Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

56 Hotel

Lot 2228 & 2229 Section 64 KTLD Jalan Tun Jugah, Kuching Centrum města, Kuching, Malajsie 93350

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,6

na základě 394 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
7,4
Personál
7,7
Stav hotelu/čistota
8,0
Pokojový komfort/standard
7,9
Jídlo/stolování
6,9
Všechna hodnocení (394)
Seřazeno podle:
Moh H. Obchodní cestující Malaysia, 16. dubna 2016
kuching stay
6
great location,parking available,good breakfast
Nahlásit hodnocení
Jeffrey Y. Páry Malaysia, 2. dubna 2016
Problem with shower head
5
The shower head is having problem with water discharging from the side and not from the nozzle. Made a complaint and the technician attended the problem by changing the shower head. However, the problem is not resolved. Hence, we cannot enjoy the shower due to limited water flowing through the nozzle head. Also, the water pressure is quite low.
Nahlásit hodnocení
Vui P. Obchodní cestující Malaysia, 2. března 2016
Great location

Clean, location, quiet
7,7
the hotel is quite new, clean, staff friendly
Nahlásit hodnocení
Teck K. Skupiny Malaysia, 1. března 2016
clean good location
4
breakfast is good
Nahlásit hodnocení
Amanda L. Obchodní cestující Malaysia, 26. února 2016
Location, breakfast, clean

Location, breakfast selection quite good, clean
7
Overall was good
Nahlásit hodnocení
Mohd Z. Obchodní cestující Malaysia, 25. února 2016
Value for Money
5
...
Nahlásit hodnocení
Tawfiq E. Obchodní cestující Malaysia, 23. února 2016
Cheap yet convenient choice in Kuching
5,3
Stayed for 2 nights in this hotel, i find it is value for money with the overall service, comfortability and cleanliness. The only problem was the free wifi service in my room (2nd floor) too slow that i can't even establish my private network connection.
Nahlásit hodnocení
Teo L. Páry Singapore, 22. února 2016
summary
3,3
The television program almost channel out of tune. can't receive or hang half way when watching movie. The toilet is very dirty ,specially the bath area. yellow stains Compare to the first time when is new is totally different. Breakfast never change food, always the same everyday.
Nahlásit hodnocení
Pang Y. Obchodní cestující Malaysia, 17. února 2016
Satisfactory
4,7
Clean and tidy.
Nahlásit hodnocení
Patsy C. Jednotlivci Malaysia, 13. února 2016
Good hotel

Clean, comfortable and good service
7,3
Good
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
56 Hotel Kuching56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Koupelna56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Pokoj pro hosty56 Hotel Kuching - Prostory pro setkávání56 Hotel Kuching - Prostory pro setkávání56 Hotel Kuching - Obchod s kávou / kavárna56 Hotel Kuching - Exteriér hotelu56 Hotel Kuching - Lobby


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A06