Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Lobby Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti
Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Recepce Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 3656 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,6
Personál
6,8
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3656)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Soo H. Jednotlivci Malaysia, 21. května 2015
value for money

cleanliness, service delivery, newly renovated
6
Nitin G. Obchodní cestující India, 14. května 2015
good stay

clean , comfort , location
7,3
nice to stay there
We K. Obchodní cestující Singapore, 6. května 2015
A decent hotel in TST area.

If price is below 500, then it is worth to stay.
7
Hoi M. Páry Hong Kong, 5. května 2015
good

good
6
Good
Wu S. Obchodní cestující China, 4. května 2015
Comfortable

Food; Transportation and close my working area
7,7
Comfortable
Chas D. Jednotlivci United States of America, 2. května 2015
A great stay!

Price, location, cleanliness
7,7
This is a great little hotel for short trip to Hong Kong. The price is excellent for the area and the rooms are nice and clean. It is a bit off of Nathan Road so you will have a walk. I'd say 5 minutes give or take. No wifi in room is probably the biggest issue. They do have it on the lobby floor though. All in all a good place to stay though.
Shin J. Obchodní cestující South Korea, 30. dubna 2015
Value for Money Hotel

kimbery road, korea food, price
8
2 times visited same hotel. First time, do not used wifi is only lobby. now, change system, but weak and often down. A21 bus go to No.11 station from Air port to hotel. Near so many korea food restaurant and Hong Kong local food shop.
Maggie T. Páry Hong Kong, 29. dubna 2015
Noisy and worn out motel

location
4,3
Can't sleep at all. 4 rooms on the same floor, two of them keep yelling, one of them keeps going in and out from their room all night long. I have no idea am I staying in a 'love hotel' or a 3 star hotel!
Michael M. Páry Australia, 29. dubna 2015
good value for money

price, location, cleanliness
7,3
Rooms small but always clean. Good location not far off Nathan road. Plenty of cafes and bars about, a 7 eleven and Wellcome too.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RecepceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum


AS-AGWEB-3A02