Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof

Platz vor dem Neuen Tor 6, Mitte, Berlín, Německo 10115

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Skvělé

8,7

na základě 297 hodnocení

1 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
8,8
Poloha
8,6
Personál
9,0
Stav hotelu/čistota
9,3
Pokojový komfort/standard
9,1
Jídlo/stolování
7,5
Všechna hodnocení (297)
Seřazeno podle:
Daniel C. Rodiny s malými dětmi Czech Republic, 4. července 2014
Dobrá volba pro rodinu s dětmi

oddělená ložnice, velkorysý obývák s kuchyní, dobrá poloha
8,7
Velmi příjemný krátký pobyt Díky uspořádání s oddělenou ložnicí a obývákem s kuchyňským koutem ideální pro rodiny s dětmi, které mohou v klidu jít spát. Ráno si pak uděláte snídani dle libosti vašich ratolestí a můžete vyrazit Naproti přes ulici restaurace s velice milou obsluhou a zahrádkou Jediné mínus - parkování jen v garáži, za 18€ na den
Nahlásit hodnocení
Jennifer G. Páry Australia, 22. prosince 2015
Everything you need fir a great trip

Service- the reception staff are friendly and helpful. Great facilities in the rooms. Comfortable foyer to relax in.
9,3
I really enjoyed our one night stay . The only thing that u would change is to have free wi-fi in the rooms .
Nahlásit hodnocení
John C. Páry United Kingdom, 9. prosince 2015
Berlin

Facilities Staff Value
9
Superb nice hotel with great facilities
Nahlásit hodnocení
See M. Rodiny se staršími dětmi Singapore, 15. listopadu 2015
spacious, 800m to 1km to the centre station

spacious, washer and dryer
6,7
The stay was fine. But strongly recommend that the Adina management to review their wifi access policy
Nahlásit hodnocení
John C. Páry Ireland, 30. října 2015
great hotel

great hotel
8
Great hotel
Nahlásit hodnocení
Alexander T. Jednotlivci United Kingdom, 30. října 2015
Fire alarm

Bed, roomsize, cooking facility
9
While cooking my porridge one morning the fire alarm started in my room with a screeching with a highpitched very aggressive sound. I thought I was the one who had set it off. I left my room and joined dozens of people calmly going down the stairs. Three fire engines arrived within minutes. As I stll didn't know if I was to blame I asked at the reception and they said they weren't allowed to say! Apparently it hadn't been me.
Nahlásit hodnocení
Hin H. Skupiny Germany, 18. října 2015
Group in Berlin

location, space and staff support
9
with the exceptional staff support we could solve the issue with the extra bed. the reception is a little understaffed during the usual check-out times (in the morning )
Nahlásit hodnocení
Poh H. Skupiny Malaysia, 17. října 2015
Amazing staff, awesome place!

The location is really convenient to the train station; the apartment has a washer and a dryer which makes things easier for us to do our laundry; the staff are very helpful and professional!
9,3
We love our stay there! It makes us feel like home... Amenities are at the top of standard. Hotel staff are great. Location is convenient. The lobby area is really beautiful. Just that the room doesn't come with free wifi, we had to use it in the lobby.
Nahlásit hodnocení
Catherine C. Rodiny se staršími dětmi Philippines, 14. října 2015
Nice hotel and staff

Room, staff
7,3
Pleasant stay for me and my family. The rooms are nice and clean. Staff were also very nice and helpful. Will choose this hotel again.
Nahlásit hodnocení
Diana S. Jednotlivci Australia, 7. října 2015
Great Short Stay

Clean, spacious, excellent service
8,7
Nahlásit hodnocení
1 z 1 hodnocení
Adina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof BerlínAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Jídlo a nápojeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Jídlo a nápojeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Prostory pro setkáváníAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - BazénAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Fitness prostoryAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Dětský klubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Dětský klubAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Interiér hoteluAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - BazénAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pub/loungeAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RecepceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Exteriér hoteluAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Prostory pro setkáváníAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RecepceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - LobbyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - RestauraceAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hostyAdina Apartment Hotel Berlin Hauptbahnhof Berlín - Pokoj pro hosty


Agoda.com je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3A05