nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna
Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 3621 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,7
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3621)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Wu S. Obchodní cestující China, 4. května 2015
Comfortable

Food; Transportation and close my working area
7,7
Comfortable
Chas D. Jednotlivci United States of America, 2. května 2015
A great stay!

Price, location, cleanliness
7,7
This is a great little hotel for short trip to Hong Kong. The price is excellent for the area and the rooms are nice and clean. It is a bit off of Nathan Road so you will have a walk. I'd say 5 minutes give or take. No wifi in room is probably the biggest issue. They do have it on the lobby floor though. All in all a good place to stay though.
Michael M. Páry Australia, 29. dubna 2015
good value for money

price, location, cleanliness
7,3
Rooms small but always clean. Good location not far off Nathan road. Plenty of cafes and bars about, a 7 eleven and Wellcome too.
Ting S. Jednotlivci Hong Kong, 26. dubna 2015
Good value

Clean, quite and good value
6
Front desk people is not so helpful!
Alan C. Obchodní cestující Hong Kong, 20. dubna 2015
Great value for a great location budget hotel

Good value, good location and good comfort!
8,7
I'll stayed at this hotel for a few times and still the rooms are clean with great location, this is one of my best option to stay for a short vocation in Hong Kong.
Niroot M. Obchodní cestující Thailand, 17. dubna 2015
Worth to pay, queit,

Clean, not so expensive, quiet
6,7
It so ok for stay,
Tan E. Páry Singapore, 16. dubna 2015
Clean & comfort but the room is small

Clean,small,and the location is far from main road
7
Good
Alan W. Obchodní cestující Canada, 15. dubna 2015
Clear and decent

Clear sheets and towels
7,7
Comfortable stay Except the walk up hill I would recommend this hotel
Wai H. Obchodní cestující Hong Kong, 11. dubna 2015
Would recommend for solo / business traveler

Small but clean, friendly staff, exceeded my expectations
9
Small but clean, friendly staff, exceeded my expectations

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti


AS-AGWEB-3A06