nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

60 West Hotel

60-64 Des Voeux Road West, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Vchod 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Vchod 60 West Hotel Hong Kong - Koupelna 60 West Hotel Hong Kong - Koupelna
60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu 60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání 60 West Hotel Hong Kong - Apartmá 60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání 60 West Hotel Hong Kong - Lobby 60 West Hotel Hong Kong - Lobby
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 60
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 3145 hodnocení

Poměr cena/kvalita
8,3
Poloha
7,7
Personál
8,2
Stav hotelu / čistota
8,1
Pokojový komfort/standard
8,0
Jídlo/stolování
6,0
Všechna hodnocení (3145)
Seřazeno podle:
Milan U. Páry Czech Republic, 4. září 2012
Příjemný hotel pro nenáročné cestovatele

Internet, poloha
8,7
Kvalitní hotel pro nenáročné cestovatele s mikrovlnkou na pokoji. Pokoje na Honk Kong dostatečně veliké. K metru je to pěšky 5-10 minut. Hotel je přímo na zastávce tramvaje.
Michal P. Jednotlivci Czech Republic, 13. února 2012
výborná poloha s novým zařízením

nové, čisté zařízení, bohatá výbava pokoje
9,3
skvělý personál, doporučuji - blízkost městské dopravy a bank, přitom jedna z klidnějších ulic města, příjemná atmosféra hotelového personálu, nové a čisté vybavení pokojů, účelně zařízené pokoje, bezprostřední blízkost centra města, v okolí výhodné možnosti stravování, výměny peněz, výběru peněz z bankomatů ATM, blízkost centrálního terminálu pro cesty na Macao, blízká stanice autobusů z a na letiště, v hotelu možnost vaření a praní.
Shopping Tip: rohová restaurace, vedle hotelu bankomaty ATM
Bruce T. Obchodní cestující Australia, 28. října 2014
Business in HK

Clean, quick check in, quick check out
7,7
Pleasant and comfortable
Yuen M. Skupiny Singapore, 27. října 2014
Spacious and comfortable

Comfortable rooms, Service, Cleanliness
8,3
We were pleasantly surprise at how spacious and clean the room was! Based on what we've heard about typical Hong Kong apartments, we were expecting a simple apartment furnished with the basics for our stay, but we got more than we expected. The beds were really comfortable and it was a lovely size for 4 of us! We were also not expecting the superb room service and daily cleaning of the room! Our only gripe is that it is some distance away from Sheung Wan MTR, and an even greater distance from Central. Be prepared to walk a lot if you're staying here. It was good exercise for us though. Aside from that, I'll definitely stay here again!
Mengna G. Páry China, 19. října 2014
Good experience in HK

The room is extraordinarily big compared with other HK hotel; clean; good location
9
Nice. It's suitable for couple
Tim M. Obchodní cestující United States of America, 17. října 2014
Good location good price

location, price, size of the room
7,7
Very nice stay, staff was helpful
Jie R. Obchodní cestující China, 16. října 2014
convinient hotel

service
8
it is ok for bussiness trip short stay
Hungson H. Jednotlivci Taiwan, 4. října 2014
Good value quality

spacious room, good location, friendly staff
8,7
Adrian L. Jednotlivci Singapore, 4. října 2014
Recommended

Location and value for money
7,7
The stay at the hotel was short but pleasent. The hotel is located in a centralised area, near to the night spots and most importantly the ferry terminal. It was just 500m away from the ferry terminal. The hotel staff was friendly and helpful as i checked in very late. Overall, I will recommend this hotel and would stay there again.
Adrian F. Obchodní cestující Romania, 30. září 2014
good location

location, centre of hong kong
8
Very nice hotel, clean, located in centre of hong kong island

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

60 West Hotel Hong Kong60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vchod60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Fitness prostory60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Vchod60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Koupelna60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Interiér hotelu60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání60 West Hotel Hong Kong - Apartmá60 West Hotel Hong Kong - Prostory pro setkávání60 West Hotel Hong Kong - Lobby60 West Hotel Hong Kong - Lobby


AS-AGWEB-3C06