Když zákazník společnosti Agoda opustí hotel, zašleme mu e-mail s žádostí o napsání hodnocení jeho pobytu. To je jediný způsob, jak je možné vložit hodnocení. Každé hodnocení musí poté před zveřejněním na webových stránkách Agoda schválit náš tým pro obsah. Proto jsou VŠECHNA hodnocení Agoda ověřená a jedinečná, na rozdíl od mnoha jiných stránek o cestování.
Zadejte data, zjistěte dostupnost a rezervujte tento hotel

Airport Mansion & Restaurant

66/8 Moo. 6 Tambon Maikhao Amphur Thalang,, Letiště Phuket, Phuket, Thajsko 83110 (Zobrazit mapu)

rezervovat nyní!

Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hosty Airport Mansion & Restaurant Phuket - Koupelna Airport Mansion & Restaurant Phuket - Koupelna Airport Mansion & Restaurant Phuket - Okolí Airport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hotelu Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restaurace Airport Mansion & Restaurant Phuket - Restaurace Airport Mansion & Restaurant Phuket - Lobby Airport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hotelu Airport Mansion & Restaurant Phuket - Recepce
Airport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hotelu Airport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hotelu Airport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hotelu
Oblast: Letiště Phuket Počet pokojů: 30
WiFi zdarma

Aktuální hodnocení zákazníků

Vybrat typ cestovatele

 

Dobré

7,3

na základě 144 hodnocení

Poměr cena/kvalita
7,4
Poloha
8,5
Personál
7,3
Stav hotelu / čistota
7,6
Pokojový komfort/standard
7,2
Jídlo/stolování
5,9
Všechna hodnocení (144)
Seřazeno podle:
Stephen H. Páry Australia, 15. května 2015
A basic room if you have a early flight

Location to airport reasonable cost
7,7
Good
Ka Y. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 3. května 2015
Very convenient hotel near the airport

location, staff and price
9,3
All good except the aircraft noise.
Kwing H. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 30. dubna 2015
very convinent for departure and arrival

convinent
8,3
Aurea C. Jednotlivci Philippines, 28. dubna 2015
Super convenient airport hotel!

location, free shuttle, very friendly staff
9
I was surprised to find the driver holding up my name when I went outside the airport in Phuket. It totally set the mood that I was going to have a great vacation. I booked the airport mansion one night as I had to wait for my sister who's flying in early the next day. The free transfers were awesome. I requested to use them the next day to pick up my sister and they were kind enough to do so. We also requested for a drop off to the airport so we can catch the mini vans going to patong beach. Their food in the restaurant was nice during dinner. Breakfast was a set menu of eggs, sausage, toast and jam was ok. Overall it is the perfect place if you need to be near the airport because of the shuttle transfers and friendly reception staff and drivers.
Yucheng M. Rodiny s malými dětmi China, 16. dubna 2015
Convenient

Good for late flght,5 minutes walk from airport.
7
General hotel
Lui M. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 2. dubna 2015
Good location

good location
6
Lui M. Rodiny s malými dětmi Hong Kong, 2. dubna 2015
Good location

Good location
6
Corilou N. Skupiny Philippines, 14. března 2015
Best hotel near the airport!

Location, breakfast and internet connection
8,3
It was good.
Tao Y. Jednotlivci United States of America, 9. března 2015
nothing special

only for airport late or early flights
6
nothing special.
Kapo L. Rodiny se staršími dětmi Hong Kong, 24. února 2015
Merchandiser

Location n price
7,3

rezervovat nyní!

Pospěšte si – omezená dostupnost!

Airport Mansion & Restaurant PhuketAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Pokoj pro hostyAirport Mansion & Restaurant Phuket - KoupelnaAirport Mansion & Restaurant Phuket - KoupelnaAirport Mansion & Restaurant Phuket - OkolíAirport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hoteluAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestauraceAirport Mansion & Restaurant Phuket - RestauraceAirport Mansion & Restaurant Phuket - LobbyAirport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hoteluAirport Mansion & Restaurant Phuket - RecepceAirport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hoteluAirport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hoteluAirport Mansion & Restaurant Phuket - Exteriér hotelu


AS-AGWEB-3A02