nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 3526 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,6
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3526)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Hoi S. Páry China, 1. března 2015
The only advantage is it's location and price

only one! Location
5
The only advantage is it's location and price. The reception who checked me in was not nice, even rude! She always challenge her guest.
Kai M. Jednotlivci Hong Kong, 25. února 2015
Noise problem

good location, clean
5,3
Paulo W. Obchodní cestující Brazil, 24. února 2015
location, friendly staff

Location, Location, Staff
5,3
The location is great: in the heart of Kowloon, TST, surrounded by restaurants, all sort of shoppings and convenience stores. The MTR station is just a short walk away. The hotel, however, offers very limited services: internet only available in the reception floor or business room. The rooms are very small and the beds are small. I'm just 1.7m tall and I could almost not completely stretch myself. If you're taller then 1.7m, pls do not try this hotel.
We K. Jednotlivci Singapore, 14. února 2015
cheapest decent hotel in TST

price , that's it.
6
Just a room to sleep. Walls are thin, can heard the room next was couple making noise at late night.
Graeme B. Páry United Kingdom, 13. února 2015
Ace is Ace

Location, Price, Clean
8
Very efficient and smooth as always - most times if I can I stay here. Rarely do other hotels match the price, location, and cleanliness.
Yoong C. Jednotlivci Singapore, 12. února 2015
Central location on a hilltop

Central location, value for money, no fuss, no frills
7,7
Excellent stay
Sin L. Jednotlivci Hong Kong, 8. února 2015
climb hill b4 reach hotel. No hairdryer n heating

the receptionists were helpful.
4,3
Recommend to those who are strong n travel light. If you plan to departure via Airport Express Train Kowloon Station, no taxi is willing to pick up you at the hotel due to short distance. You need to walk down the hill with luggage.
Lucias K. Jednotlivci Singapore, 8. února 2015
Lesser hotel

Quiet place, but not really considered a hotel
4
For the name it states, I don't really consider it a hotel. It's more a hostel to be considered as a hotel. Wouldn't go back if I was looking for a hotel type.
Ying S. Jednotlivci Hong Kong, 7. února 2015
Convenient, tidy, price

Convenient, tidy, price
7,7

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A03