Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Lobby 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Vyhlídka 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Fitness prostory 99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Okolí 99 Bonham Hong Kong - Vybavení 99 Bonham Hong Kong - Vybavení
99 Bonham Hong Kong - Lobby 99 Bonham Hong Kong - Vchod
Oblast: Hong Kong Střed / Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 84
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 880 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,6
Personál
8,2
Stav hotelu/čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,8
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (880)
Seřazeno podle:
Siripong S. Obchodní cestující Thailand, 24. srpna 2015
Clean, but the room is too small.

Clean, good reception, and safe.
6,3
Nahlásit hodnocení
Melissa P. Obchodní cestující Indonesia, 23. srpna 2015
A gem in the middle of Sheung Wan

Space, Room, Location
9,7
Nahlásit hodnocení
Rushabh S. Obchodní cestující India, 17. srpna 2015
Quite a good location

Location , rooms and bathrooms :)
8,7
Juat a minute walk to hk nightlife hub...
Nahlásit hodnocení
Lei K. Páry Portugal, 16. srpna 2015
Comfortable and convenient

good location of the hotel, it's clean and comfortable
8,7
Nahlásit hodnocení
Lim H. Páry Singapore, 11. srpna 2015
Modern comfortable hotel

Clean, stylish furnishing and good location
8,7
Excellent
Nahlásit hodnocení
Mervyn T. Páry Singapore, 8. srpna 2015
Overrated Hotel

Room size, proximity to MTR, close to local foods
5,7
We were abit disappointed with Bonham99, as it was highly rated. Firstly, our request for a shower stall instead of bath was not attentioned. On entering the room, they was rattling noise from the air-con and we were told not to increase the fan speed above low. Our daily bottles of mineral water were not replenished and face & hand towels were not replaced. We found the location surroundings unsavoury and pedestrian unfriendly. Also difficult to get taxis.
Nahlásit hodnocení
Noelle C. Obchodní cestující Portugal, 7. srpna 2015
Stylish hotel

Stylish clean spacious
8
It's a stylish boutique hotel with quite spacious area. Room is tidy and clean with dining table.
Nahlásit hodnocení
Ker S. Rodiny s malými dětmi Singapore, 3. srpna 2015
best hotel in sheung wan

location, room and attentive staffs
8
A five star boutique hotel! Location is very good, 2min walk to mtr. A short walking distance to ferry terminal. Would consider to stay there again for my next visit to HK.
Nahlásit hodnocení
Lynn C. Skupiny Indonesia, 21. července 2015
Need new refreshment everyday

Big room, kithen, laundry
7,7
It was nice place to stay after long travel.
Nahlásit hodnocení
Rachel K. Páry Singapore, 18. července 2015
Value for money

Loccitane bath gels , location and comfortable beds
7
Staff were friendly , room was clean
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Lobby99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Vyhlídka99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Fitness prostory99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu99 Bonham Hong Kong - Okolí99 Bonham Hong Kong - Vybavení99 Bonham Hong Kong - Vybavení99 Bonham Hong Kong - Lobby99 Bonham Hong Kong - Vchod


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B04