nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 3102 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,7
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3102)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Jessica M. Skupiny Malaysia, 31. srpna 2014
Good overall

Nice comfy bed and necessities provided. Friendly staff.
7
Quite satisfactory but wifi is not available within the room (only at the lobby) and no iron. Bathroom is quite sexy lol.
Yam T. Jednotlivci Singapore, 31. srpna 2014
No internet

1. Got great price through agoda 2. Clean 3. Fast check in/out
7,3
Cons: Agoda website stated complimentary LAN connection but hotel don't provide that…Agoda should update. Wifi only available at lobby and password the staff won't tell you…they will keyin for you instead...doesn't feel good. Only 4 local TV channels Hair dryer given only when request Pro: Good water pressure Clean Located up slope but you can walk through Knusford terrace to avoid most of the slope. Walk through Mirama mall second floor…a door at Indian kebab shop will connect you to it. Airport express shuttle bus stop just at the corner after down the slope Wellcome(local supermarket) within 5 min walking distance A lot of 24hrs eatery nearby Airport bus A21 stops in front of Mirama mall and many other buses as well.
Ka Y. Páry Hong Kong, 26. srpna 2014
No wifi, clean room, small swimming pool

clean room, enough space in the bathroom, good location
7,7
the double bed is made by two single beds together, cant believe that! No wifi. Room are clean and enough space. Cleaners talked loudly when they cleaning up the next room in the morning, its really disturb and make everyone awake.
Alexander G. Jednotlivci Israel, 26. srpna 2014
good hotel in good location

very clean, frendly staff, quick elevator, nice place
9
Very good stay in hotel, rooms not so small, good shower, price is ok for this location no wi fi in the rooms, lan only
Ke J. Obchodní cestující Hong Kong, 25. srpna 2014
Reasonable price and nice location

Price, location, staff
7,7
Kwanchanok N. Jednotlivci Thailand, 24. srpna 2014
Clean and not expensive

Clean,Cheap,good location
7,7
Poh Y. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 22. srpna 2014
Average

-
4
Very far away from MTR, 20 mins to MRT. There is restaurant nearby, SUPERMARKET as well. Took a bit of time to find the hotel as it is located on top of a hill on a dead end street(a steep and long climb). Locals are not familiar w it either. That is not easy at all considering you have to pull with you your luggage. It take me a hard time for me to carry my heavy luggage up the hill. Cab drivers are not willing to bring you to the hotel's doorstep as roads leading to the HOTEL ARE quite narrow. The room is small,aircon noisy, bed was hard, No internet in room, Overall not satisfied.
Graeme B. Jednotlivci United Kingdom, 20. srpna 2014
Is Acesite Ace?

Value or money, location, and quick check-in/out
7
Generally, fine. A little disappointed that they did not supply soap. When I asked I was given one and also an extra pillow. So no problem just again disappointed that they warned me if I wanted more I would need to pay extra. Also no wifi in the room. I will stay again though - price and location.
Dailue C. Obchodní cestující China, 20. srpna 2014
Value for money

Clean, tidy and convenient
7,7
Comfort

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3C07