provided especially the bed and friendly environment, free shuttle to the nearest area, i will find them again if happen to sarawak again. value for money
Jamie W. Skupiny Malaysia, 31. srpna 2014
Happy with it

1. good proximity to airport, shops, food, entertainment 2. Very friendly service. 3. The restaurant downstairs
8
I would stay here again
Jonah S. Obchodní cestující Malaysia, 28. srpna 2014
Not bad for a hotel this price

The breakfast
7,3
Could have been better if the beds weren't so tough.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Koupelna56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C08