nebo

Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Ah Shan Hostel

Room 1406, Sincere House, 83 Argyle Street, Mongkok, Hong Kong (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Dříve : Dragon Inn (A-Inn)
Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Interiér hotelu Ah Shan Hostel Hong Kong - Vyhlídka Ah Shan Hostel Hong Kong - Okolí Ah Shan Hostel Hong Kong - Koupelna Ah Shan Hostel Hong Kong - Koupelna Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty
Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Okolí Ah Shan Hostel Hong Kong - Vybavení Ah Shan Hostel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Ah Shan Hostel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkosti Ah Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty Ah Shan Hostel Hong Kong - Okolí Ah Shan Hostel Hong Kong - Vybavení Ah Shan Hostel Hong Kong - Okolí Ah Shan Hostel Hong Kong - Okolí Ah Shan Hostel Hong Kong - Vybavení Ah Shan Hostel Hong Kong - Okolí
Oblast: Mongkok Počet pokojů: 66
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 2310 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,8
Poloha
9,0
Personál
7,0
Stav hotelu / čistota
7,2
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (2310)
Seřazeno podle:
Shijun L. Páry Singapore, 28. září 2014
Best HK

Good location
7,3
Philip W. Jednotlivci Australia, 27. září 2014
Location

location, clean & friendly staff
8,3
I stayed in a double bed room with toilet. Not too big but just right for one. The room is tidy & staff are very friendly. Right in the heart of Mong Kok, can't ask for more.
Yeng H. Skupiny Singapore, 26. září 2014
Affordable stay for 1 day

Location is good. Room and toilet is quite clean
7
If you are looking for cheap place to stay, ah Shan hostel is a place to consider. Though room is cramp but quite clean. Would recommend if you are staying for 1-2 days.
Wong J. Rodiny se staršími dětmi Malaysia, 25. září 2014
convinence

1) location - near mongkok mtr station 2)clean 3)person in charge is friendly and helpful
8
Within my expectation, good
Sin K. Jednotlivci Malaysia, 23. září 2014
Small room

Good location , friendly staff
5,3
Adhi S. Rodiny s malými dětmi Indonesia, 22. září 2014
so so

location, price, no more the third
5
so so... room is small, bathroom is 120x160cm. location near MTR Mong Kok. price is ok
Tan S. Páry Malaysia, 16. září 2014
ABC

Location, Price & Cleanliness
7,3
Philip W. Jednotlivci Australia, 15. září 2014
Convenient

Clean, tidy & top location
8
I stayed in a single room for 5 days. Room is cheap, small & clean, just enough for one person. Love the location as it is locate right in the heart of Mong Kok. Everything is so convenient. Good value for money!
Ben C. Rodiny se staršími dětmi United States of America, 13. září 2014
cheap

historical perservation
2,3
security issue. Someone has tried to open my door several times. I confronted with a lady apparent not aware of who is in the room. The question is why the hostel keeper handle security since there is one front key issue to all other partition rooms. It was not a comfortable feeling when you don't have anything about your neighbors who shared the same front door.
Poh C. Skupiny Singapore, 10. září 2014
Very clean rooms

The room were cleaned daily and the location is very good and close to good eating places
7,7
My friends and I enjoyed the stay there very much and would recommend our friends there and will surely come back again if we are in Hong Kong.

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Ah Shan Hostel Hong KongAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Interiér hoteluAh Shan Hostel Hong Kong - VyhlídkaAh Shan Hostel Hong Kong - OkolíAh Shan Hostel Hong Kong - KoupelnaAh Shan Hostel Hong Kong - KoupelnaAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - OkolíAh Shan Hostel Hong Kong - VybaveníAh Shan Hostel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiAh Shan Hostel Hong Kong - Dopravní spojení v blízkostiAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - OkolíAh Shan Hostel Hong Kong - VybaveníAh Shan Hostel Hong Kong - OkolíAh Shan Hostel Hong Kong - OkolíAh Shan Hostel Hong Kong - VybaveníAh Shan Hostel Hong Kong - OkolíAh Shan Hostel Hong Kong - Exteriér hoteluAh Shan Hostel Hong Kong - Exteriér hoteluAh Shan Hostel Hong Kong - RecepceAh Shan Hostel Hong Kong - VybaveníAh Shan Hostel Hong Kong - KoupelnaAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - RecepceAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hostyAh Shan Hostel Hong Kong - Pokoj pro hosty


AS-AGWEB-3A03