Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,9

na základě 3921 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,2
Poloha
7,6
Personál
6,8
Stav hotelu/čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3921)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Nahlásit hodnocení
Steven O. Jednotlivci Malaysia, 20. ledna 2016
Good location and room clean

The room is clean. Service were good from the staff. The hotel is near all the shopping area i.e Temple Street, Ladies Market, Tsim Tsa Tsui, etc. walking distant to subway too.
9,3
Room is clean and sufficient for a single traveler. Swimming pool was closed during the stay. Hotel location is great and convenient. A lot of restaurants and bars surrounding.
Nahlásit hodnocení
Ailene L. Skupiny Philippines, 18. ledna 2016
Nice location

Place, value for money, clean, nice staffs
8
Good
Nahlásit hodnocení
Charles P. Obchodní cestující United States of America, 14. ledna 2016
No Internet in rooms -period

Nice creative interior decor. Very nice.
7,7
The internet I had no internet also.It did not work in the other rooms. Other guests had the same problem. Do not book here if you need WIFI connections. I had to get out of bed and get dressed to make contact with colleagues in other countries via internet in lobby.
Nahlásit hodnocení
Cheuk L. Páry China, 4. ledna 2016
Acesite Knutsford Hotel
3,3
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.
Nahlásit hodnocení
Caitriona H. Jednotlivci United Kingdom, 26. prosince 2015
A place to lay your head

Very clean, near Knutsford Terrace and a variety of shopping near by.
6
One of the smallest hotel rooms I have ever seen.
Nahlásit hodnocení
Sing S. Páry Malaysia, 21. prosince 2015
slope climbing

locations,eatery everywhere
5,3
Nahlásit hodnocení
Carl H. Páry Norway, 18. prosince 2015
Value for money, a pleasant stay.

Price, location, quality of rooms
8,3
A small hotell tucked away in a quiet back street. 4 min walk from the airport shuttle buss. Located with endless opportunities for dining, bars shopping and several MTR lines close by. I found the room lagres and well maintained the cleaning excellent and the front desk help out with requests. I will consider it when I com back if the price stays the same.
Nahlásit hodnocení
Nok M. Jednotlivci China, 17. prosince 2015
convenience

location, price and clean
7,3
good
Nahlásit hodnocení
Varahenage P. Jednotlivci United Kingdom, 14. prosince 2015
good location

location, location , location
6,7
comfortable
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - LobbyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RecepceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - PůdorysyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hostyAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C05