Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zobrazit aktuální nabídky pokojů v ubytovacím zařízení

Airlie Beach YHA

394 Shute Harbour Road, Pláž Airlie, Whitsunday Islands, Austrálie 4802

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Velmi dobré

7,7

na základě 31 hodnocení

0 hodnocení v českém jazyce

Poměr cena/kvalita
7,7
Poloha
8,8
Personál
8,4
Stav hotelu/čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,0
Jídlo/stolování
6,7
Všechna hodnocení (31)
Seřazeno podle:
Pichit V. Skupiny Thailand, 26. srpna 2015
You pay what you get

Cheap room, Best Location, Friendly staff
6,7
It is hostel. so I did not expect much.
Yu T. Jednotlivci Hong Kong, 4. března 2015
Well Located Hostel, Most Friendly Staff

Best located, Best Staff, Fair Sharing Facilities
6,3
The main reason I chose this hostel was it is best located at the main street with all the shops just downstairs and just 10 mins by walk from the Port of Airlie jetty. The common area is fair with all the basic facilities seated such as two big fridges, ovens and stuff. The staff is perfectly friendly and helpful. Though the staying room itself is quite small but it's fairly cleaned. Share bathroom with two other people. The only thing that I might need to complain is the air-con in the room, it was just too cold and too hot even we adjusted the temperature for a little bit so I would say the air-con was not functioned very well in the room. Other than that this hostel is fair enough.
Wing H. Jednotlivci Hong Kong, 27. února 2015
nice hostel

good location, good services, with good facilities
8
warm greeting from the reception lady, helpful nice place for a short stay in airlie beach with a good location
Alison N. Jednotlivci United Kingdom, 3. února 2015
Friendly staff though basic & not100% clean

Friendly staff, good location, kitchen good
6,7
Good
Sihui D. Jednotlivci China, 8. února 2014
Great!

The people are friendly and close to the central.
6,7
Peng C. Páry Taiwan, 7. ledna 2014
very comfy for backpackers.

good value, convenient, good location.
7
Lili D. Páry Hong Kong, 31. prosince 2013
Convenient cheap

convenient and cheap
7,7
Lili D. Páry Hong Kong, 31. prosince 2013
Good cheap

cheap convenient
7,7
Lili D. Páry Hong Kong, 26. prosince 2013
CLean & convenient

clean, convenient, cheap
7,7
Lili D. Páry Hong Kong, 26. prosince 2013
convenient

cheap convenient
7,7
1 z 1 hodnocení
Airlie Beach YHA Whitsunday IslandsAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Exteriér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - BazénAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - KuchyněAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Interiér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - KuchyněAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Interiér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - BazénAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Interiér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Exteriér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - KuchyněAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - RecepceAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Exteriér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Exteriér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Exteriér hoteluAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Pokoj pro hostyAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - RecepceAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - OkolíAirlie Beach YHA Whitsunday Islands - Okolí


Agoda je součástí Priceline Group, světového lídra v oblasti online cestování a navazujících služeb.

AS-AGWEB-3C03