nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Vyhlídka 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Okolí 99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Fitness prostory 99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 84
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 677 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,5
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (677)
Seřazeno podle:
Augustine S. Páry Malaysia, 20. října 2014
spacious room and excellent shower

nice shower and good location plus friendly staff.
7
stayed for 2 nights. overall im impressd with their spacious room and used of quality shower products. it could be perfect if they have slightlt better pillows. i prefer not too soft pillows.
Paresh A. Obchodní cestující Australia, 19. října 2014
great for business

location, size and cleanliness
8,7
exceptional for a quick business trip, would suit a longer stay as well as it is a serviced apartment.
Nga B. Obchodní cestující Malaysia, 17. října 2014
Nice and Comfortable Stay

Convenient location, clean and comfortable room and nice staff
8,7
I like the place, it is very near to our office in Hong Kong.
Angelyn L. Obchodní cestující Singapore, 15. října 2014
Well maintained serviced apartment

Location, customer service, excellent water pressure
8,7
Well-maintained luxury serviced apartment with excellent customer service, best bed comforter and high water pressure.
Huang S. Obchodní cestující Taiwan, 14. října 2014
good loction

good room, good location, near MRT
9,3
Helen C. Páry United Kingdom, 13. října 2014
Good choice

Comfort, location,staff
9
We were recommended the hotel/apartment by a friend and we're very pleased with what we got. The staff were very helpful, the area buzzy and the rooms all we needed. We're returning in a fortnight
Ming C. Obchodní cestující Hong Kong, 7. října 2014
Location

Good
8
Tang Y. Obchodní cestující Hong Kong, 5. října 2014
Revisit, another good stay, will come back

Location, clean and convenient to Central
7,3
This is not the first time of staying. No change of the high standard of cleanliness, good service.
Chee W. Páry Malaysia, 5. října 2014
Good location and Comfortable Room

Good location, nicely designed and comfortable room, value for money
7
Overall stay if good and comfortable
Grace P. Skupiny Singapore, 5. října 2014
Enjoyed my stay there

Service, location, room area.
9,3
Location was great. 3 mins walk to sheung wan mtr or 10 mins to central. Food easily reached. Service was good, staff were polite and patient. Room was spacious and comfortable.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu99 Bonham Hong Kong - Vyhlídka99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Okolí99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu99 Bonham Hong Kong - Fitness prostory99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B08