nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 3325 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,7
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3325)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Michael M. Páry Australia, 26. listopadu 2014
good value for money

price, location, cleanliness
7
good value for money. rooms very small but clean and well serviced. tea making facilities, fridge. close to nathan road and bus to airport. lots of eateries close by.
Maice K. Obchodní cestující Hong Kong, 22. listopadu 2014
Good location

Good location, quiet, convenient
6,7
Pretty good so far
Juvilyn C. Páry Philippines, 21. listopadu 2014
Affordable and Good location

Reasonable price, clean, praceful
8
Very nice. I am traveler with my fiancé and so far this is the best and reasonable hotel that we ever had. Great job! We will surely come back here. Keep it up!!!
Shian C. Jednotlivci Malaysia, 21. listopadu 2014
Normal price, Clean room and Normal Location

Normal price, Clean room and Normal Location
5
Magali M. Jednotlivci Mauritius, 21. listopadu 2014
SMALL bed, no wifi in room, checkout 12:59 latest

price, pool,toilets
4,7
No wifi in room, latest checkout 12:59 or they keep 100hkd of your deposit. You can hear all the corridor noises. Head and feet touching the borders of the bed, had to sleep in diagonal. I was in a single room, no water inside, no coffee, only tea.to watch tv, sit on stool without backrest in the bathroom.
Xia L. Jednotlivci China, 19. listopadu 2014
Clean and convenient

Clean, Cheap and convenient
8
It is large enough for a solo traveler. It is clean and quiet.
Brian B. Jednotlivci Australia, 17. listopadu 2014
HK KNUTS

Staff. Location. Nearby Restaurant-Viet House
8
Very good
Julius G. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 17. listopadu 2014
Given the price, it is a decent place to stay.

Cheap, location and serenity.
5
We had a bad experience. During our last day, the Room Service staff did not provide floor towel and yet upon check-out we confronted of the missing towel. Anyway, it was settled and our deposit was returned.
Marguerite W. Páry Canada, 15. listopadu 2014
Basic clean hotel in very convenient location

proximity to metro, AC worked very well , recently renovated bathroom
8,3
This small hotel is located very conveniently to the Metro, just several blocks away. We travelled all over Kowloon and Hong Kong Island using public transit so we were very happy with the location. The Hotel was clean, well lit, and very quiet at night. We had a kettle to make tea or coffee and a mini Refrigerator, a business center, lobby with free WiFi and a small clean swimming pool. Money exchange, restaurants, supermarkets are all just 5 -10 min walk. The steep hill was not a disadvantage for us my hubby is 72 and managed very well! Staff were very accommodating and helpful. If u return to airport from hotel get them to book for u the rate is only $200 HK and no extra fee for baggage. We would stay here again.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B01