nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Koupelna 60 West Hotel Hong Kong - Koupelna 60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby
60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu 60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání 60 West Hotel Hong Kong - Apartmá 60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Vchod 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3191 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (3191)
Seřazeno podle:
Milan U. Páry Czech Republic, 4. září 2012
Příjemný hotel pro nenáročné cestovatele

Internet, poloha
8,7
Kvalitní hotel pro nenáročné cestovatele s mikrovlnkou na pokoji. Pokoje na Honk Kong dostatečně veliké. K metru je to pěšky 5-10 minut. Hotel je přímo na zastávce tramvaje.
Michal P. Jednotlivci Czech Republic, 13. února 2012
výborná poloha s novým zařízením

nové, čisté zařízení, bohatá výbava pokoje
9,3
skvělý personál, doporučuji - blízkost městské dopravy a bank, přitom jedna z klidnějších ulic města, příjemná atmosféra hotelového personálu, nové a čisté vybavení pokojů, účelně zařízené pokoje, bezprostřední blízkost centra města, v okolí výhodné možnosti stravování, výměny peněz, výběru peněz z bankomatů ATM, blízkost centrálního terminálu pro cesty na Macao, blízká stanice autobusů z a na letiště, v hotelu možnost vaření a praní.
Shopping Tip: rohová restaurace, vedle hotelu bankomaty ATM
Neal H. Obchodní cestující United States of America, 22. listopadu 2014
60 West

Clean, large room, quiet
8
Bret O. Jednotlivci United States of America, 21. listopadu 2014
A quick stop over

Staff
7,3
This was a quick stop over. I stayed at this hotel because of the location and relatively low price. I was upgraded to a larger room which was unnecessary because I was only by myself. The big room had 2 more twin beds and a small living room area. If I were here with a family this would've been a great option. Overall it was a good stay for me.
Hungwen C. Obchodní cestující Taiwan, 20. listopadu 2014
good

good
6
Julito J. Obchodní cestující Philippines, 20. listopadu 2014
Best in HK so far

location, staff, rooms
10
60 West Hotel is so far the best hotel in HK I have ever stayed in. Rooms are real big (in HK standard) and staff are accommodating. They answer your queries and do their best to help you in whichever they can. I would like to especially mention Mr. Kelvin for helping us through. Plus we had rented universal socket for free. I would definitely come back there with my family and would recommend this hotel to my friends!
Chen W. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 16. listopadu 2014
A decent and comfortable place to stay

Value for money, helpful staff, good location
7,3
This is my second time staying in 60 West. I am glad to see the stained sofa being replaced with synthetic leather sofa. This is much better because we can easily wipe it when it's dirty. They have also changed the bedroom slippers - the previous ones which too flimsy but the new ones are comfrotable. One other thing I like is its bed which is firm enough for me. There is also a Starbucks very nearby, making it a good place for us to have our coffee break. Overall, it was a pleasant stay :)
Ferry F. Páry Indonesia, 11. listopadu 2014
Clean and staff helpful

Clean, good service, comfort
8,7
Clean, comfortable, good service
Paul L. Obchodní cestující United States of America, 11. listopadu 2014
A Real Home Away From Home

Location, Roominess, Cleanliness
10
It was the third or fourth time we've stayed there. All times have been great, but this was the best. The room seemed larger and had all gthe conveniences we needed. They brought in an extra desk chair so we could both work at the desk on our computers. All the people that work there are super-friendly. Location is great. It is a 10 minute walk to the MTR, but we found we could walk to Central District or the ferries directly in under 20 minutes, saving MTR fees.
Samuel Y. Páry Australia, 9. listopadu 2014
Nice to stay

Location, cleaniness & friendly staff
7,7
Good & convenient location, friendly staff and cleanliness. The in-house coin laundry is very convenient, but hope that there are more machines. Fitness room is quite average, but is OK.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání60 West Hotel Hong Kong - Apartmá60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vchod60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3C08