nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

99 Bonham

99 Bonham Strand, Sheung Wan, Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Vyhlídka 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Apartmá 99 Bonham Hong Kong - Okolí 99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu 99 Bonham Hong Kong - Fitness prostory 99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu
Oblast: Hong Kong Střed/Oblast Sheung Wan Počet pokojů: 84
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

8,0

na základě 564 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
8,5
Personál
8,1
Stav hotelu / čistota
8,8
Pokojový komfort/standard
8,7
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (564)
Seřazeno podle:
Kanittha P. Skupiny Thailand, 20. července 2014
Self service apartment

location, airport express, L'occitane
5
bad smell but good space
Páry 20. července 2014
nice location, clean room, hightech Amenities

location
6,7
Rafael R. Obchodní cestující Germany, 18. července 2014
Great Value for money!

Large room, good price, clean!
8
Darren A. Skupiny United Kingdom, 13. července 2014
Pleasant

Price, staff, cleanliness
9
Tania J. Obchodní cestující Germany, 11. července 2014
Incredible value for money.

Contemporary design, room size and perfect location!
8,3
My suite was just perfect, luxurious contemporary design, comfortable bed, large room size for Hong Kong, kitchenette. I will definitely come back!
Ian L. Obchodní cestující New Zealand, 10. července 2014
Stay regularly and nothings changed, still great

Location, presentation & cost
7,7
Met all expectations, perfect for my needs.
Yu J. Skupiny Australia, 10. července 2014
Great value, good location, comfortable room

Good size of the room in Hong Kong island. Comfortable bed, easy access to public transport
8,3
Good value, it is the hotel that makes you feel coming back again. Room with Comfortable bed and big glass window
King Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 7. července 2014
CLEAN HOTEL

clean room, good location, next to mtr station
7,7
Chi S. Páry Macau, 6. července 2014
Nice stay with good conditions of room

Room conditions, TV channels, Bathroom amenities
8
The period of time for check-in is acceptable but staff was not attentive enough, seems like the Front Desk agent didn't put on make up and looks tired. She should inform me about the WIFI password instead of waiting for me to ask about it. The Housekeeping staff that I met on floor is nice, actively provide assistance. The room is spacious, clean and love the layout of the room. I requested Suite A since it has bathtub. Bed is comfortable, just the pillows are low/soft to me. The bathroom amenities are superb! Great brand, refreshing smell! There is HBO, ChannelV, Cinemax channels for in-room TV. The male Front Desk Agent during my check-out was very friendly, proactive to offer assistance and great smile.
Glenn D. Skupiny Australia, 28. června 2014
Comfortable. Great size room. Great location.

Close to everything. Room size. Room comfort and layout.
8,3
Very good. I have stayed twice and would recommend it to friends.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

99 Bonham Hong Kong99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu99 Bonham Hong Kong - Vyhlídka99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Apartmá99 Bonham Hong Kong - Okolí99 Bonham Hong Kong - Interiér hotelu99 Bonham Hong Kong - Fitness prostory99 Bonham Hong Kong - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3B02