nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Acesite Knutsford Hotel

No. 8 Observatory Court, Tsim Sha Tsui, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Bazén Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/lounge Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Restaurace Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrum Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Koupelna Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Vchod Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hotelu Acesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Oblast: Tsim Sha Tsui Počet pokojů: 28

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Příjemné

6,8

na základě 3159 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,1
Poloha
7,7
Personál
6,7
Stav hotelu / čistota
7,1
Pokojový komfort/standard
6,8
Jídlo/stolování
5,7
Všechna hodnocení (3159)
Seřazeno podle:
Radek V. Rodiny se staršími dětmi Czech Republic, 28. února 2013
Hrozný hotel a ještě horší personál

žádné
3,7
Hotel,ač je poměrně blízko centra, je v kopci a musíte jít docela daleko na hlavní ulici Tsim Sha Tsui.Dlouho jsme ho hledali a ani místní ho moc neznají.Jinak pokoje jsou zašlé,špinavé a absolutně neodpovídají hvězdičkám hotelu.Všude na vás koukají dráty od zrušených přípojek a zásuvek, vše je ošuntělé, opotřebované a na koberec jsme se báli šlápnou bez bot,jak byl flekatý a špinavý.Jediné pozitivum byla sprcha a Wc, to bylo nejčistější. Pro recepční jsme byli jen otravný hmyz, který nám podal klíče a vzal kreditní kartu.Za ty peníze vyberete v Hong Kongu daleko lepší ubytování.
Ashok B. Jednotlivci Hong Kong, 16. září 2014
Clean n tidy

Cleanliness, location , excellent staff
10
Wonderful stay ... I always at this hotel
Leo S. Obchodní cestující Switzerland, 16. září 2014
Nice and quiet location but hard to access

Location and anbience
6,3
Great stay, expect no taxi will get you and your luggage.
Alan C. Jednotlivci Hong Kong, 10. září 2014
Great Hotel

Good location, clean and fair price
7,7
The room is absolutely clean with no doubt and located in a great place at TST, close to subway and convinence shop. I stayed at this hotel for number of times but however I have to say the double bed which is not a proper double bed with two single bed combined together made it into one, I found it pity where I couldn't sleep well with the middle frame edge.
Graeme B. Jednotlivci United Kingdom, 7. září 2014
Is Acesite Ace?

Price, Location, Quiet
7,3
Positive, quick checkout, clean. Excellent price for that week. All round good value. I will look first at this hotel again in future as it meets my needs. Negative is no wifi in the room and basically no TV channel choices.
Khuat L. Obchodní cestující Malaysia, 4. září 2014
tst location, clean, good staff but small room

tst location, good staff and clean
7,7
location central for tsin sha tsui lan kwai fong bar street, about 15 mins walk from tst mtr station which was steep with large luggage. good staff that were attentive and cleanliness against very small single room only for sleeping. air con is not split type which was noisy and also recently body lotion amenity was discontinued. overall value is good for short stay on business only.
Jarunpat W. Obchodní cestující Thailand, 4. září 2014
good and safe

lacation price room good
8
Leksan T. Obchodní cestující Malaysia, 4. září 2014
location

value
8
Great
Cheng B. Jednotlivci Hong Kong, 3. září 2014
most convenient, clean and reasonable price

most convenient, clean and reasonable price
6,7
so far so good
Xie R. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 31. srpna 2014
good
8
Tento zákazník pouze ohodnotil hotel a neuvedl žádné poznámky.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Acesite Knutsford Hotel Hong KongAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - BazénAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pub/loungeAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - RestauraceAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Obchodní centrumAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - KoupelnaAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - VchodAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Interiér hoteluAcesite Knutsford Hotel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3B01