Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Abian Kokoro Hotel

Jalan. Cemara beach No. 9, Sanur, Bali, Indonésie (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty Abian Kokoro Hotel Bali - Koupelna Abian Kokoro Hotel Bali - Jídlo a nápoje Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurace Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurace Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurace Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurace Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty Abian Kokoro Hotel Bali - Exteriér hotelu Abian Kokoro Hotel Bali - Restaurace Abian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty
Oblast: Sanur Počet pokojů: 3
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,4

na základě 309 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
7,6
Personál
7,7
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,4
Jídlo/stolování
7,1
Všechna hodnocení (309)
Seřazeno podle:
Petr B. Páry Czech Republic, 4. června 2013
pohodovy hotel , blizko plaze,

restaurace, dostupnost plaze
8,3
skvely cenove polozeny hotel tak 200 metru od plaze,dobre snidane moznost di dag i japonske menu na snidani, kola zdarma,
Karl L. Páry Sweden, 19. března 2015
just one night stay

clean, friendly, relaxing
8,7
we just stayed here for one night. When we came the hotel have misplaced our booking, so we got upgraded :) good and close to some restaurant and bars in the aria, good for just a transit hotel for the boats in Sanur.
Laurie C. Jednotlivci Australia, 16. března 2015
good value for sanur

location staff and fast consistent wifi
6,3
On the whole good.well positioned.staff were helpful and friendly and the breakfast was very good for this standard of hotel.
Deirdre W. Páry Canada, 14. března 2015
Older motel close to the beach

Location, cleanliness, breakfast selection.
7,7
Laurie C. Jednotlivci Australia, 27. února 2015
Well located

Location,value,facilities
6,3
I thought it was good value for money and located close to the beach and all amenities.rooms were spacious and clean and the balconies were pleasant to sit out on and watch the sun rise.good value for money
Laurie C. Jednotlivci Australia, 26. února 2015
Good location near beach

Location staff breakfast
6,3
I thought it was good value well located to the beach and all amenities.the staff were helpful and welcoming and the breakfast variety was also good.
Adiyoso A. Obchodní cestující Indonesia, 30. ledna 2015
Strategic Location, nice breakfast and clean

Cheap for nice location
8
Tight sleep
Nataliya L. Skupiny Ukraine, 29. ledna 2015
Very nise

I like to stay in hotell
9,3
Nise
Anthony M. Páry Australia, 18. ledna 2015
value

breakfast ...clean friendly
9
good
Robert S. Páry United States of America, 3. ledna 2015
peaceful

24hr reception staff with safe boxes behind the counter, hot shower, new a/c units, quiet at night, mini marts and cafes 2min walking
6,3
Good place to sleep in out of the chaos of downtown Sanur

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Abian Kokoro Hotel BaliAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hostyAbian Kokoro Hotel Bali - KoupelnaAbian Kokoro Hotel Bali - Jídlo a nápojeAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hostyAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hostyAbian Kokoro Hotel Bali - RestauraceAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hostyAbian Kokoro Hotel Bali - RestauraceAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hostyAbian Kokoro Hotel Bali - RestauraceAbian Kokoro Hotel Bali - RestauraceAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hostyAbian Kokoro Hotel Bali - Exteriér hoteluAbian Kokoro Hotel Bali - RestauraceAbian Kokoro Hotel Bali - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06