nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Koupelna 60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu
60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání 60 West Hotel Hong Kong - Apartmá 60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Vchod 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Vybavení
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3282 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,1
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (3282)
Seřazeno podle:
Milan U. Páry Czech Republic, 4. září 2012
Příjemný hotel pro nenáročné cestovatele

Internet, poloha
8,7
Kvalitní hotel pro nenáročné cestovatele s mikrovlnkou na pokoji. Pokoje na Honk Kong dostatečně veliké. K metru je to pěšky 5-10 minut. Hotel je přímo na zastávce tramvaje.
Michal P. Jednotlivci Czech Republic, 13. února 2012
výborná poloha s novým zařízením

nové, čisté zařízení, bohatá výbava pokoje
9,3
skvělý personál, doporučuji - blízkost městské dopravy a bank, přitom jedna z klidnějších ulic města, příjemná atmosféra hotelového personálu, nové a čisté vybavení pokojů, účelně zařízené pokoje, bezprostřední blízkost centra města, v okolí výhodné možnosti stravování, výměny peněz, výběru peněz z bankomatů ATM, blízkost centrálního terminálu pro cesty na Macao, blízká stanice autobusů z a na letiště, v hotelu možnost vaření a praní.
Shopping Tip: rohová restaurace, vedle hotelu bankomaty ATM
Yoshihiro K. Páry Japan, 27. ledna 2015
Value for the location and short stay

Location, staff
7,7
We stayed there on the way to Thailand for one night stop over. Location is good for money as the central pier and station are walking distance. Staffs were friendly.
Michelle S. Páry Philippines, 20. ledna 2015
Holiday

good location, spacious and clean rooms, affordable
8
Very good
Wong Y. Páry Malaysia, 12. ledna 2015
good will return again

locate
9,7
Yiu C. Páry Hong Kong, 4. ledna 2015
60 West Hotel
6
OK
Edison S. Jednotlivci Malaysia, 4. ledna 2015
Location

Good Location and big room size
9
Friendly staff, Good deal for the room size at such prime location.
Greg W. Páry United States of America, 1. ledna 2015
Great value for a place to sleep.

Affordable price, Clean and fairly spacious rooms, Nice staff
6,7
60 West is a good no-frills place to stay if visiting Hong Kong as you'll spend most of your time outside exploring the city and shopping. The rooms are spacious and the price is affordable. The main issue is with the heating system as it would get pretty cold at night and despite setting the temperature dials to a reasonable temperature (24 Celsius), the actual air conditioner wouldn't turn on and produce any heat. In terms of location, other reviews mention getting to the hotel using the free airport express shuttle that drops off at Ibis. That's absolutely correct and a quick and convenient way to get to the hotel. We found we would also on occasion take the airport express shuttle if we found ourselves at the Central MTR as a free and convenient way back to the hotel. When going out to the city, it was easy and convenient to just catch any of the trams headed toward Sheung Wan or Central and then MTR to wherever you wanted to go. Walking to the MTR would take about 15 minutes so we generally would use the tram which is quick and cheap. For the hotel itself, no restaurant or dining available. The gym is super tiny and we never had time to use it. There was construction going on for a nearby new building when we stayed so we would wakeup around 8 each day to the sound at noise.
Chikara Y. Jednotlivci Japan, 30. prosince 2014
I will use again

Good location
7
Big room was woderful
Sum Y. Páry Hong Kong, 24. prosince 2014
Value for money

Big room, tidy and clean.
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání60 West Hotel Hong Kong - Apartmá60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vchod60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vybavení


AS-AGWEB-3A03