nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 3222 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,7
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3222)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Shin J. Obchodní cestující South Korea, 14. října 2014
Value for Money

Price, TST Location, quite location
4,3
just wifi used lobby, room can't connect line. Quite location. nice staff.
Nitin G. Obchodní cestující India, 7. října 2014
good stay

overall , there is no complain about this hotel
8
can stay next time
Mei Y. Jednotlivci China, 5. října 2014
Acesite Knutsford Hotel
5
ok
Lou P. Jednotlivci Australia, 4. října 2014
Adequate accommodation

Basic samll room with adequate ensuite
7
Mirian J. Jednotlivci Philippines, 28. září 2014
nice room

proximity to other establishments, nice room, clean towels
7,7
staying was okay. i wanted to stay longer but the receptionist said to book at agoda again because the hotel is fully booked if booking will be done at the reception. but if booking will be done thru agoda, there are still available. just a little weird. but i'd like to stay for a couple of days had there been available rooms.
Sebastian M. Obchodní cestující Chile, 27. září 2014
Nice Hotel

location
7,7
This hotel is very crazy. At the beginning I didn’t have any good hope for this hotel, is cheap and a little far located, but when arrive see was very good. Air condition is good, room small but is just for sleep, location finally was very good, and near all. The only problem don’t have internet, only in lobby. But anyway, price location is good. Recommended when traveling on a budget
Josephine S. Obchodní cestující Canada, 26. září 2014
Budget hotel - this is the best.

location, price, service
9
Very good. N time to return her for my b trip in HK. 100% for sure will come bk.
Cheng Y. Jednotlivci Malaysia, 23. září 2014
Clean, small but adequate, good location

Clean room, good location and friendly staff
6
Generally good. Wish someone had replied my message when I informed early check in. No room was available. Small room but can't expect much in HK. Prime location to MTR, pubs and food.
Ping Y. Obchodní cestující Malaysia, 22. září 2014
excellent

good location, price reasonable, convenience
9,3
good

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C06