nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 3089 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,7
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3089)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Ke J. Obchodní cestující Hong Kong, 25. srpna 2014
Reasonable price and nice location

Price, location, staff
7,7
Kwanchanok N. Jednotlivci Thailand, 24. srpna 2014
Clean and not expensive

Clean,Cheap,good location
7,7
Graeme B. Jednotlivci United Kingdom, 20. srpna 2014
Is Acesite Ace?

Value or money, location, and quick check-in/out
7
Generally, fine. A little disappointed that they did not supply soap. When I asked I was given one and also an extra pillow. So no problem just again disappointed that they warned me if I wanted more I would need to pay extra. Also no wifi in the room. I will stay again though - price and location.
Dailue C. Obchodní cestující China, 20. srpna 2014
Value for money

Clean, tidy and convenient
7,7
Comfort
Ebrahim G. Obchodní cestující South Africa, 18. srpna 2014
perfect budget hotel

POOL ROOM LAYOUT TIDY
8,3
was great , good staff , awesome pool , will definitely be back
Khuat L. Obchodní cestující Malaysia, 13. srpna 2014
tsim sha tsui location, small but comfortable

tsim sha tsui location, small comfortable and value
7,7
good tsim sha tsui location, near tst pedestrian bar street, very lively area, small rooms, clean but comfortable and good value. Besides small rooms acceptable for Hong Kong standards, good amenities but sad to not that body lotion will not be provided in the future. This should be re-considered by the hotel. Staff check in was efficient and courteous. overall a good experience.
Kwok K. Jednotlivci China, 9. srpna 2014
clean and tidy

clean, service and location
6,3
Ting K. Obchodní cestující Taiwan, 8. srpna 2014
good location. quiet place but near downtown.

room is small but clean.
5,7
Wai K. Páry Hong Kong, 7. srpna 2014
Good located and bad servcie

Room rate, location, clean
5
that is competitive room rate at the 3 stars hotel in TST. The room is clean and comfortable but too small. also, there have some tussle on the ceiling smoke device by the previous customer and all towel is broken

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A04