Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
60 West Hotel Hong Kong - Koupelna 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 60

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3512 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (3512)
Seřazeno podle:
Milan U. Páry Czech Republic, 4. září 2012
Příjemný hotel pro nenáročné cestovatele

Internet, poloha
8,7
Kvalitní hotel pro nenáročné cestovatele s mikrovlnkou na pokoji. Pokoje na Honk Kong dostatečně veliké. K metru je to pěšky 5-10 minut. Hotel je přímo na zastávce tramvaje.
Nahlásit hodnocení
Michal P. Jednotlivci Czech Republic, 13. února 2012
výborná poloha s novým zařízením

nové, čisté zařízení, bohatá výbava pokoje
9,3
skvělý personál, doporučuji - blízkost městské dopravy a bank, přitom jedna z klidnějších ulic města, příjemná atmosféra hotelového personálu, nové a čisté vybavení pokojů, účelně zařízené pokoje, bezprostřední blízkost centra města, v okolí výhodné možnosti stravování, výměny peněz, výběru peněz z bankomatů ATM, blízkost centrálního terminálu pro cesty na Macao, blízká stanice autobusů z a na letiště, v hotelu možnost vaření a praní.
Shopping Tip: rohová restaurace, vedle hotelu bankomaty ATM
Nahlásit hodnocení
Chi W. Páry Hong Kong, 3. září 2015
Big room

Big room, have gym room and landary, clean toilet
7,3
Nahlásit hodnocení
Charles K. Skupiny United States of America, 1. září 2015
Good place to stay

Clean and spacious
9,7
It's clean, convenient, spacious and friendly staff. Highly recommend.
Nahlásit hodnocení
Isabel L. Obchodní cestující Canada, 1. září 2015
Simple cozy hotel in downtown

Cost, Service, Room!
9
Our stay at 60 West Hotel. The hotel is conveniently located near the Sheung Wan MTR station (10min walk), but the tram is right outside the door...and I personally find the tram more convenient and comfortable. The hotel also let you feel very safe, you have to beep your card on the elevator to access each floor. The staff were also super helpful, they had smiles all the time and answers all your questions (which I find rare in most similar hotels). Finally, the room was fantastic, we had a super huge bed (two queen size beds), microwave, fridge, safety box, super long desk, couch....so forth. It is hard to find a room this big in Hong Kong (even in 5star hotels) let alone the great price. Though the lobby doesn't make it look like a 4star hotel, its definitely worth it to stay here. Will definitely stay again.
Nahlásit hodnocení
Nikolaos T. Jednotlivci Greece, 24. srpna 2015
as my home

location,cleanliness,comfort
9,3
Nahlásit hodnocení
Ing C. Rodiny s malými dětmi Malaysia, 23. srpna 2015
Value for Money

Location, value for money, friendly staff
9,3
Excellent and would love to be back
Nahlásit hodnocení
Indryani C. Páry Indonesia, 20. srpna 2015
good location and big room

big room
7
big room, good location
Nahlásit hodnocení
Michael P. Páry United States of America, 18. srpna 2015
Pleasantly surprised.

Room Size - room condition - location
8,3
Great! Room size was two or three times the average in most Hong Kong hotels. Everything new and modern. Wi Fi was very good and supplemented by a great working computer in a a lounge. Although we were upgraded to an even larger suite with three TVS - Chaise lounge, New Kitchen with appliances - dining area , two king size beds, etc. etc. Bath and utiliites, and modern in every way. If it weren't for the lack of a restaurant or a swimming pool, this hotel would certainly be rated 5 star in our opinion. In addition, the hotel is right on the tram line with many restaurants within waling distance. You wont be sorry if you book this hotel.
Nahlásit hodnocení
Jihyun Y. Skupiny South Korea, 17. srpna 2015
The room was very spacious.

location, cleanliness, room size
8
I stayed there for 3 nights with my friend. The room was really spacious, especially it felt bigger after hearing that the rooms are tiny in Hong Kong. We had 2 single beds, sofa, tea table, dining table, 2 dining chairs, counter, closet and so on. Some of the staffs were quite helpful, the others were okay but not that kind. I definately want to stay again if I have chance to visit Hong Kong again.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vybavení60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Recepce60 West Hotel Hong Kong - Recepce60 West Hotel Hong Kong - Recepce60 West Hotel Hong Kong - Vchod60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


AS-AGWEB-3C02