Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
60 West Hotel Hong Kong - Koupelna 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3470 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (3470)
Seřazeno podle:
Milan U. Páry Czech Republic, 4. září 2012
Příjemný hotel pro nenáročné cestovatele

Internet, poloha
8,7
Kvalitní hotel pro nenáročné cestovatele s mikrovlnkou na pokoji. Pokoje na Honk Kong dostatečně veliké. K metru je to pěšky 5-10 minut. Hotel je přímo na zastávce tramvaje.
Nahlásit hodnocení
Michal P. Jednotlivci Czech Republic, 13. února 2012
výborná poloha s novým zařízením

nové, čisté zařízení, bohatá výbava pokoje
9,3
skvělý personál, doporučuji - blízkost městské dopravy a bank, přitom jedna z klidnějších ulic města, příjemná atmosféra hotelového personálu, nové a čisté vybavení pokojů, účelně zařízené pokoje, bezprostřední blízkost centra města, v okolí výhodné možnosti stravování, výměny peněz, výběru peněz z bankomatů ATM, blízkost centrálního terminálu pro cesty na Macao, blízká stanice autobusů z a na letiště, v hotelu možnost vaření a praní.
Shopping Tip: rohová restaurace, vedle hotelu bankomaty ATM
Nahlásit hodnocení
Nigel C. Jednotlivci New Zealand, 26. července 2015
Excellent Location

Location; the room and amenities
9,3
My stay here was excellent. The location is fantastic and so close to everything in Central; the rooms are spacious and clean. The staff are good but sometimes can be a bit unfriendly!
Nahlásit hodnocení
James J. Rodiny se staršími dětmi Taiwan, 26. července 2015
Nice staff, attention to detail.

Front desk.
8,7
Very good, I will stay next time.
Nahlásit hodnocení
Scott J. Páry Australia, 25. července 2015
Large rooms for a small price in a great location

Great staff, great location, large rooms, clean, within walking distance of MTR, great price.
9,7
This was the fourth time I have stayed at 60 West and it again was great. I highly recommend this hotel. It is not the high end fancy type, but definately clean, well maintained, large rooms with a small kitchen type area. I cannot speak highly enough of this hotel.
Nahlásit hodnocení
Nesmie R. Skupiny Philippines, 3. července 2015
huge, clean, and furnished room

huge room, furnished, location
8,7
It was great.... love the bed and the room... staffs are polite and efficient
Nahlásit hodnocení
Ping F. Páry Hong Kong, 30. června 2015
speedy, efficient, comfortable, quiet

convenient transportation, good stores and restaurants, good tv
8,7
I gave a rating of 9 during my last visit. I was satisfied with the service provided by this hotel. My rating is still 9.I liked the internet service. The housekeeping facilities (laundry, kettle, ironing, oven) make a person feel at home.
Nahlásit hodnocení
Jay H. Páry United Kingdom, 20. června 2015
Excellent Facilities and Location

Location, Room size, Decor
8,3
Excellent facilities and cleanliness in the hotel. Good gym and front desk service. The rooms are tastefully decorated in a modern style and are spacious. The location is next to the Western Market and the Macau Ferry Terminal with many restaurants and cafes nearby.
Nahlásit hodnocení
Hin C. Jednotlivci Hong Kong, 15. června 2015
Great location by tram line

Located in the heart of Sheung Wan district. Value for money. Big room.
6,7
The hotel is conveniently located in the heart of Sheung Wan. The sound of trams running can be heard in the room I stayed, but it doesn't bother me at all. I enjoyed the stay at West. The staff team was helpful.
Nahlásit hodnocení
Sok C. Jednotlivci Portugal, 6. června 2015
good

good, convenience, clean
6
good and convenience, clean
Nahlásit hodnocení

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vybavení60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Recepce60 West Hotel Hong Kong - Recepce60 West Hotel Hong Kong - Recepce60 West Hotel Hong Kong - Vchod60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05