nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty 56 Hotel Kuching - Koupelna 56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna 56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu
Oblast: Kuching Centrum města Počet pokojů: 155
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 242 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
7,8
Stav hotelu / čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
7,0
Všechna hodnocení (242)
Seřazeno podle:
Shao K. Obchodní cestující Singapore, 22. ledna 2015
worth recommending

cleanliness
7,7
Thi T. Páry Vietnam, 21. ledna 2015
Not worth
4
We stayed there one night enjoying discount so we paid instead of (normal price). And we found out that it was not worth it. Dirty floor. No tooth brush. No toothpaste. No hairdryer. Dirty Soap Holder. Aircon was not functioning well because it worked even when we turned it off.
Ricky C. Obchodní cestující Malaysia, 21. ledna 2015
hotel service improvement

location, design and enviroment are good
5,7
counter service, security guard and car park arrangement doesnt meet satisfactory stage. Did give customer the feeling of welcome or relax.
Sue T. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 12. ledna 2015
Nice & Comfortable

The king size bed, the room cleanliness, the good service provided.
9,3
Good value for money..
Stanley W. Páry Malaysia, 11. ledna 2015
Comfort

Quiet, good location, friendly staff
8,7
Nice
Suhanizan M. Obchodní cestující Malaysia, 10. ledna 2015
Satisfactory

Shuttle service very good.
5,7
Everything is OK except water pressure for shower very low and not refill food after its finished during breakfast. Left the food container empty.
Siek L. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 28. prosince 2014
clean hotel

shopping center,near airport,clean
7,3
very clean,good location,easy parking,near airport
Wenqian T. Jednotlivci Singapore, 27. prosince 2014
Recommend!

Free WIFI, Shuttle services, Friendly staff
8,3
The stay here has been enjoyable with beautiful Christmas tree decorations. The hotel's shuttle services made the places we wanted to go easily accessible. The bed however was a bit hard for my comfort and there is only one long pillow which is not enough for me. Nonetheless, free wifi is great and easy to use here. This made our lives in the planning of activities so much easier.
Mohd Z. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. prosince 2014
it is suitable hotel within the price

the price is value for money, suitable for family and good for staying at the hotel
9,3
Kho N. Páry Malaysia, 23. prosince 2014
clean & quiet

clean & quiet
8,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Koupelna56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3C07