Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

Rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Recepce Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Půdorysy Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 3756 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3756)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Nahlásit hodnocení
Leksan T. Obchodní cestující Malaysia, 27. srpna 2015
location

clenliness, comfort and value for money
6,7
Great
Nahlásit hodnocení
Hing F. Skupiny China, 18. srpna 2015
very good, nice view, nice dinning

very good, nice view, nice dinning
10
Nahlásit hodnocení
Claudia T. Jednotlivci United Kingdom, 12. srpna 2015
Fantastic stay

Great use of space. Very clean. Centrally located.
10
I felt very comfortable and safe when walking around the area as there are many tourists and I was not far from Tsim Sha Tsui station and East Tsim Sha Tsui station. The only thing that bothered me was the extra 500 dollars I was asked to pay as a deposit which I was unaware of. Perhaps I failed to read the email properly. But luckily that was paid back once the hotel was certain that the room was clean when I checked out. The room itself was very clean and comfortable. The pillow was a little uncomfortable but I think that's down to personal preference. Overall really good stay especially for a solo traveller. Beware of the hill if you have heavy luggage.
Nahlásit hodnocení
Phoomphat K. Jednotlivci Thailand, 31. července 2015
Single room

Nice room,clean,free wifi
8,3
Good
Nahlásit hodnocení
Michael O. Obchodní cestující Philippines, 25. července 2015
Great experience!

Size of room, bathroom, staff
8,7
Great experienced, well kept cleaned room and staff friendly...
Nahlásit hodnocení
Ting S. Jednotlivci Hong Kong, 23. července 2015
Nice, clean and good value

Nice, clean and good value
6
Nahlásit hodnocení
Jintae H. Obchodní cestující South Korea, 19. července 2015
so so

place. korean street. small hotel
4
Nahlásit hodnocení
Chi H. Páry Hong Kong, 15. července 2015
Good Hotel

comfortable, convenient
6,3
Nahlásit hodnocení
Atthita K. Jednotlivci Thailand, 10. července 2015
I love this hotel

near by shopping center, transportation,sightseeing
9
near by shopping center, transportation,sightseeing
Nahlásit hodnocení

Rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RecepceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PůdorysyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05