Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Koupelna 56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty
56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Prostory pro setkávání 56 Hotel Kuching - Prostory pro setkávání 56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 155
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 302 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,5
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (302)
Seřazeno podle:
Siang S. Jednotlivci Malaysia, 26. července 2015
Good Hotel with reasonable rate

Friendly Staff / Clean Room / Near To Town
7,7
Was there for 3days, overall was not bad ( more than i expected )
Nahlásit hodnocení
Miziana A. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 26. července 2015
Worth the money

Strategic location, comfortable and clean rooms
8,3
Nahlásit hodnocení
Agustina W. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 24. července 2015
Bathroom smell not good thru all the room

Staff, location,
5,3
Easy to find
Nahlásit hodnocení
Tiong C. Páry Malaysia, 17. července 2015
food , cleaniness n services

cleaniness, services n atmosphere
7,3
the breakfast not so good as before, the sausage change to low,quality n just boiled to served. the bread is not fresh, quite hard. refilling is very slow due to waiter unawareness..d other ok..
Nahlásit hodnocení
Roberta C. Páry Malaysia, 14. července 2015
The place was rather strategic and it is clean

Clean. Staffs were friendly. Place strategic
8,7
Great
Nahlásit hodnocení
Lisa H. Obchodní cestující Australia, 10. července 2015
Business trip

Location,
7
I did not seem to get the room that was in the picture on your web site, the internet was to week some my work files I could not open
Nahlásit hodnocení
Yuswari Y. Páry Malaysia, 29. června 2015
Nice hotel

Clean, Cheap, and comfortable
9,3
Clean, Cheap, and comfortable
Nahlásit hodnocení
Ng S. Obchodní cestující Malaysia, 17. června 2015
nice

location, comfort, clean
8,3
comfortable
Nahlásit hodnocení
Voon S. Skupiny Malaysia, 14. června 2015
Clean and Friendly Staff

Friendly staff, awsome breakfast, clean room
8
It was nice. I booked a king size bed room. The room was big. Even tho the combine 2 single bed for this king size bed but it was comfortable. Clean bathroom. Lots of towel and cloth. Breakfast was great. I extended another 3 hours stay after 12 and they charged only rm10 per hour. Friendly staff. Would highly recommend.
Nahlásit hodnocení
George K. Obchodní cestující Malaysia, 12. června 2015
Good

Nie,friendly,good
10
feeling like i staying in home..!!
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Koupelna56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Prostory pro setkávání56 Hotel Kuching - Prostory pro setkávání56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C08