Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Abion Spreebogen Waterside Hotel

Alt Moabit 99, Tiergarten, Berlín, Německo 10559 (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Dříve : ABION
Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hosty Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hotelu Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hotelu Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Vchod Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hotelu Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Lobby Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Lobby Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Fitness prostory Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkávání Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hotelu Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace
Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Vyhlídka Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hotelu Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hotelu Abion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Restaurace
Oblast: Tiergarten Počet pokojů: 224
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,1

na základě 87 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,9
Poloha
8,1
Personál
8,1
Stav hotelu/čistota
8,5
Pokojový komfort/standard
8,2
Jídlo/stolování
7,6
Všechna hodnocení (87)
Seřazeno podle:
Sodov O. Jednotlivci Mongolia, 7. června 2015
nothing

nothing
7
rdtfyghuij jk ygohuoijkp uuih ojkpl ghuioj ko uhpoijk
Nahlásit hodnocení
Li Y. Jednotlivci Taiwan, 6. září 2014
perfect!

nice view near the spree river, great atmosphere both at day and night, excellent location near the public transportation, central station, and attractions
9,3
wonderful experience and will come back again
Nahlásit hodnocení
Ho C. Skupiny Hong Kong, 9. srpna 2014
Good Environment

Good Environment, Good staffs, Location near metro stations
7,7
Everything quite good, but wifi signals very weak at room.
Nahlásit hodnocení
Law C. Skupiny Hong Kong, 8. srpna 2014
Excellent service! and nice comfortable room

Staff performance , nice room, location
9
Very clean adn nice room. Staff are very nice. The only problem is the wifi doesnt work at room, and also bad in lobby.
Nahlásit hodnocení
Yin T. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 12. července 2014
Totally love it!

location, good room size, river view
9,3
totally love this river view room!! River cruise reach our hotel too!! Will come back for sure!!
Nahlásit hodnocení
Yi Z. Obchodní cestující China, 2. května 2014
Great

service,breakfast,bed
10
Nice experience
Nahlásit hodnocení
Paul S. Jednotlivci United States of America, 17. března 2014
Beautiful water views

views of water from room, easy access from airport and walking distance to central railway station.
10
Had a restful and pleasant stay, very quiet room with fantastic views of the Spree River. Highly recommended.
Nahlásit hodnocení
Padraic S. Obchodní cestující Philippines, 27. prosince 2013
I did nto relal ylike the hotel

it was way too far from the train station
2
it wasnt really convinient for me and the maps used to locate it was not easy at all
Nahlásit hodnocení
Wei S. Páry China, 29. července 2013
A QUIET HOTEL

QUIET,CLEAN, FREE INTERNET
5
I was staying in the hotel just for one night. The aircon was not working and it was very hot and humid.The hotel staff changed the room for us, the air con for the whole hotel was not working properly. And hotel is old and really needs to be renovated. The rooms are clean and comfortable otherwise. Especially there is a complimentary internet, which helps.
Nahlásit hodnocení
Chun N. Páry Hong Kong, 28. července 2013
A little bit far away from the main train station.

Good Bed and Environment. Good breakfast
7,3
It was about 37 degree celsius when I entered this Hotel. I ask the helpdesk is there any air condition in my room (my room is the riverside room) and they say yes. Finally I get there and the air condition is out of order. The room is too hot and I get back to help desk to change the room. They say the riverside room with functioning air condition is all occupied. Finally I got the basic room. Everything is okay and I get an extra breakfast for compensation. I am upset that the helpdesk obvious know my room's air condition is not working and still put me in even it is 37 degree hot.
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Abion Spreebogen Waterside Hotel BerlínAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - VchodAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - LobbyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - LobbyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Fitness prostoryAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - VyhlídkaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - KoupelnaAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Prostory pro setkáváníAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - RestauraceAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Interiér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Exteriér hoteluAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Pokoj pro hostyAbion Spreebogen Waterside Hotel Berlín - Fitness prostory


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3B01